- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.560
- 598
aaa o kolye bir klasikkkkk mutlaka her türk kızı bir tane edinmeli ha ha
Takarlar heralde olması gerekeni . Erkek evladıysa gerekeni yapmalı herkesBanada nisanda sadece bir bilezik taktilar.
Nisanlilikta ilk bayram da kolye taktilar
Sizde ramazan bayramina kolye isteyin
Yorumlariniza hastayım oncelikle. Saygılar. Sonunda bu kolyelerin çirkin olduğunu biri ifade ettiYa şu gelinli programlarda görüp durduğumuz türden kolyeler mi? Hani sapsarı zincir ucunda kocaman sarı bi tuğra gibi mi para gibi mi şeyleri olan, onlar mı? Çok çirkin be onlar. Onun yerine düğüne güzel beyaz altın bi set yaptırın yav.
Söyleseydin alırdık diyor ama ailem şu kadar parayla geldi bu kadar alcaz diyorNişanlına söyle içimde kaldı alabilir miyiz diye yani icerleyecek bi şey değil ki
O zaman boşver canım önemli olan huzur sevgi saygı sonuçta.Söyleseydin alırdık diyor ama ailem şu kadar parayla geldi bu kadar alcaz diyor
Yani bende öyle düsünüyorumTakarlar heralde olması gerekeni . Erkek evladıysa gerekeni yapmalı herkes
Evet haklsın ama işte insan 1 kez oluyor sonuçta hevesleniyor benmde alacak gücüm var maksat benm almam değil zaten ailesinin bana takması yoksa ben bende yok diye üzülmüyorum gereken yapılmadı diye düşünüyorum
Canım zaten alınıcak ama işte insanın kendi annesi bu eksiği yüzüne vurur gibi söylerse insan bi garip oluyor zaten maddiyettan dolayı ben ses çıkartmadm nişanda sıkışıklar dı diyeBi kere geline taki adettendir.sözde degil ama nişanda mutlaka yüzükle beraber bilezik yada set takilir.nisandada olmazsa düğünde takılır.dinimizde bile mehir var bunu istemek de haktır.utanilacak bisey değil sonucta takilar başlık parasi olup kız evinde kalmayacak.belki düğünde takarız diye düşünmüşlerdir
Zaten ailesine gerekeni söylüyorum ben olması gerekn neyse yapılmalı diye ama işte nişanda sustugum için pişman oldum annem normalde bu tarz şeyleri dile getirmez ama o söyleyince ben zaten şok oldum o an ne diycegmi bilemedimNişanda takılmıyor düğünde takılıyor kolye. Bilezik takmışlar daha ne istiyosun çoğu kişi onu bile düğünde takıyo. Adamlar sana bilezik takmış sen bunlar için olacak yuvanı bozma bi sey dersin sana kirlenirler
Düğünde alırlar anne de sende. Daha yeni kuzenim nişanlandı ona da 1 bilezik bi de ince yüzük bi de alyans taktılarZaten ailesine gerekeni söylüyorum ben olması gerekn neyse yapılmalı diye ama işte nişanda sustugum için pişman oldum annem normalde bu tarz şeyleri dile getirmez ama o söyleyince ben zaten şok oldum o an ne diycegmi bilemedim
Evt canım nişanlıma zaten söylüyorum gerçekten toplumda birde öyle algı var zorluk cıkartan her zaman tarlı oluyor değerli oluyor haklsnMillet nasıl yapıyor bilmiyorum ama isteyen öyle bir istiyor ki. Ben zorluk olmasın diye hiçbir şey istemedim. Siz ne yapabiliyorsanız onu yapın dedim. Kıymet bilsinler yeter dedim de bilen olmadı. Hatta isteyenler daha kıymetli oluyo istemeyen salak muamelesi görüyor.
Seni anlıyorum ama ne yapacağın hakkında hiçbir fikrim yok.
Çok gördüm etraftaya bir değil iki değil.Evt canım nişanlıma zaten söylüyorum gerçekten toplumda birde öyle algı var zorluk cıkartan her zaman tarlı oluyor değerli oluyor haklsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?