Annem...

777mutluluk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
2.537
2.396
133
27
Merhaba, umarım iyisinizdir.Açtığım konuları takip edenler bilir,internetten tanışıp 3 aydır konuştuğum kişi ile buluştum,benim için güzel geçti.Buluşmada annesi ile telefonda konuştum,gayet tatlı ve ılımlı bir insan gibi geldi.Anneme buluşmayı ve konuştuğum kişiyi anlattım.Şiddetle karşı çıktı.İnternetten tanıştığımız için çok kızdı,nasıl güvendin de buluştun vs.dedi.Sen okumuşsun,öğretmen olmuşsun,o boyacı dedi.Gıda teknikeri ama işini yapmıyor,babası ile birlikte boya işlerine gidiyor.Bir de aramızda mezhep farklılığı var,bundan dolayı da istemiyor.Her şey benim kontrolümden çıktı resmen.Şimdiden içim daraldı.Ne yapacağım bilmiyorum.
Alttaki mesajı yorumlar mısınız?

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-17-20-03-29-027_com.whatsapp.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 388
Son düzenleme:

Yani açıkçası, hayatında bir kere gördüğün bir adamın anasıyla ilk görüşmede telefonla konuşmak hiç normal bir şey olmamış. Sence mantıklı mı ?Benim üniversite döneminden sevgililerimin bile anasını bilmem, ki kaç yıllık okuldan tanıdığım insan, ortak çevrem arkadaşım vardı.

Annen haklı.

Çok merhametli,ilgili bir adam.Dürüst biri de.O yüzden hoşuma gidiyor.
Yav bu adam senle öpüşme pazarlığı yaptı hâlâ sinir olmuyor musun
Merhametli, ilgili, dürüst ve aynı zamanda aşk duyulacak erkekler de var. Kedi yavrusu değilseniz, beklentiniz daha yüksek olsun.

Anne lafi dinleyin.

Sevmek ve sevilmek istiyorum.İllaki evleneyim kafasında değilim ama artık sevileyim kafasındayım.

İlk buluştuğunuz gün annesiyle mi konuştunuz ben mi yanlış anladım? Birde adamı ne kadar tanıdınız da siz de hemen annenize anlattınız? Ne bu acele bi sakin...
Evet,ilk buluştuğumuz gün annesiyle konuştum telefonda.Annesine söylemiş buluşacağımızı.Daha tam tanımıyorum,o da beni tanımıyor.Annem biriyle mı buluştun diyince söylemek zorunda kaldım,yalan söylemek istemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…