Annem...

Yakın dönemde bosanmis bir arkadaşıma annesi yaptı. Berbat bir evlilikten ağır depresyonla çıkmış arkadaşım eski kocası kadar olmasa da benzeri bir adam buldu. Annesi başladı evlen diye. Niye kızı bosanmis olmayacak? Kız ayrıldı neyseki.

Eskiden derlerdi erkek tecrübeli olması lazım diye şimdi bu devirde kadının da ilişkisi tecrübesi olacak. Şimdi eski konularına baktım. Öpüşme konusu beni benden aldı. Konu sahibi boğulacaksın haberin yok, en fenası da boyu dize bile gelmeyen gölette😒
Böyle dedikçe korkutuyorsunuz beni.

bunlar değer vermek falan değil aslında
ama kızımız öyle sanıyor
bana göre şemsiye muhabbeti sadece teşekkürü hak eden nazik bi davranıştan ibaret
ne yedin ne içtin diye sormak beni aşırı bayardı
2 saat ulaşamadığı için kızması ve tribe girmesi ayrılık sebebim olurdu
belki uyuyorum belki duştayım belki işe güce daldım mesajlara bakamadım
belki yalnız kalmak istedim yani olamaz mı böyle bişi yaşadı diye krize girmek red flag
koskoca insanlarız 7/24 telefona mı yapışıcam
anneyle konuşturma kısmına girmiyorum bile adam daha yüz yüze gelmediği kadını yedi düvele anlatmış ahaha
Aslında babasına aynı işte çalıştığı için söyledi,o da abisine söylemiş.Öyle öyle dallandı budaklandı iş.

Off 3 ayda nasıl bunlara karar verdin. Unv okumuşsun öğretmen olmussun ama cahilce davranıyorsun. Hayatında hiç mi erkek görmedin ,çok mu sevgiye açsinda 3 ayda ,bi de annesiyle görüştüren ,int den tanıştığın adam hakkında bu kanıya variyorsun
Ne bileyim,3 ayda ben de bu izlenimi bıraktı.

Yav bu adam senle öpüşme pazarlığı yaptı hâlâ sinir olmuyor musun 🤦
Merhametli, ilgili, dürüst ve aynı zamanda aşk duyulacak erkekler de var. Kedi yavrusu değilseniz, beklentiniz daha yüksek olsun.
o konusu nedir bulamadım ben
konu sahibi çok toysunuz sanırım
birde
anneniz haklı

Ne bileyim,3 ayda ben de bu izlenimi bıraktı.
sanaldan ama.
sanalda ne kadar tanıyacaksın ?
ilişkin devam etse bile uzaktan olacak
bi yorumunda başkasıyla konuşmuyor falan yazmışsın
yanında mısın nasıl bu kadar emin olabiliyorsun başkasıyla konuşmadığına ?
ben bilmem kaç aydır yan yana olduğum insan tarafından aldatıldım ki
aldattığı dönemde bana olan ilgisinde gram azalma yoktu
sürekli yazardı, arardı, her fırsatta görüşmek isterdi
giderdim günlerce evinde kalırdım ama aldattı yani adam
o vaziyette bile ayakta uyutmuş
senin 3 aydır sanaldan konuşup yüzünü 1 kere gördüğün adamdan bu kadar emin olman
hayatın akışına ters

