Bence annenizi bahane etmeyin annenizden çok sizin içinize oturmuş kolye takilmamasi. Nedir yani bir kolye bu kadar içinize neden oturuyo maddiyata bu kadar önem vermeyin. Benimde nisanimda sadece bilezik takıldı adetlerimiz farklıydı bizim detlerimize göre daha fazla şeyler takilmaliydi ama asla dert etmedim niye onu takmadilar niye bunu takmadilar diye. Ailem de aynı şekilde. Gerçekten bunu dert edip burada konu açmış olmanız ilginç.. kolyende olmayiversin mutlu olmaya bak yani. Ha ama altınlar bol olmadan mutlu olamam diyorsanız orasını bilemem..İyi geceler öncelikle size birşey danışmak istiyorum. Nişanlıyım annem geçenlerde bana gelip herkesin boynunda kolye görüyorum. Sende yok neden aldırmadık acaba şimdi herkeste var yeni gelin olanlarda dedi. Bende çok içerledim kızlar ya . Ama napayım kayınbabamlar nişanda bilezik taktılar 1 tane o zman annem hiçbirşey demedi ama şimdi gelmiş ben herkesin boynunda kolye görüyorum demesi zoruma gitti evet bende sonradan düşündüm olması gerekirdi en azından bir bilezik ve bir kolye ama yok erkek tarafıda kızım sana alalım demediler . Bende birşey demedim kuyumcuya giderken sadce ben vardım zaten bende madem öyle sende gelip aldırsaydın anne dedim ama içten içe anneme söylemesemde o eksikliği ben zaten yaşıyorum düğünde aldır kolyesiz olmaz diyor şimdide . Kendisi söylemiyor ben istiycekmişim içerliyorum zaten bu duruma bende kendimce . Bana birşeyler deyin nolur
İnsanlar türlü türlü . İşte ses çıkartmadığın iyilik olsun diye sustugun sürece tepene biniliyor malesef hayatın kuralı düzeni bu benceÇok gördüm etraftaya bir değil iki değil.
Kuyumcuya bilezik almaya diye gidip sonra orda Trabzon burması mı ne diyorlar hasır gibi onu beğenip. aldırıp bir de üstüne aaaa bu pahalı mıymış bilmiyordum bilsem aldırmazdım diye salağa yatan insan tanıyorum. El üstünde tutuluyor.
Hakkında ayet mi varmış? Ne alaka olması gerekir? Bence çok yanlış düşünüyosunuz... çok istiyosanız boynunuza bir kolye alıverin herşeyi de karşı taraftan beklemeyin..İyi geceler öncelikle size birşey danışmak istiyorum. Nişanlıyım annem geçenlerde bana gelip herkesin boynunda kolye görüyorum. Sende yok neden aldırmadık acaba şimdi herkeste var yeni gelin olanlarda dedi. Bende çok içerledim kızlar ya . Ama napayım kayınbabamlar nişanda bilezik taktılar 1 tane o zman annem hiçbirşey demedi ama şimdi gelmiş ben herkesin boynunda kolye görüyorum demesi zoruma gitti evet bende sonradan düşündüm olması gerekirdi en azından bir bilezik ve bir kolye ama yok erkek tarafıda kızım sana alalım demediler . Bende birşey demedim kuyumcuya giderken sadce ben vardım zaten bende madem öyle sende gelip aldırsaydın anne dedim ama içten içe anneme söylemesemde o eksikliği ben zaten yaşıyorum düğünde aldır kolyesiz olmaz diyor şimdide . Kendisi söylemiyor ben istiycekmişim içerliyorum zaten bu duruma bende kendimce . Bana birşeyler deyin nolur
Kolyenin güzelini eşiniz alır size. Ama bir bırakın da önce eşiniz olsun :) anneler yapar öyle.. Takmayın.İyi geceler öncelikle size birşey danışmak istiyorum. Nişanlıyım annem geçenlerde bana gelip herkesin boynunda kolye görüyorum. Sende yok neden aldırmadık acaba şimdi herkeste var yeni gelin olanlarda dedi. Bende çok içerledim kızlar ya . Ama napayım kayınbabamlar nişanda bilezik taktılar 1 tane o zman annem hiçbirşey demedi ama şimdi gelmiş ben herkesin boynunda kolye görüyorum demesi zoruma gitti evet bende sonradan düşündüm olması gerekirdi en azından bir bilezik ve bir kolye ama yok erkek tarafıda kızım sana alalım demediler . Bende birşey demedim kuyumcuya giderken sadce ben vardım zaten bende madem öyle sende gelip aldırsaydın anne dedim ama içten içe anneme söylemesemde o eksikliği ben zaten yaşıyorum düğünde aldır kolyesiz olmaz diyor şimdide . Kendisi söylemiyor ben istiycekmişim içerliyorum zaten bu duruma bende kendimce . Bana birşeyler deyin nolur
En sevmedğm dönemler gerçktn. Annenize takcak olan benm istemyrm dersin. Karşı tarafta istedğn bişey varsa annemn içinde bu kalmş bunu alın dersin:) valla bizde anamla hiçbişy aldrmadk sonradan pişman olduk keşke alınması gereknler alınsaydı diye:)İyi geceler öncelikle size birşey danışmak istiyorum. Nişanlıyım annem geçenlerde bana gelip herkesin boynunda kolye görüyorum. Sende yok neden aldırmadık acaba şimdi herkeste var yeni gelin olanlarda dedi. Bende çok içerledim kızlar ya . Ama napayım kayınbabamlar nişanda bilezik taktılar 1 tane o zman annem hiçbirşey demedi ama şimdi gelmiş ben herkesin boynunda kolye görüyorum demesi zoruma gitti evet bende sonradan düşündüm olması gerekirdi en azından bir bilezik ve bir kolye ama yok erkek tarafıda kızım sana alalım demediler . Bende birşey demedim kuyumcuya giderken sadce ben vardım zaten bende madem öyle sende gelip aldırsaydın anne dedim ama içten içe anneme söylemesemde o eksikliği ben zaten yaşıyorum düğünde aldır kolyesiz olmaz diyor şimdide . Kendisi söylemiyor ben istiycekmişim içerliyorum zaten bu duruma bende kendimce . Bana birşeyler deyin nolur
İyi geceler öncelikle size birşey danışmak istiyorum. Nişanlıyım annem geçenlerde bana gelip herkesin boynunda kolye görüyorum. Sende yok neden aldırmadık acaba şimdi herkeste var yeni gelin olanlarda dedi. Bende çok içerledim kızlar ya . Ama napayım kayınbabamlar nişanda bilezik taktılar 1 tane o zman annem hiçbirşey demedi ama şimdi gelmiş ben herkesin boynunda kolye görüyorum demesi zoruma gitti evet bende sonradan düşündüm olması gerekirdi en azından bir bilezik ve bir kolye ama yok erkek tarafıda kızım sana alalım demediler . Bende birşey demedim kuyumcuya giderken sadce ben vardım zaten bende madem öyle sende gelip aldırsaydın anne dedim ama içten içe anneme söylemesemde o eksikliği ben zaten yaşıyorum düğünde aldır kolyesiz olmaz diyor şimdide . Kendisi söylemiyor ben istiycekmişim içerliyorum zaten bu duruma bende kendimce . Bana birşeyler deyin nolur
Yeni gelin olmamdan dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?