Yeni gelin olmamdan dolayıBu niye bu kadar içinize oturdu onu anlamadım ben
E isteyin madem ben nişanda istemedim ama çok içimde kaldı diyinYeni gelin olmamdan dolayı
Öyle denilmiyor işte ben zaten alıcam önemli olan gelinlerine onların alması diyorAy lütfen kolye yok diye ezik mi hissediyorsunuz şimdi kendinizi
Annenize “damat almadı sen al anne”diyin bakalım ne diyecek
Nasıl denirki bu sen olsaydın dermiydinE isteyin madem ben nişanda istemedim ama çok içimde kaldı diyin
Yani adamla evlencek samimiyetim varsa kolye isteyecek samimiyetim de olur herhalde. Yani normalde sevgilimden mesela bir şey istemem ama kocamdan da bir kolye isteyemeyeceksem kimden ne isteyeceğim yahuuuuNasıl denirki bu sen olsaydın dermiydin
Annene al ve gerisine karışma deÖyle denilmiyor işte ben zaten alıcam önemli olan gelinlerine onların alması diyor
Evet haklsın ama işte insan 1 kez oluyor sonuçta hevesleniyor benmde alacak gücüm var maksat benm almam değil zaten ailesinin bana takması yoksa ben bende yok diye üzülmüyorum gereken yapılmadı diye düşünüyorumBaskasinda gorup benim de icimde kaldi denmesi. Cok uzucu geliyor bana.
Takilmayin boyle seylere.
Gereken nedir tam olarak ve bunu kim belirliyor.gordugum kadariyla elalem ...o evde elalem olmayacak borc icinde evliligi damadi bir takim odemelere mecbur birakmayi anlamiyorum.kolyem yoktu dogumumda takti esim dunya mali almasaydida olurduEvet haklsın ama işte insan 1 kez oluyor sonuçta hevesleniyor benmde alacak gücüm var maksat benm almam değil zaten ailesinin bana takması yoksa ben bende yok diye üzülmüyorum gereken yapılmadı diye düşünüyorum
aaa o kolye bir klasikkkkk mutlaka her türk kızı bir tane edinmeli ha haYa şu gelinli programlarda görüp durduğumuz türden kolyeler mi? Hani sapsarı zincir ucunda kocaman sarı bi tuğra gibi mi para gibi mi şeyleri olan, onlar mı? Çok çirkin be onlar. Onun yerine düğüne güzel beyaz altın bi set yaptırın yav.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?