İnşallah korkuyorsundur.Korkmak iyidir, herseye balıklama atlamazsin. Eski konularına baktım. Köyde sıkıntılı bir süreç, deneyimsizlik şimdi sana aslında adam değil bu heyecan iyi geliyor bence. Ne olacak sence?
Ben sana olacakları soyleyim bu is ilerlerse. Belki ben yaniliyorumdur. İnşallah yaniliyorumdur.
Zor bela Kirikkale'ye tayini aldırırsin. Evlenirsin. Zaten adamın ailesinden bagimsiz bir işi yok. En iyi ihtimal ailesi ile aynı mahallede yaşarsınız. O sırada bitmemiş koy evi, alınmamış araba ne varsa memur olduğunuz için kredi ihalesi size kalır. İtiraz etseniz kötü niyetli olmakla suclanirsiniz, siz kendinizi suçlu hissedersiniz. Hergun annesine gitmek veya onun size gelmesi gibi durumlara karşı çıktığınızda o çok merhametli eşiniz "anaaama laf soyletmem" diye üzerinize yürüdüğünde merhamet neymiş görürsünüz. Şimdi hoşunuza giden 2 saat ulaşamayınca olan kıskançlik var ya evlenince sen iş arkadaşlarınla konuşma seviyesine ulaşınca kendini kandırırsın beni çok seviyor ama diye. 29 yaşındaki adam öpüşme randevusu alıyorsa mükemmel bir cinsel hayat da sizi beklemiyor malum. Dönüp annene sizlansan ben sana söylemiştim diyecek. Hadi bir de çocuk olursa evlere şenlik. Takribi 35 yaş civarı bir uyanış olur. Bu adamdan boşanmaya kalkışsan olacağı soyleyim mi (şimdiden topuklu giymeseydin diyen adamdan) suçlama, yalvarma, tehdit döngüsü, cocugu kullanma, görmeme gibi sıkıntılı olaylar.
Sen bilirsin. Ben isimsiz anonim bir kullanıcıyim. Kendim buna benzer şeyler yaşamadım ama başka türlü yasadim tabir-i caizse kasaba kültürünün esaretini. Çevremde defalarca aynı senaryoyu gördüm. Farklı ırk, din, dil olabilir ama farklı sosyokulturel seviye evlilikte tolere edilmiyor.