• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.425
43.922
798
Benim arkamda bir annem yokmuş meğerse. Kapıyı çekip çıktığımda telefon edip gel beni al kalacak yerim yok diyebileceğim biri yokmuş arkamda.
Ayrı bir anne babanın kızıyım ben. 10 sene oldu ayrılalı onlar. Ben babamla kalmayı tercih ettim. Ancak her daim görüştük annem ile de. Belki mükemmel bir anne kız ilişkimiz olmadı ama sevmemezlik yapmadım hiç annemi. Şu zamana kadar bizden esirgediği anne sevgisini hep kuzenlerime verdi. Bir şey olduğunda hep ilk onlar için koştu daima onlar vardı annem için. Bir şey anlattığım zaman saatine anlattığım şeyi teyzemden duydum. Görüştüğüm konuştuğum kişileri vs. Ben birileri ile konuşurken şıpsevdi hoppa kötü kız oldum ancak yeğenleri sözlenmeden nişanlanmadan oğlanın ailesinin evinden çıkmazken, oğlanlar teyzemin evinden çıkmazken ama onlar uzun zamandır sevgili oluyordu annem için.

Ama biliyordum ki yada bildiğimi sanıyordum ki hep kapıyı çekip çıksam anneme sığabilirim oysa o limanım da iskeleye yanaşmak imkansızmış meğerse. Hemen hemen her gün her gün olmadığında 2 günde bir yarım saat kırk beş dakika sohbet ederdik. Şimdi ise en son bile 8 gün önce konuşmuşuz. Salı günü 6-7 kere aradım. Konuşmak için o an ihtiyaç duydum anne sesinin sıcaklığına sığınmak istedim ama ne telefonlarımı açtı ne de geri aradı. O günden bu yana da dönmedi bile. Neden çünkü işi başından aşkın neden çünkü koca sevdalısı yeğeni evleniyor. Onun evi barkı ıvır zıvırı için koşturuyor çünkü.

Hoş oda ayrı bir konu. Hiç bir şekilde kavgamız dahi olmayan kuzenim instagramdan engelleyip facebook'tan silmiş beni. Bu akşam düğünü vardı. Davet dahi edilmedim. Herş eyi geçtim kuzenim önemli değil konuşmam bir daha olur biter ama benim arkamı dayayacağım bir annem bile yokmuş. Başıma bir şey gelmiş olsaydı o an belki o yüzden ısrarla arıyor olsaydım demek ki olduğum yerde tek başıma kalakalmış olacaktım. Yada bir kaza geçirsem telefondan anneme ulaşmaya çalışsalar demek ki benim ulaşabilecekleri bir annem bile yokmuş.

Uzun oldu kusura bakmayın içimi dökmek istedim sadece.

2 günde bir arayıp 45 dakika sohbet edebiliyorsan gayet de iyi ilişkiniz varmış. Duygusal hassas bir anına denk gelmiş bence , çok büyütme sen yine de ;)

2 günde bir arayıp 45 dakika sohbet edebiliyorsan gayet de iyi ilişkiniz varmış. Duygusal hassas bir anına denk gelmiş bence , çok büyütme sen yine de :KK66:

Canım benim ağrıma giden o an o kadar ısrarla arıyorsam demek ki bir şey var. Başıma o an bir şey gelmiş olsaydı ne yapacaktım ben. Yolun ortasında düşüp bayılsam ve anneme ulaşmak isteselerdi ne olacaktı peki.?

Ileride de kuzenlerin yardım eder annene
Bekle yardım ederler canım küsüp laf söyleyip günlerce küs kalmasını biliyorlar.

Canım benim ağrıma giden o an o kadar ısrarla arıyorsam demek ki bir şey var. Başıma o an bir şey gelmiş olsaydı ne yapacaktım ben. Yolun ortasında düşüp bayılsam ve anneme ulaşmak isteselerdi ne olacaktı peki.?

Bekle yardım ederler canım küsüp laf söyleyip günlerce küs kalmasını biliyorlar.
Yani Allah korusun öyle kötü bir durum olsa zaten başka numaralar da peşpeşe arar, bir şekilde belli olur canım. Bak ben annemi arayalı 2-3 hafta oluyor nerdeyse, takılma yani sen çok. Kuzeninle aran kötü olduğu için azıcık içerlemişsin duruma ama öyle benim güveneceğim annem yokmuş durumlarına girilecek bir olay yol ortada.

Yani Allah korusun öyle kötü bir durum olsa zaten başka numaralar da peşpeşe arar, bir şekilde belli olur canım. Bak ben annemi arayalı 2-3 hafta oluyor nerdeyse, takılma yani sen çok. Kuzeninle aran kötü olduğu için azıcık içerlemişsin duruma ama öyle benim güveneceğim annem yokmuş durumlarına girilecek bir olay yol ortada.
kuzenimle ne bir tartışmam oldu nede birşey canım geçen hafta erkek arkadaşım ile olan resmimi beğenmiş sosyal medyadan sonra bugün bir baktım engellemiş beni. sebepsiz yere vs.

Babanla kalmayi tercih ettigin icin kin besleyip buyutmus olabilir mi acaba? Bilemedim. Birden degismeleri ilginc.

yenidogum yaptim 25 gun gorusmedik. sebep yok ona gore sebp cok. annem beni aramaz bile hep ben ararim.
offf dilerim ben ve sen ve annesibile sorunlaribolan nice kadin kendi cocuklari ile sorun yasamaz.

Babanla kalmayi tercih ettigin icin kin besleyip buyutmus olabilir mi acaba? Bilemedim. Birden degismeleri ilginc.
yeni birşey değil ki bu 10 senedir ben babamlayım

yenidogum yaptim 25 gun gorusmedik. sebep yok ona gore sebp cok. annem beni aramaz bile hep ben ararim.
offf dilerim ben ve sen ve annesibile sorunlaribolan nice kadin kendi cocuklari ile sorun yasamaz.

amin canım inşallah. sağlıkla hayırlısı ile büyütürsün inşallah sende bebişini

Back
X