Annem...

Eşimle lisedeyken facebooktan tanışmıştık beraber o üniversitedeydi bende onun okudugu üniversiteye gittim 7 yıl sevgili olup evlendik etrafımda o kadar çok netten taşınan var ki

Pek ilişki tecrübem olmadığı için bilemiyorum bazı şeyleri.
Ya kuzum akşam akşam ponçik geldin sen bana. :) Sevgi görmek için sana denk olmayan kişilerle olma. Dengiyle olmayan her şey ziyan olur. Bu ülkenin erkeği genelikle komplekslidir. Seni tavlamak için he he der. Sonra seni beğenmez. Ne güzel atanmışsın. Kendi değerini bil ki Allah'ta karşına iyi insanlar çıkartsın.

Bugun yaşadığınız duygusallık ile size hersey güzel gelecek ama yarın buyuk sıkıntılar baş gösterecek bence yol yakınken uzatmayın konuyu yarın daha fazla üzülmeden bugun bitirin muhabbeti

Dünyadaki son merhametli, ilgili, dürüst adam bu değil öyle değil mi?

Allah aşkına sen yanına yakıştırıyor musun bu tipitipi?
İlk başlarda ısınamadım doğru ama sonra ısındım,iyi biri.Merhametli,iyi, dürüst birini istiyorum hayatımda.En önemlisi de sadık olması.Çevresi geniş biri değilim,zaten köyde görev yapıyorum.İnternettede erkekler birden fazla kişi ile konuşuyorlar,güven verici değil.O daha ilk başta dedi,biriyle konuşurken bir başkası ile konuşmam diye.Benden başkası ile daha ilk konuşmalarda bile konuşmaması çok hoşuma gitti.

3 aydır konuşuyoruz,bir şey anlattığım zaman beni dinliyor,destek oluyor.Merak ediyor,arayıp soruyor.Ailesine beni anlatması da ciddi olduğunu gösteriyor bence.
Bir öğretmen vakası daha yükleniyor. Fakültenin havasında suyunda mı bi şey var ne oluyor size hanımlar gerçekten
İlgi sevgi açlığı bu kadar olamaz ya mantık var akıl var sence ilk bulusmada yaptigi hareket dogru mu ? Tüm ailesine dogru duzgun tanimadigi birini şak diye anlatmasi? Ciddi olduğunu gösteriyor demissiniz belki gevşektir bu konuda anlatiyodur herkesi ? Ayrica babasiyla ayni işi yapan adamla zaten olmaz hala bunu bu forumdaki konulardan bile anlayamadiysaniz mutluluklar

20 yaşında ergen gibi cevap veriyorsunuz yorumlara.

Şu an tamamen bir ilişkim olsun kim olursa olsun moduna girmişsiniz. Kapıdan kilimci kör hasan haydi dese onla da sevgili olacakmışsınız gibi bir izlenim veriyorsunuz.

Biraz mantıklı düşünün 3 ayda internetten tanışıp sadece 1 kere buluştuğunuz insanın karakteri hakkında neye dayanarak keskin yorumlar yapıyorsunuz? Nereden biliyorsunuz dürüst olduğunu? Adı bile yalan olabilir kimliği mi gördünüz? Herhangi bir kadınla konuşmuş olabilirsiniz ne belli annesi? Ne belli merhametli, sokakta gördüğü yaralı hayvana nasıl dayanır mesela bi bilginiz var mı?

Hele telefonda 2 kelam için annesi hakkında iyi biri gibi geldi yorumunu ilkokul çocukları yapmaz kusura bakmayın.

Önceki konuları okumadım ama anne babanın onaylamadığı ilişkiler hep kötü bitiyor net ki daha ilk buluşmada annesi ile konuşturmasi bana da aşırı saçma geldi

3 aydır konuşuyoruz,bir şey anlattığım zaman beni dinliyor,destek oluyor.Merak ediyor,arayıp soruyor.Ailesine beni anlatması da ciddi olduğunu gösteriyor bence.

Bir cok flortum, sevgilim oldu hepsi de beni dinledi, destek oldu, merak etti, ilgilendi, el ustunde tuttu ama bu onlarin melek veya durustluk abidesi oldugu anlamina gelmiyor. Beni el ustunde tutarken ayni anda aldatan da oldu.

Aileye sizi soylemesi de evlenme belirtisi degil. Bugun sizi anlatir 1 ay sonra başkasini anlatir siz erkeklerin bu konularda baski gordugunu fln mi saniyorsunuz?
Bu yaşa kadar hic mi bir sey görmediniz duymadiniz.
Liseli kizlar gibi cevaplariniz filan.

