- 7 Nisan 2010
- 8.400
- 455
- 163
- Konu Sahibi souklima20
Parasını da almayın kendisini de
Eltinize gitsin paralarıyla
Eltinize gitsin paralarıyla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaranamamak konusu ayrı birşey onu anlarım
Ama ben iki kap yemek verdim çok yoruldum derseniz kimse sizi burda hoş karşılayamaz.
İnsanın yapıp yapıp yine kotu lanse edilmesi tabiki hoş bişey değil.
kadın bakmam atarım kapıya falan dememişki! bu kadar yıl bakmasına rağmen bi allah razı olsun sende babamıza anamıza baktın diyen olmamasına kızmış!
ayrıca konu sahibinede hak veriyorum insan yükü ağırdır yaşamayan bilmez!
20 yıl ne demek hem tabi insan yorulur tabi bıkar tabi sızlanır ama ben konu sahibi ne kadar dert yansada kaynatasına bakacak insan olduğuna eminim! kadına yüklenceğinize diğer bakmayan çocuklara yüklensenize!
Kaynanam "insan eti ağırdır" der hep. Haklı kadıncık...
Ben de evladıma, gelinime muhtaç olacağıma huzur evinde olmayı tercih ederim. Biz de çektik az çok, kendimize göre. Benim ne eltim var, ne görümcem, kaynım filan. Ben çeksem dahi merhametimi esirgemem kaynanamdan. Çünkü o da merhametlidir. Asabi de olsa çok iyiliğini gördüm. Asla nankörlük etmem. Konu sahibini tenzih ederim, genel konuşuyorum ben...
20 yıllık evliyim,.. Bu süre içerisinde kocamın ailesinden çok çektim çok ezildim 15 yaşında evlendim çok itilip kakıldım görümcem tarafından kaynanam tarafından.. Kaynanam 4 sene önce vefat etti.. Kocam emekli ve kocamn babası sayesinde geçimimizi sağlıyoruz diyebilirim ev kiraları dükkan kiraları vs.. Bize veriliyor. Tabi yüzümüze çarpa çarpa.. Bu durumdan görümcem hiç hoşnut değil babamın paralarını bunlar yiyor gibilerinden sinir küpüne dönüyor.. Kaynanam vefat ettiğinden beri kocamın babası bizde kalıyor. Hiç bir işe yetişemiyorum bize para katkısı oldugu için ona bakma zorunlulugumuz var sanırım.. 2 çocuk annesiyim ama bende özel hayat diye bir şey kalmadı.. sabah 9 da kalk kahvaltı hazırla her gün 3 çeşit yemek yapma zorunlulugum var sanki.. Ne gezebiliyorum ne dışarı çıkabiliyorum sinirimden ağlıyorum her gün.. Eltim karşıda oturuyor ona gitmiyor gitse bile 10 gün kalıp dönüyor.. hep benim başımda kocamın babası.. 70 yasında.. Nolur bana akıl verin ben bıktım artık![]()
Yatalak falan değil çok yiyorr.. Kendi evi var bize 10 dk uzaklıkta o ev öylece duruyor ben gidip temizlik yapıyorum ama ne giden var ne kalan var.. Temizlediğimle kalıyorumm madem orayı kiraya versin veya satsınnnn ... Ellerim çatladı iş yapmaktan temizlk yapmaktan.
Aynen öyle canım biz çok bakıyoruz biz çok kötü oluyoruz.. Eltim görümcem bir araya geldiklerinde,onlar melake sanki çok iyi anlaşıyorlar.. Bizi hep küçümsediler bakan tarafız ama ezilen tarafız ..
Çok açık anlatmışsın benim de 2 kızım var,damatlara para yedirmem diyor k.pederim.. O yüzden eltimin görümcemin oğluna araba almaya calışıyor.. Anlamıyorum ben 20 senedir yaptıklarımın karşılıgını alamıyorum ona yanıyorum. Daima kötü oldum![]()
ya neden bu kadar yanlış anlıyorsunuz
Allah razı olsun işte tek duymak istediği söz bu
karşılıktan kastı bu
Çocuklarının hepsin 1 kira gidiyor.... Bizede 1 kira veriliyor ama devamlı bende kalıyor.. YANLIŞ ANLAŞILMASIN !!!!!!!!!!!!
Kirayı direk bize vermiyor biriktiriyor kendisi.. Kocamdan da biriktirdiği paraları istiyor görümcemin oğluna araba alıcakmıs.. Artık siz düşünün 70 yasındaki adamın kafası nasıl çalışıyor ve bize neler çektiriyor..