Annem...

Detay
Detay bilmiyorum ama annenizi dinleyin kesinlikle haklı çıkıyorlar

Yav bu adam senle öpüşme pazarlığı yaptı hâlâ sinir olmuyor musun
Merhametli, ilgili, dürüst ve aynı zamanda aşk duyulacak erkekler de var. Kedi yavrusu değilseniz, beklentiniz daha yüksek olsun.
Haklısınız,beklentilerim çok düşük galiba.Sevmek,sevilmek,ilgi görmek,değer görmek istiyorum.

Şu an benim annemde işin içinde maalesef.Onun annesi,babası,abisi,ablası beni biliyorlar.

Haklısınız,beklentilerim çok düşük galiba.Sevmek,sevilmek,ilgi görmek,değer görmek istiyorum.
O yüzden bağıra bağıra olmaz diyoruz hepimiz.
Söyleyeceğim şey için özür dilerim ama şu an kendinizi siz bile sevmiyorsunuz ki bu muameleye razı oluyorsunuz.
Olmayın. Siz değerli birisiniz. Herkes değerli ve siz de değerinizi fark edin ve bu tutarsızlıklara tutunup, en ufak ilgi kırıntısını sevgi sanmayın.

Ben annenize yüzde yüz hak veriyorum, kesinlikle annenizi dinleyin belliki şu anda bir boşluktasıniz ama en buyuk hatalar bu boşluk dönemlerinde verilen mantıksız kararlardan çıkıyor ve telafisi çok zor oluyor bana kalırsa annenizi dinleyin ve kendinize uygun birini bulun

Çok merhametli,ilgili bir adam.Dürüst biri de.O yüzden hoşuma gidiyor.

Bi kere yuz yuze gordugunuz adam merhametli durust, telefonda sesinu duydugunuz kadin "coook tatli, ilimli gibi geldi" yani anneniz hakli. Ben internet tanismalarina karsi bir insan degilim ama boyle 2 gunde cok iyi biri diye diye gezmek cocuk cocuk işler. Annenizin yerinde olsam ben de kizardim.

Anneniz hayat tecrübesine dayanarak size uygun olmayacağını sert bir dille de olsa belirtmiş. Bazen buyuklerimiz bizim goremedigimiz şeyleri görebiliyor. Anne hissiyatı diye bir sey var ve buna çok inanıyorum

Sevmek ve sevilmek istiyorum.İllaki evleneyim kafasında değilim ama artık sevileyim kafasındayım.
Sevilmeyi hep başkalarından beklerseniz hayatta hiç mutlu olamazsınız. Kendinizde kendinizi sevebilirsiniz illa başka birinin bunu size sunmasına gerek yok. Sırf bu yüzden birisiyle konuşursanız zaten sağlıklı bir ilişki yürütemezsiniz.

3 aydır konuşuyoruz,bir şey anlattığım zaman beni dinliyor,destek oluyor.Merak ediyor,arayıp soruyor.Ailesine beni anlatması da ciddi olduğunu gösteriyor bence.

cümle kurma tarzinindan ve yorumlara verdiğiniz cevaplardan bile belli oluyor ki zeki bir insansiniz, ama bazen duygusal durum bizim aklimizin önüne geçebiliyor ve siz de şu anda bu durumdasınız (bence annenizin karakteri ne olursa olsun size ne yaşatmış olursa olsun bu durumda sizin iyikiginizi istiyor ve olaya cok daha mantıklı bakiyor)

Mesleğine takılmadım.Bana değer versin,ilgisini göreyim,merhametli olsun yeterli geldi bana.
Sizin takılmadığınızı anladık. Erkekler sonradan takıyor. Dediğim gibi toysunuz daha. Bazı şeyleri yaşayıp öğreneceksiniz.

Anneniz hayat tecrübesine dayanarak size uygun olmayacağını sert bir dille de olsa belirtmiş. Bazen buyuklerimiz bizim goremedigimiz şeyleri görebiliyor. Anne hissiyatı diye bir sey var ve buna çok inanıyorum
Daha tam tanımadan ailelerin dahil olması kötü oldu,en azından birbirimizi tanıdıktan sonra uygun olup olmadığımıza karar verebilirdim.Şimdi sadece mesleğine bakarak uygun değiliz demek bana saçma geliyor.

Ya ne merhametini gördün Allah aşkına, neyine tanık oldun da normal de değil çok merhametli olduğuna karar verdin?
Alt katlarında yaşlı bir adam oturuyordu,ona yardım etmesi ve zor zamanlarda yanımda olması merhametli olduğunu düşündürttü bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…