Annem

Mervyz

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
222
66
18
31
İyi geceler öncelikle size birşey danışmak istiyorum. Nişanlıyım annem geçenlerde bana gelip herkesin boynunda kolye görüyorum. Sende yok neden aldırmadık acaba şimdi herkeste var yeni gelin olanlarda dedi. Bende çok içerledim kızlar ya . Ama napayım kayınbabamlar nişanda bilezik taktılar 1 tane o zman annem hiçbirşey demedi ama şimdi gelmiş ben herkesin boynunda kolye görüyorum demesi zoruma gitti evet bende sonradan düşündüm olması gerekirdi en azından bir bilezik ve bir kolye ama yok erkek tarafıda kızım sana alalım demediler . Bende birşey demedim kuyumcuya giderken sadce ben vardım zaten bende madem öyle sende gelip aldırsaydın anne dedim ama içten içe anneme söylemesemde o eksikliği ben zaten yaşıyorum düğünde aldır kolyesiz olmaz diyor şimdide . Kendisi söylemiyor ben istiycekmişim içerliyorum zaten bu duruma bende kendimce . Bana birşeyler deyin nolur

Nasıl denirki bu sen olsaydın dermiydin
Yani adamla evlencek samimiyetim varsa kolye isteyecek samimiyetim de olur herhalde. Yani normalde sevgilimden mesela bir şey istemem ama kocamdan da bir kolye isteyemeyeceksem kimden ne isteyeceğim yahuuuu

Öyle denilmiyor işte ben zaten alıcam önemli olan gelinlerine onların alması diyor
Annene al ve gerisine karışma de
Annenin seni doldurmasına müsade etme
Nişanlınla konuşursun onlar da düğünde takar
Mala mülke aldanıp mutluluğunu yaşayamıyorsunuz onu da iş işten geçince anlıyorsunuz

Kayın babanız bilezik taktı sizin babanız da boş boş baktı mı? Niye kendi ailen nisanda sana kolye takmadı?

Baskasinda gorup benim de icimde kaldi denmesi. Cok uzucu geliyor bana.
Takilmayin boyle seylere.

Baskasinda gorup benim de icimde kaldi denmesi. Cok uzucu geliyor bana.
Takilmayin boyle seylere.
Evet haklsın ama işte insan 1 kez oluyor sonuçta hevesleniyor benmde alacak gücüm var maksat benm almam değil zaten ailesinin bana takması yoksa ben bende yok diye üzülmüyorum gereken yapılmadı diye düşünüyorum

Gereken nedir tam olarak ve bunu kim belirliyor.gordugum kadariyla elalem ...o evde elalem olmayacak borc icinde evliligi damadi bir takim odemelere mecbur birakmayi anlamiyorum.kolyem yoktu dogumumda takti esim dunya mali almasaydida olurdu

Banada nisanda sadece bir bilezik taktilar.
Nisanlilikta ilk bayram da kolye taktilar
Sizde ramazan bayramina kolye isteyin

aaa o kolye bir klasikkkkk mutlaka her türk kızı bir tane edinmeli ha ha

Anne-kız sistematik şekilde saldırıya hazırlanıyor gibisiniz.. Bu “”içimde kaldı” edebiyatını bırakın, birbirinizi de dolduruşa getirmeyin. Huzurunuz olsun yeter, kolyeyi de kendi paranızla alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…