- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 27
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Merhaba, umarım iyisinizdir.Açtığım konuları takip edenler bilir,internetten tanışıp 3 aydır konuştuğum kişi ile buluştum,benim için güzel geçti.Buluşmada annesi ile telefonda konuştum,gayet tatlı ve ılımlı bir insan gibi geldi.Anneme buluşmayı ve konuştuğum kişiyi anlattım.Şiddetle karşı çıktı.İnternetten tanıştığımız için çok kızdı,nasıl güvendin de buluştun vs.dedi.Sen okumuşsun,öğretmen olmuşsun,o boyacı dedi.Gıda teknikeri ama işini yapmıyor,babası ile birlikte boya işlerine gidiyor.Bir de aramızda mezhep farklılığı var,bundan dolayı da istemiyor.Her şey benim kontrolümden çıktı resmen.Şimdiden içim daraldı.Ne yapacağım bilmiyorum.
Çok merhametli,ilgili bir adam.Dürüst biri de.O yüzden hoşuma gidiyor.Zaten hıyar ağasının tekiydi yavrum. Annen akıllı kadınmış, dinle sözünü.
Off,daha şimdiden böyle olması canımı çok sıkıyor.Annenize şuan çok kiziyor olabilirsiniz ama inanın anneler haklı cikiyor
Annesi tatlı bir kadın gibi geldi.Ya gerçekten hiç uygun değilsiniz ama. Bir de o ne öyle ya buluşmaya gelip annesiyle telefonda konuşturmak falan. Annenin lafını dinle acilen
Neden olmaz peki sizce ?Annenizin tavrı biraz sert ama biz önceki konuları okuyanlar olarak, annenizle başka sebeplerden de olsa aynı fikirdeyiz. O adamla olmaz.
Yav bu adam senle öpüşme pazarlığı yaptı hâlâ sinir olmuyor musunÇok merhametli,ilgili bir adam.Dürüst biri de.O yüzden hoşuma gidiyor.
Anne lafi dinleyin.Merhaba, umarım iyisinizdir.Açtığım konuları takip edenler bilir,internetten tanışıp 3 aydır konuştuğum kişi ile buluştum,benim için güzel geçti.Buluşmada annesi ile telefonda konuştum,gayet tatlı ve ılımlı bir insan gibi geldi.Anneme buluşmayı ve konuştuğum kişiyi anlattım.Şiddetle karşı çıktı.İnternetten tanıştığımız için çok kızdı,nasıl güvendin de buluştun vs.dedi.Sen okumuşsun,öğretmen olmuşsun,o boyacı dedi.Gıda teknikeri ama işini yapmıyor,babası ile birlikte boya işlerine gidiyor.Bir de aramızda mezhep farklılığı var,bundan dolayı da istemiyor.Her şey benim kontrolümden çıktı resmen.Şimdiden içim daraldı.Ne yapacağım bilmiyorum.
Ya kusura bakmayın ama çok toysunuz. Annenize hak verdim şu an... Mesleklerde uçurum farkı var. Olmaz yani.Annesi tatlı bir kadın gibi geldi.
Öyle mi olmuş?Yav bu adam senle öpüşme pazarlığı yaptı hâlâ sinir olmuyor musun
Merhametli, ilgili, dürüst ve aynı zamanda aşk duyulacak erkekler de var. Kedi yavrusu değilseniz, beklentiniz daha yüksek olsun.
Sevmek ve sevilmek istiyorum.İllaki evleneyim kafasında değilim ama artık sevileyim kafasındayım.Siz daha ilk buluşmayı yapmışken annesiyle konuşmaya ne gerek var? İtici gelmedi bu durum?
İlk görüşme olumlu geçti diye evlenecek değilsiniz.
İs güç konusu da önemli evet.
Bana ne olursa olsun evleneyim kafasındasınız gibi geldi. Hic saglikli yaklaşmiyorsunuz.
Evet ya hepimiz saçımızı başımızı yolduk ama konu sahibi hâlâ bunu makul görüyor.Öyle mi olmuş?
Evet,ilk buluştuğumuz gün annesiyle konuştum telefonda.Annesine söylemiş buluşacağımızı.Daha tam tanımıyorum,o da beni tanımıyor.Annem biriyle mı buluştun diyince söylemek zorunda kaldım,yalan söylemek istemedim.İlk buluştuğunuz gün annesiyle mi konuştunuz ben mi yanlış anladım? Birde adamı ne kadar tanıdınız da siz de hemen annenize anlattınız? Ne bu acele bi sakin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?