Annem,Yeni kardeş

Tam ne kadar guzel diye yorum yapacaktim ki ikinci yorumu gordum ve bakisim degisti. Millet iyi gelini birak iyi insana hasret sen de sıkıntı cikariyorsun. Ne guzel aileni aile bilip destek olan uyumlu bir gelin var neden bu cekememezlik ve huzursuzluk cikarmak? Neyseki nisanliymissin evlenirsin de sana ugrasacak yeni kisiler cikar (kv.gorumce.elti) yengen de rahat eder...

Ne tatli yengeniz var masallah
Ben ill çocuğum babam 44 yasindaymis oldugumda gec evlenmis pekte iyi yapmis iyi ki babam olmus.
Annende babanda genc sende evleniyormussun zaten
Kiskanclik ve kotulukle besleme kendini mutlu ol

Bence kendinizi soyutlamayin bu kadar aileden yengeniz ne güzel ilgileniyor ne var bunda. En azından samimi ne yengeler var. Annenize yardımcı olun kim bilir neler düşünüyordur kadın.

Çok güzel bir derdim var konusu bayıldım akşam akşam. Ben ailenin en küçük çocuğuyum ablamla 11 yaş abimle 9 yaş fark var aramızda belki sizinki daha fazla ama bu kötü birşey değil çoğu zaman iyi birşey. Şimdiden anne olacaksınız. Çünkü ablam benim annem gibidir.
Hatta bazen anneme takılırım" Hanginizi seçerim annen kim diye sorulsa? "yada "Denize ikiniz düşseniz kimi kurtarırım ?" diye "" Ablanı der""

Umarım sizde böyle bir abla olursunuz
Sağlıkla gelsin

Aman sen de pek hasetsin be canım üff. Dışarıda okumayla ne ilgisi var soğuk soğuk durmanın öz ailen onlar senin. Hem kendine hem çevrene hayatı zorlaştırma. İleri yaş gebeliği zor olur belki ama olan olmuş artık, allah kimseye kaldıramayacağı şey vermez bi şekilde altından kalkılır. Yengeanıma yaptığın tavrı ufacık bebeğe yapma sakın, sağlıkla gelsin inşallah şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

Yaaa keşke bizde de öyle olsa.
Ama mümmkünn bile değil.
Ne tatlı olurdu. Bizimkilere neşe olurdu, bize de öyle.
Imrendim derdinize.

hemde kiskaniyorsun

Ama yaaaaa bu da konu icinde konu olmus:))) gozden irak olan gonulden de irak olurmus:)))) yengenizin sucu gunahi rahatsiz edici bir tavri yok. Yeni bebek mevzuu olmasa bile sahiplenmis ailenizi.ne guzel masallah.
Anne babaniz da size nasil duyuracaklardi bebek yaptiklarini:)) herseye siz de alisacaksiniz zamanla...sizin de yeni eviniz duzeniniz olacak ins.hayirli olsundogacak bebek de yaza olacak dugununuz de

Aileni böyle seven bir gelinleri olduğu için de sevinmelisin birde yetimmiş yengeniz surat asıp laf sokmaktansa aile olmayı deneyin

Babamla aramda 48 yaş var
Dedem sanıyorlardı ama o benim babam diyordum sorun yaşamadım okulda falan
Hatta babam çoğu arkadaşımın babasından daha bilgiliydi ve ilgiliydi çünkü emekliydi zamanını tamamen çocuklarına ayırıyordu. Asıl mesele ergenlikte başladı. Yaşlı bir dede ve zamane gençleri gibi olduk. Hele erkek kardeşimle aralarında 53 yaş var yarım asır resmen
Hala da anlaşamıyorlar

Spizella babam ve annemle aramdaki yaş farkını duysan dudağın uçuklar inanki:)ilkokulda ortaokulda lisede ergenlikte hep bu travmayı yaşadım.akran zorbalığınında payı büyük tabii.istenmeyen bi gebelik sonucunda dünyaya gelmememe rağmen.ailemin ilgili olmasına rağmen

Senin niyetin üzüm yemek mi bağcıyı dövmek mi?

Ne kadar kibirli bir insansın koskoca kadın olmuşsun aileni yengenden kıskanıyorsun. Biraz da suçu kendinde ara. Ailen özel hayatlarını çocuk yapacaklarını sana duyuracak degillerdi. Nişanlıymışsın sen de, yengen için düşündüğün fesat şeyler dikkat et seninde başına gelmesin.

Konu bebek ama asıl sorunun yenge hanım. Allah yardımcısı olsun onun çünkü iyi niyetini kötü algılayan henüz olgunlaşmamış bir görümcesi var.

Anam yengeye acıdım yaa.. gerçi abi adammış maşallah.

Bi de bize duyurmadan nasıl yapmışlar yazmışsın gerçekten şok oldum. İzin mi alsalardı tövbe yarabbim.

Onlar senin öz ailen, ne diye soğuk duruyorsun ya, mis gibi ailesiniz işte.

Bende anneme yalvardım üniversiteye başlarken bi kardeşim daha olsun diye ama yapmadılar, keşke bi sürpriz yapsalardı sizinkiler gibi.

Hayirli ugurlu olsun kardesiniz.Eminim herkes icin cok iyi olacaktir.Lutfen bakis acinizi degistirin.Bende yengeniz gibi vicdanli davranmaya calisan gelinlerdenim.Babama anneme birsey yapinca mutlu oluyorum.Bazen gercekten bag kuruluyor . Aile olmak guzel sey neden size iyi oldugu icin sende yengeni sevmiyorsun? neden kucaklamiyorsun onu ?

Benden yasit bir kaynim bir olaydan sonra lutfen sana abla dememe izin ver diye sarilmisti bana gozleri dolu dolu .Bag kurmak guzeldir konu sahibi.Babam bir olayda esimi arayip oglum sana ihtiyacim var gel kafa kafaya verelim demisti.Onlarin bagini gordukce o kadar sefkatle doluyorum ki .Herkese ve herseye karsi ...Engel degil destek olun...

Hadi ya benimkiler arasında da 20 yaşa yakın vardı. Annemin iş yerine babam gittiğinde "x hanım babanız geldi" demişler bi kaç sefer

Hikayenizin sonu kotu bitecek, anneniz cocugu aldiracak yengeniz olmadık lafi soyleyecek zannettim ama sukur oyle olmadi. Bu hikayede sorun sizsiniz. Olmadik yere kiskanclik yapmissiniz ve hala yapiyorsunuz. Kucuk cocuk gibi davranan sizsiniz. Bence siz bu durumunuza bir cozum bulun. Benim annem 39 yasindayken hamile kalmisti. Ablam ayni sizin gosterdiginiz tavri gosterince annem aldirdi cocugu hic destekcisi yoktu. Oldu bittiye gelince bende birsey anlamamistim cok buyuk degildim. 18 yil gecti aradan. Annem oyle pisman ki. Ablam da. Ben bile pismanim keske anneme destek ciksaymisim. Ben sessiz kalmıştım tam anlam veremedigimden. Siz ayni hatayi yapmayin.

Ben evin tek çocuğuyum ve 21 yaşındayım.Geçen kış aynısı bizimde başımıza geldi.Annem ağladı sızladı hiç istemedi.Ben de şok olmuştum pek istememiştim.Sonra doktora gittik sağlıksız gebelik olduğu söylendi ve annem kürtaj olmak zorunda kaldı.İşte o zaman çok üzüldüm.Hayırlısı neyse o olsun diye dua edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…