- 11 Aralık 2018
- 41.447
- 257.629
- 598
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Dünyadaki son merhametli, ilgili, dürüst adam bu değil öyle değil mi?Çok merhametli,ilgili bir adam.Dürüst biri de.O yüzden hoşuma gidiyor.
Neden böyle dediniz ?Sen kapat o interneti annenin lafından çıkma bi daha kuzumseni harcarlar
Eşimle lisedeyken facebooktan tanışmıştık beraber o üniversitedeydi bende onun okudugu üniversiteye gittim 7 yıl sevgili olup evlendik etrafımda o kadar çok netten taşınan var kiMerhaba, umarım iyisinizdir.Açtığım konuları takip edenler bilir,internetten tanışıp 3 aydır konuştuğum kişi ile buluştum,benim için güzel geçti.Buluşmada annesi ile telefonda konuştum,gayet tatlı ve ılımlı bir insan gibi geldi.Anneme buluşmayı ve konuştuğum kişiyi anlattım.Şiddetle karşı çıktı.İnternetten tanıştığımız için çok kızdı,nasıl güvendin de buluştun vs.dedi.Sen okumuşsun,öğretmen olmuşsun,o boyacı dedi.Gıda teknikeri ama işini yapmıyor,babası ile birlikte boya işlerine gidiyor.Bir de aramızda mezhep farklılığı var,bundan dolayı da istemiyor.Her şey benim kontrolümden çıktı resmen.Şimdiden içim daraldı.Ne yapacağım bilmiyorum.
Ya kuzum akşam akşam ponçik geldin sen bana. :)Pek ilişki tecrübem olmadığı için bilemiyorum bazı şeyleri.
İlk başlarda ısınamadım doğru ama sonra ısındım,iyi biri.Merhametli,iyi, dürüst birini istiyorum hayatımda.En önemlisi de sadık olması.Çevresi geniş biri değilim,zaten köyde görev yapıyorum.İnternettede erkekler birden fazla kişi ile konuşuyorlar,güven verici değil.O daha ilk başta dedi,biriyle konuşurken bir başkası ile konuşmam diye.Benden başkası ile daha ilk konuşmalarda bile konuşmaması çok hoşuma gitti.Dünyadaki son merhametli, ilgili, dürüst adam bu değil öyle değil mi?
Allah aşkına sen yanına yakıştırıyor musun bu tipitipi?
Bir öğretmen vakası daha yükleniyor. Fakültenin havasında suyunda mı bi şey var ne oluyor size hanımlar gerçekten3 aydır konuşuyoruz,bir şey anlattığım zaman beni dinliyor,destek oluyor.Merak ediyor,arayıp soruyor.Ailesine beni anlatması da ciddi olduğunu gösteriyor bence.
Önceki konuları okumadım ama anne babanın onaylamadığı ilişkiler hep kötü bitiyor net ki daha ilk buluşmada annesi ile konuşturmasi bana da aşırı saçma geldiİlk başlarda ısınamadım doğru ama sonra ısındım,iyi biri.Merhametli,iyi, dürüst birini istiyorum hayatımda.En önemlisi de sadık olması.Çevresi geniş biri değilim,zaten köyde görev yapıyorum.İnternettede erkekler birden fazla kişi ile konuşuyorlar,güven verici değil.O daha ilk başta dedi,biriyle konuşurken bir başkası ile konuşmam diye.Benden başkası ile daha ilk konuşmalarda bile konuşmaması çok hoşuma gitti.
3 aydır konuşuyoruz,bir şey anlattığım zaman beni dinliyor,destek oluyor.Merak ediyor,arayıp soruyor.Ailesine beni anlatması da ciddi olduğunu gösteriyor bence.
Gözünüzle gördünüz mü?Alt katlarında yaşlı bir adam oturuyordu,ona yardım etmesi ve zor zamanlarda yanımda olması merhametli olduğunu düşündürttü bana.
Siz her denilene kanıyosunuz heralde ağzı iyi laf yapan erkek kendini her türlü tanitir bu kadar saf olmayın gerçekten 15 yaşında kız cocugu cevapları veriyosunuz. Sadakatinden merhametinden emin olacak ne yaşadiniz bu kadar. Hele zor zamanimda yanimda oldu demeniz annesi tatli kadin demeniz gercekten komik yani bu yasa kadar sizin olmasada hic mi arkadas es dosttan erkek milletini dinlemedinizİlk başlarda ısınamadım doğru ama sonra ısındım,iyi biri.Merhametli,iyi, dürüst birini istiyorum hayatımda.En önemlisi de sadık olması.Çevresi geniş biri değilim,zaten köyde görev yapıyorum.İnternettede erkekler birden fazla kişi ile konuşuyorlar,güven verici değil.O daha ilk başta dedi,biriyle konuşurken bir başkası ile konuşmam diye.Benden başkası ile daha ilk konuşmalarda bile konuşmaması çok hoşuma gitti.
Ne sıfatla? Aralıkta istemeye gidiyoruz demedi inşallahŞu an benim annemde işin içinde maalesef.Onun annesi,babası,abisi,ablası beni biliyorlar.
Haklısınız,kendi değerimi fark etmek konusunda maalesef yetersizim.Bunun üzerine çalışacağım.O yüzden bağıra bağıra olmaz diyoruz hepimiz.
Söyleyeceğim şey için özür dilerim ama şu an kendinizi siz bile sevmiyorsunuz ki bu muameleye razı oluyorsunuz.
Olmayın. Siz değerli birisiniz. Herkes değerli ve siz de değerinizi fark edin ve bu tutarsızlıklara tutunup, en ufak ilgi kırıntısını sevgi sanmayın.
Nasıl yardım etti alt kattaki adama? Belki böyle bir adam bile yok. Gerçekten yardım etse reklamını yapmazdi. Ve sanaldan bir şey sallamak çok kolay. Siz de mesela anneniz yufka açarken masayı çekip 'baklava sever misin? Misafirlerimiz var,annemle aciyoruz. Hamur açmayı seviyorum' deyin mesela 'yaaaa nasıl hamarat,nasıl marifetli. Yemek yapmayı da çok sever' diye anlatır karşınızdaki kişi sizi. böyle şeylere çok inanmamak lazım.Alt katlarında yaşlı bir adam oturuyordu,ona yardım etmesi ve zor zamanlarda yanımda olması merhametli olduğunu düşündürttü bana.
Konuştuğum kız demiştir herhalde ya.Ne sıfatla? Aralıkta istemeye gidiyoruz demedi inşallah
Ya hocam Allahaşkına aklını başına al bak meslektaşmışız. Daha gençsin, ne taliplerin olur ya dur daha bismillah.Sen okumuşsun,öğretmen olmuşsun,o boyacı dedi.Gıda teknikeri ama işini yapmıyor,babası ile birlikte boya işlerine gidiyor.Bir de aramızda mezhep farklılığı var,bundan dolayı da istemiyor.
Burada yazılanları okuyorum zaten,erkek milletinin neler çevirdiğini de biliyorum.Siz her denilene kanıyosunuz heralde ağzı iyi laf yapan erkek kendini her türlü tanitir bu kadar saf olmayın gerçekten 15 yaşında kız cocugu cevapları veriyosunuz. Sadakatinden merhametinden emin olacak ne yaşadiniz bu kadar. Hele zor zamanimda yanimda oldu demeniz annesi tatli kadin demeniz gercekten komik yani bu yasa kadar sizin olmasada hic mi arkadas es dosttan erkek milletini dinlemediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?