İki kız annesi olarak annene hak verdim. Bir kere gördüğün adamdan annene neden bahsettin onu da anlamadım. Annem sadece eşimi biliyor mesela, öncekileri bilmiyor. Kendim emin değildim ki kadını neden ayaklandırayım…

Siz her denilene kanıyosunuz heralde ağzı iyi laf yapan erkek kendini her türlü tanitir bu kadar saf olmayın gerçekten 15 yaşında kız cocugu cevapları veriyosunuz. Sadakatinden merhametinden emin olacak ne yaşadiniz bu kadar. Hele zor zamanimda yanimda oldu demeniz annesi tatli kadin demeniz gercekten komik yani bu yasa kadar sizin olmasada hic mi arkadas es dosttan erkek milletini dinlemediniz

Haklısınız,kendi değerimi fark etmek konusunda maalesef yetersizim.Bunun üzerine çalışacağım.

Alt katlarında yaşlı bir adam oturuyordu,ona yardım etmesi ve zor zamanlarda yanımda olması merhametli olduğunu düşündürttü bana.
Nasıl yardım etti alt kattaki adama? Belki böyle bir adam bile yok. Gerçekten yardım etse reklamını yapmazdi. Ve sanaldan bir şey sallamak çok kolay. Siz de mesela anneniz yufka açarken masayı çekip 'baklava sever misin? Misafirlerimiz var,annemle aciyoruz. Hamur açmayı seviyorum' deyin mesela 'yaaaa nasıl hamarat,nasıl marifetli. Yemek yapmayı da çok sever' diye anlatır karşınızdaki kişi sizi. böyle şeylere çok inanmamak lazım.
Bir de zor anında yüzünü bile görmediğin, senden Cook uzakta olan bir adam nasıl senin yanında olabilir? Ben de uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum da ondan merak ettim cidden. Seni mi dinliyor sadece? "Vah canim" mi diyor? Geçen sevgilim biraz stresliydi, başka ulkeye çiçek gönderdim mesela modu değişti,mutlu oldu. Böyle mi yapıyor? Siz hastayim dediniz diye eczaneden ilaç , yemek sepetinden tavuk çorbası mi gönderdi? Sizi hiç tanımayan, 3 aydır online olarak konuştuğunuz adamın nasıl zor zamaninizda yanında olduğunu cidden merak ediyorum.
bence kendini kandırıyorsun, bir de çok safsin.
her söze, sana yansıtılan her şeye inanma, valla çok ağlarsın.
geçen aylarda çok tatlı bir çocukla tanışmıştım, kendince ilk günden fedakarlıklarla başladı vs. Onun son gününde gece dolaşıyorduk birden yüksek katlardan bir kedi düştü Cat diye. Sonra kalktı koştu ama yalpaliyordu. Benim de aklım kedide kaldı, yüzüm düştü, peşinden gittim.kalabalik olduk orada vs. Neyse ki kadiky gibi kedisever bir yerdi. İki kadın koli buldu, onu yakalamaya çalıştı falan. İlgielnen kişileri görünce biraz rahatladım , mutsuz suratimla yürümeye devam ettim,ara ara arkama bakıp.
benim çok harika bebe dedi ki; "İstanbul'da on milyondan çok kedi var ve her gün bazilari düşüyor. Bütün gece surat mi asacaksin?"
Bu arada bu çocukla balık yediğimizde artanlari peceteye sarıp sokaktaki kedilere vermistik:) yani ben bu olayı yasamasam 'yaaa ne tatlii, ne merhametliii' diye dolanacagim saf saf.
uyarmamin nedeni bu.
annen dedi diye ayrılma tabii, o konuda lafim yok. Ama üç aydir nette yazistigin adam için de böyle büyük cümleler kurma, çünkü altı çok boş. Kendini kandırıyorsun gibi geliyor uzaktan bakana

Sen okumuşsun,öğretmen olmuşsun,o boyacı dedi.Gıda teknikeri ama işini yapmıyor,babası ile birlikte boya işlerine gidiyor.Bir de aramızda mezhep farklılığı var,bundan dolayı da istemiyor.
Ya hocam Allahaşkına aklını başına al bak meslektaşmışız. Daha gençsin, ne taliplerin olur ya dur daha bismillah.

Burada yazılanları okuyorum zaten,erkek milletinin neler çevirdiğini de biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…