Böyle dedikçe korkutuyorsunuz beni.
İnşallah korkuyorsundur.Korkmak iyidir, herseye balıklama atlamazsin. Eski konularına baktım. Köyde sıkıntılı bir süreç, deneyimsizlik şimdi sana aslında adam değil bu heyecan iyi geliyor bence. Ne olacak sence?
Ben sana olacakları soyleyim bu is ilerlerse. Belki ben yaniliyorumdur. İnşallah yaniliyorumdur.
Zor bela Kirikkale'ye tayini aldırırsin. Evlenirsin. Zaten adamın ailesinden bagimsiz bir işi yok. En iyi ihtimal ailesi ile aynı mahallede yaşarsınız. O sırada bitmemiş koy evi, alınmamış araba ne varsa memur olduğunuz için kredi ihalesi size kalır. İtiraz etseniz kötü niyetli olmakla suclanirsiniz, siz kendinizi suçlu hissedersiniz. Hergun annesine gitmek veya onun size gelmesi gibi durumlara karşı çıktığınızda o çok merhametli eşiniz "anaaama laf soyletmem" diye üzerinize yürüdüğünde merhamet neymiş görürsünüz. Şimdi hoşunuza giden 2 saat ulaşamayınca olan kıskançlik var ya evlenince sen iş arkadaşlarınla konuşma seviyesine ulaşınca kendini kandırırsın beni çok seviyor ama diye. 29 yaşındaki adam öpüşme randevusu alıyorsa mükemmel bir cinsel hayat da sizi beklemiyor malum. Dönüp annene sizlansan ben sana söylemiştim diyecek. Hadi bir de çocuk olursa evlere şenlik. Takribi 35 yaş civarı bir uyanış olur. Bu adamdan boşanmaya kalkışsan olacağı soyleyim mi (şimdiden topuklu giymeseydin diyen adamdan) suçlama, yalvarma, tehdit döngüsü, cocugu kullanma, görmeme gibi sıkıntılı olaylar.
Sen bilirsin. Ben isimsiz anonim bir kullanıcıyim. Kendim buna benzer şeyler yaşamadım ama başka türlü yasadim tabir-i caizse kasaba kültürünün esaretini. Çevremde defalarca aynı senaryoyu gördüm. Farklı ırk, din, dil olabilir ama farklı sosyokulturel seviye evlilikte tolere edilmiyor.

İnşallah korkuyorsundur.Korkmak iyidir, herseye balıklama atlamazsin. Eski konularına baktım. Köyde sıkıntılı bir süreç, deneyimsizlik şimdi sana aslında adam değil bu heyecan iyi geliyor bence. Ne olacak sence?
Ben sana olacakları soyleyim bu is ilerlerse. Belki ben yaniliyorumdur. İnşallah yaniliyorumdur.
Zor bela Kirikkale'ye tayini aldırırsin. Evlenirsin. Zaten adamın ailesinden bagimsiz bir işi yok. En iyi ihtimal ailesi ile aynı mahallede yaşarsınız. O sırada bitmemiş koy evi, alınmamış araba ne varsa memur olduğunuz için kredi ihalesi size kalır. İtiraz etseniz kötü niyetli olmakla suclanirsiniz, siz kendinizi suçlu hissedersiniz. Hergun annesine gitmek veya onun size gelmesi gibi durumlara karşı çıktığınızda o çok merhametli eşiniz "anaaama laf soyletmem" diye üzerinize yürüdüğünde merhamet neymiş görürsünüz. Şimdi hoşunuza giden 2 saat ulaşamayınca olan kıskançlik var ya evlenince sen iş arkadaşlarınla konuşma seviyesine ulaşınca kendini kandırırsın beni çok seviyor ama diye. 29 yaşındaki adam öpüşme randevusu alıyorsa mükemmel bir cinsel hayat da sizi beklemiyor malum. Dönüp annene sizlansan ben sana söylemiştim diyecek. Hadi bir de çocuk olursa evlere şenlik. Takribi 35 yaş civarı bir uyanış olur. Bu adamdan boşanmaya kalkışsan olacağı soyleyim mi (şimdiden topuklu giymeseydin diyen adamdan) suçlama, yalvarma, tehdit döngüsü, cocugu kullanma, görmeme gibi sıkıntılı olaylar.
Sen bilirsin. Ben isimsiz anonim bir kullanıcıyim. Kendim buna benzer şeyler yaşamadım ama başka türlü yasadim tabir-i caizse kasaba kültürünün esaretini. Çevremde defalarca aynı senaryoyu gördüm. Farklı ırk, din, dil olabilir ama farklı sosyokulturel seviye evlilikte tolere edilmiyor.
adam ilk buluşmada kızın kıyafetini kısa buldu
dipnot olarak bırakayım bilmeyenler için
adam daha hayatında ilk kez gördüğü kadını dudaktan öpmek istedi
kız istemeyince bozuldu
ocakta öpüşmek için pazarlık yaptı deyim yerindeyse
cinselliğe dair bişiler bilen insan en cahil insan bile bilir yani bu işlerin böyle pazarlıkla
randevuyla falan olmayacağını
hani sanalda hırbo tipler vardır adam sanıp konuşmaya başlarsınız
sohbet azıcık sardığında herif "ben hayatımdaki kadınla her şeyi yaşamak isterim" gibi bi cümle kurarak
cinselliğin yolunu yapar
gözümde tamda öyle bi tip canlandı benim öpüşme meselesini okuduğum an
bana o tip cümleler kuran hıyarağalarıyla konuşmayı anında kesiyorum mesela ben
anında siliyorum her yerden
biliyorum çünkü o işler önden pazarlık yapmayla olmaz
ama bizim kızımız o tip bi adamla ilişki düşünüyor, şaka gibi

