- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Kimine göre elinde olmayan sebeplerden dolayı hiçbir anlam ifade etmeyen, kiminin de yaşama sebebidir anne. Allah yardımcınız olsun.
Bazı hastalıkları yaşın ilerlemesi tetikleyebilir. Başka doktorlara da götürmenizde fayda var. İllaki vardır bir sebebi.
Sen bir de benim icimdeki buruklugu gor.
Şu mesajlarınıza kadar konuya yazamadım, şu mesajlarınız hüngür hüngür ağlattı.Yok benim annemin daha farklı hastalıkları var.
Oyüzden anne diyince içim sızlıyo çok üzülüyorum
Şu mesajlarınıza kadar konuya yazamadım, şu mesajlarınız hüngür hüngür ağlattı.
70 yaşındaki annem 5 senede çöktü. 1 by-pass, 2 hidrosefali ameliyatı, akciğer embolisi ve ağır diabet.
Bunlar koymuyor adama da o demans var ya o demans... O kadar özledim ki annemle dedikodu yapmayı. Ona telefon açıp yalandan yemek tarifi istemeyi. Ördüğüm kazak için öneriler almayı..
Her gün konuşuyoruz telefonda. Her seferinde ilk cümle "kaç gündür neden aramıyorsun hasta mısın? Evde sorun mu var? Kız iyi mi??"
10 seneki olayı en ince detayına kadar anlatır ama dün yok...
Anneleriyle hala iletişim kurabilenler lütfen değerini bilsinler
Ben annemi kaybettim 1 sene oldu, aniden kaybettim. Nerede anne kız görsem, alışveriş yaparken, kahve içerken, gezerken hep içim yanıyor, çok özlüyorum zaten ama o zamanlar daha çok özlüyorum. Daha 1 buçuk sene önce biz de onları yapardık çünkü.
Annenizin nörolojik ya da psikiyatrik bir rahatsızlığı yok anladığım kadarıyla umarım geçici bir süreçtir, umarım eski günlerine kavuşur ve uzun yıllar beraber geçirirsiniz, mutlu ve huzurlu yıllar.
Sende beni ağlattın oldumu şimdi.Şu mesajlarınıza kadar konuya yazamadım, şu mesajlarınız hüngür hüngür ağlattı.
70 yaşındaki annem 5 senede çöktü. 1 by-pass, 2 hidrosefali ameliyatı, akciğer embolisi ve ağır diabet.
Bunlar koymuyor adama da o demans var ya o demans... O kadar özledim ki annemle dedikodu yapmayı. Ona telefon açıp yalandan yemek tarifi istemeyi. Ördüğüm kazak için öneriler almayı..
Her gün konuşuyoruz telefonda. Her seferinde ilk cümle "kaç gündür neden aramıyorsun hasta mısın? Evde sorun mu var? Kız iyi mi??"
10 seneki olayı en ince detayına kadar anlatır ama dün yok...
Anneleriyle hala iletişim kurabilenler lütfen değerini bilsinler
Amin.. Amin..Sende beni ağlattın oldumu şimdi.
Anneler ölümsüz olmalı anneler hasta olmamalı.
Rabbim analarımızın hastalıklarına şifa dertlerine deva dersin bize bi yol göstersin.
Anneni oyala boş kalmasın bileylerle uğraşsın çok üzgünüm çok hepimiz için
Rabbim bugününü aratmasın inş daha iyi olur umudunu hiç kaybetme. Bol bol balık yedir omaga alsın yani vitamin takviyeleri ver teyzeye demans üzerinde etkili diye duymuştum araştır istersenAmin.. Amin..
Maalesef annem yürüyemiyor artık. Takılan şantlar da işe yaramadı. Örgü öremiyor, bulmaca çözemiyor...
Çok zor, çok.. Anneler gerçekten ölümsüz olsalar keşke..
Normalinde balık ağzına koymaz ama bu hastalık sonrası yurtdışından özel omega hapları getirttik. Çıt çıkartmadan içti vallahi.Rabbim bugününü aratmasın inş daha iyi olur umudunu hiç kaybetme. Bol bol balık yedir omaga alsın yani vitamin takviyeleri ver teyzeye demans üzerinde etkili diye duymuştum araştır istersen
Normalinde balık ağzına koymaz ama bu hastalık sonrası yurtdışından özel omega hapları getirttik. Çıt çıkartmadan içti vallahi.
Bizimkinin sorunu hidrosefali. Şant sonrası yürümenin düzelip demansın gerilemesi bekleniyordu ancak şeker hastalığı izin vermiyor ki iyileşsin..
4 sene oldu taşındık İstanbul'dan. Tek pişmanlığımdır annemin yanında olamamak her an. Gecenin bir yarısı kaç defa uçağa atlayıp gittim bi bilseniz.
Neyse, konu sahibinin konusunu iyice dağıtmayayım.
Rabbim herkesin yardımcısı olsun.
Olur mu hic? Istediginizi yazabilirsiniz.
Cok gecmis olsun annenize. Umarim her sey cok daha iyi olur.
Demansin gerileme gibi bir durumu olabiliyor mu?
Gerçekten annesini takan işyerindekilerin anneleriyle olan sosyal hayatıyla, kendisininkini kıyaslamaz. İlk konuya annem böyle böyle nasıl yardım edebilirim diye girer kusura bakma ama bahsettiğim durumda buram buram bencillik var.Kızcağız daha ilk sayfada yazmış doktorlara gittiklerini. Ara sayfaları okumasanız bile böyle bir konuda bu kadar kırıcı bir yorum yazmadan önce keşke en azından ilk sayfaya göz atsaydınız.
Ben direkt empatimi o haldeki zavallı kadıncağızla yaptım, sizin gibi yüzeysel davranmadım. Annesini bu kadar düşünen insan konuyuİa vay efendim annemle kafelere güveniyorum arkadaşlarım gidiyor gibi kıyaslamalarla başlamaz. Annemin derdi bu, nasıl yardımcı olabilirim derdi. Ben burada kimbilir ne yaşadıysa o anneye üzüldüm.Sizim tavrinizi empatiden ve insanliktan cok uzak buldum. Bilin istedim. Okudugunuzu anlamiyorsaniz yorum yapma mecburiyetiniz yok. Insanlarin derdi var az empati!
Ben direkt empatimi o haldeki zavallı kadıncağızla yaptım, sizin gibi yüzeysel davranmadım. Annesini bu kadar düşünen insan konuyuİa vay efendim annemle kafelere güveniyorum arkadaşlarım gidiyor gibi kıyaslamalarla başlamaz. Annemin derdi bu, nasıl yardımcı olabilirim derdi. Ben burada kimbilir ne yaşadıysa o anneye üzüldüm.
Gerçekten annesini takan işyerindekilerin anneleriyle olan sosyal hayatıyla, kendisininkini kıyaslamaz. İlk konuya annem böyle böyle nasıl yardım edebilirim diye girer kusura bakma ama bahsettiğim durumda buram buram bencillik var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?