ne kadar ağır yorumlarınız var.benim annem çalışan bir kadındı hepimize babaannem baktı. burnumuzdan gele gele tabi... üstelik bize bakıyor diye annem halalarımı,amcamı evlendirdi,suçlu kim? annem
nenem çekilmez bir kadındı. eli ayağı tutar,o yaşta gezer dururdu.babam geleceği zaman yatar uy hastayım,bana bakmadılar derdi.babamda bize kızaırdı
ben annemin gözyaşlarını gördüm hep.karı-koca olmadılar hiçbir zaman nenemin kaprisleri yüznden
aynı şekilde amcamda mutlu olmadı,halalarımı bile mutsuz etti
tam 17 yıl annem baktı.yeter git diğer oğlun bak dediğinde annemi öldüresiye dövdü babam
neyse yazacak çoçk şey var aslınlda...gitti aama evimizi talan ederek,eve giren paralar direk nene hatunun cebine
sonra kanser oldu,bize gelecekti kabul etmedik,yine saldırdı babam ama dövemedi itabi
kredi üstüne kredi çekti babam,diğer çocuklar hiç elin cebinie atmadı.o sırada bende hastaydım baabam öyle kinli ki bize 5 kuruş para vermedi hiç
biz hastane kantinniin önünden aç geçerken onlar dürümleri indird mideye
4 kişi nöbetçi dikerdi nenem başına.hiçte ağır hasta değildi.artık evde satılacaktı ki öldüü
aynı şekilde dayımda kanserdi,2 yıl annem baktı altını temizledi bi gün of demedik.ama nenem öyle mi dırıdır vırvır
amcam boşanacaktı nerdeyse,halam boşandı hep ama hep nenemin kaprsleri yüznden.
şimdi öldü 3 yıldır herkes rahat huzurlu,istediğiniz kadar tepki verin bu sözlerime ama yaşamayan bilmez
yazmadığım öyle çok şey var ki...
öyle uzaktan ahkam kesenler bakarlar mıyıdı acaba?
merak edenler için şunu da söyleyeyim öleceği zaman cenazesine gitmedik...
ameliyat olup yoğun bakıma girdiğimde olsn sormadılar.hepsi abimin parasını yiyo bik bik bi sürü tantana
yoğunbakımlarda çile çekerken babam paracıklarını sülalesine dökmekle meşguldü.anasına kebaplalr yaptırıp hastane odasını süsletmekle meşguldü
öyle her yaşlı bir değil,uzaktan bakmak çok kolay
dayımsa melek gibiydi,annem her şeyine yetişti 2 yıl boyunca...nenemse 2 ayda her şeyi darmadağın etti
empati lütfen arkadaşlar...
istediğiniz kadar benide eleştirin,umrumda olmadığını söyleyeyim