Heyhat hep bana acı verdi bir yıl mutlu oldum evlnedim oda bakın başıma neler geldi
Başınız sağ olsun ne desek acınız hafiflemez elbette ama şunu düşünün mürvetinizi görmüş, hamileliğnizi görmüş kısacık da olsa torun kokusunu almış. Bunları düşünüp bi nebze içinizi ferahlatın. Evet siz üzgünsünüz ama belki de o bunlara erip de gittiği için cok huzurludur11.11.2021 de nikah tarihimdi
11.11.2022 de annem vefat tarihi oldu nasıl dayanır buna yürek elimde 40 li bebeğim ile
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.11.11.2021 de nikah tarihimdi
11.11.2022 de annem vefat tarihi oldu nasıl dayanır buna yürek elimde 40 li bebeğim ile
Ah kuzumm11.11.2021 de nikah tarihimdi
Hem de nasıl titretiyor bir bilseniz öyle feryat ediyorum ki annem annem diye ama boş rabbim düşmanimada yaşatmasın anne acısı zor zor zorBaşınız sağ olsun, o kadar acı ve her şeyin anlamını yitirdiği bir vaziyet ki, sabır diliyorum. Ben de babamı doyduğum ay kaybettim, en sevdiğim ay olan nisan, karalı ayım oldu. Tek merhem zaman, insanoğlu her şeyi zamanla kanıksıyor. Yüreğinizin yangını arşı titretir biliyorum, zamanla küle dönüyorsunuz. Küllerinizden de yeniden doğmayı öğreniyorsunuz. Zaman, sadece zaman…
Kasım ayını öyle bir anı ile kazındı ki yüreğime ölsem.anca unuturum rabbim annem gitti annem benim pamuk annemi kaybettim soğuk toprağa verdimAh kuzummanne acısı çok zor ama lütfen metanetli ve sabırlı olmaya çalış Kasım senin hayatının dönüm noktası olmuş . Sütün kesilir Allah korusun metin olmaya çalış Allah büyük Rabbim cigerindeki ateşi söndürsun insaAllah
Evet hep derdi senin evlendiğini görmek nasip olsun ama bende çok şey istemedim ki ahyatan bir hasta anenmdi yanına gidyrdun o bana gelemzdi ben ona giderdim o da çok görüldü bana ahh anam ahBaşınız sağ olsun ne desek acınız hafiflemez elbette ama şunu düşünün mürvetinizi görmüş, hamileliğnizi görmüş kısacık da olsa torun kokusunu almış. Bunları düşünüp bi nebze içinizi ferahlatın. Evet siz üzgünsünüz ama belki de o bunlara erip de gittiği için cok huzurludur
Evet hep derdi senin evlendiğini görmek nasip olsun ama bende çok şey istemedim ki ahyatan bir hasta anenmdi yanına gidyrdun o bana gelemzdi ben ona giderdim o da çok görüldü bana ahh anamBaşınız sağ olsun ne desek acınız hafiflemez elbette ama şunu düşünün mürvetinizi görmüş, hamileliğnizi görmüş kısacık da olsa torun kokusunu almış. Bunları düşünüp bi nebze içinizi ferahlatın. Evet siz üzgünsünüz ama belki de o bunlara erip de gittiği için cok huzurludur
İnanın içim öyle bir yanıyor ki rabbim diyorum.ne olur beni de al annemin kucağına girince dinecek bu acı nasıl zor nasıl yüreğim kavruldu kavrulduAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Buradan dua okuyalım isterseniz. İçinizi rahatlatmak için ne yapabiliriz?
Allah evladinizi ve eşinizi size bağışlasın11.11.2021 de nikah tarihimdi
Peki hastamıydi yani bekliyormuydunuz birazKasım ayını öyle bir anı ile kazındı ki yüreğime ölsem.anca unuturum rabbim annem gitti annem benim pamuk annemi kaybettim soğuk toprağa verdim
Bir bilseniz annem bizi büyütene kadar neler cekti tam rahats erdi torun sevecek olmadı rabbim çok gördü annemi ben ne yaptım sadece hasta annemdiisyana düşmeyin.
Ölüm Allah'ın emri .
Allah'tan gelene razı olmalıyız hepimiz..
Sabrını da yine Allah verecektir..
Evet tarifsiz bir acıdır. İnsan hayatı boyunca eksikliğini hissedecektir. Annenin yeri doldurulamaz.
Ama artık sizde annesiniz. Sizin için anneniz nasıl kıymetli idi ise, nasıl ona ihtiyacınız vardı ise şimdi bebeğiniz için de durum aynı.
Hatta onun size her şeyden çok ihtiyacı var.
Daha çok minik.
Sarılın evladiniza, hayat üç günlük.
Kimsenin garantisi yok .
Bol bol dua edin, okuyun. Anneniz için hayırlar yapın. İnşallah içinizde ferahlayacaktir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?