- 31 Mart 2014
- 86
- 21
- 98
- Konu Sahibi omaysaglam
-
Sizden ricam lütfen olumsuz yorumlarınızı kendinize saklayınbaya bi dertliymissin : )
yorumlarima karisma veya yol gosterme hakkin oldugunu sanmiyorum.. ayrica olumsuz bsy soylemedim, komplekslerinizden arininiz lutfen..Sizden ricam lütfen olumsuz yorumlarınızı kendinize saklayın
Kızlar benim yaklaşık belime kadar saçlarım var herkes çok güzel olduğunu söylüyor rengini dalgasını uzunluğunu falan çok beğeniyolar ama ben hiç uzun saç sevmiyorum ve ilk defa bu kadar uzadı omuzlarim da kestirmek istiyorum ama annemin daha önce özel bi sebepten dolayı beline kadar olan saçları gittiği için kestirirsen hakkımı helal etmem diyor ama ben baya kararliyim onu da kirmak istemiyorum sizce ne yapmaliyim
Kızlar benim yaklaşık belime kadar saçlarım var herkes çok güzel olduğunu söylüyor rengini dalgasını uzunluğunu falan çok beğeniyolar ama ben hiç uzun saç sevmiyorum ve ilk defa bu kadar uzadı omuzlarim da kestirmek istiyorum ama annemin daha önce özel bi sebepten dolayı beline kadar olan saçları gittiği için kestirirsen hakkımı helal etmem diyor ama ben baya kararliyim onu da kirmak istemiyorum sizce ne yapmaliyim
Saçlarını kestir, kestirdiğin kısmını postij yaptır. İstediğinde saçlarına ekler ve uzun kullanırsın. Sor bakalım annene, ne diyecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?