- 21 Ocak 2021
- 47
- 3
- 16
- Konu Sahibi balkeslikiz
Herkese merhaba.. Çok çaresiz hissettiğim bir konuyu sizlere dökmek istiyorum. 2 sene önce evlendim, ben evlendikten sonra annem ne yazik ki psikolojik olarak rahatsizlandi. Bir cesit bunalima girdi yalnızlık hissiyle ağlama krizleri vs derken psikolojik tedavi gordu 2 senedir ve suan gayet iyi çok şükür. İlgisiz bir babam, ergen bir kız kardeşim var annemin en yakin arkadasi bendim ben yuvadan ucunca olanlar oldu anlayacağınız. Annemin rahatsızlığı nedeniyle aklim fikrim hep orda şuan iyi olsa da 3-4 saatte bir mutlaka telefonla konusuruz evim ona 10 dk en az 2-3 gunde bir mutlaka bir aradayiz. Asıl konuya gelirsek simdi kardeşim üniversite kazandı farkli bir şehire gidiyo ve ben asla sevinemedim çünkü biliyorum annem yine hastalanacak.. Belirti vermiyor üzülmüyor gibi duruyor diyordum ama maalesef icine atmış olacak ki bu aksam kardeşime sende gidince ev cok sessiz olur ben napcam çok sıkılırım cok yalniz kalcam, sen orda nasil yapcan yalniz aklımda sende olcak deyip aglamakli olmus. O kadar elim kolum bağlandı ki kardeşim anlattığından beri sadece sessizce ağlıyorum. Bu grupta cok fazla yalniz kalan anne olduğundan eminim. Lütfen bana biriniz yardımcı olun annem bu duruma alışacak mı ben ne yapmalıyım cok üzülüyorum onu oyle uzgun gorunce içim gidiyo...