Annesi ile konuşturması hoşuma gitmişti oysaki.
Olmaz bir ilişki yani belli sanki.Bence sendede oturmayan şeyler var.
Ayrıca ilk buluşmada anne konuşması yani birbirinizi ilk görüşünüz hemen aile tanışması gibi olmuş.Sanki yangından mal kaçırıyorlar.Atanmış öğretmensin bir numaralı gelin adayısın.Maaşın belli giriş çıkışın belli o yüzden herşeyi aceleye getiriyor.Ablasının arayıp yetiştinmi diye sorması falan bence gözünü aç
Babasıyla çalışması ayrı bir sorun.Muhtemelen çok aileci bir erkek.Seni çok beğendiği için değil mesleğin daha önplanda bu ilişkide.
Adamın düzenli işi yok.Yarın ailesiyle arada kalsa tekmeyi vurunca kalacak öyle.O yüzden ailesine karşı gelemeyecek.Yapma bu kötülüğü kendine abla.

kız istemeyince bozuldu
cinselliğe dair bişiler bilen insan en cahil insan bile bilir yani bu işlerin böyle pazarlıkla
sohbet azıcık sardığında herif "ben hayatımdaki kadınla her şeyi yaşamak isterim" gibi bi cümle kurarak
cinselliğin yolunu yapar
Yok be cinselligin falan yolunu yapmıyor bildiğin abazaspor.
30 yaşında adam izahat vermeden şehir degistiremiyor.

Olmaz bir ilişki yani belli sanki.Bence sendede oturmayan şeyler var.
Ayrıca ilk buluşmada anne konuşması yani birbirinizi ilk görüşünüz hemen aile tanışması gibi olmuş.Sanki yangından mal kaçırıyorlar.Atanmış öğretmensin bir numaralı gelin adayısın.Maaşın belli giriş çıkışın belli o yüzden herşeyi aceleye getiriyor.Ablasının arayıp yetiştinmi diye sorması falan bence gözünü aç
Babasıyla çalışması ayrı bir sorun.Muhtemelen çok aileci bir erkek.Seni çok beğendiği için değil mesleğin daha önplanda bu ilişkide.
Adamın düzenli işi yok.Yarın ailesiyle arada kalsa tekmeyi vurunca kalacak öyle.O yüzden ailesine karşı gelemeyecek.Yapma bu kötülüğü kendine abla.
Aileci olduğunu bende düşünüyorum,ailesiyle yaşıyor,babası ile ortak çalışıyor,annesini çok seviyor.Ben de zaten oturmayan şeyler var.

kız istemeyince bozuldu
cinselliğin yolunu yapar
Bana sizin yazdiginiz gibi "hayatımdaki kadınla her şeyi yaşamak isterim."gibi bir cümle kurdu.Aslında böyle biri olmadığını düşünmüştüm ama bilemiyorum artık

sanaldan ama.
sanalda ne kadar tanıyacaksın ?
ilişkin devam etse bile uzaktan olacak
bi yorumunda başkasıyla konuşmuyor falan yazmışsın
yanında mısın nasıl bu kadar emin olabiliyorsun başkasıyla konuşmadığına ?
ben bilmem kaç aydır yan yana olduğum insan tarafından aldatıldım ki
aldattığı dönemde bana olan ilgisinde gram azalma yoktu
sürekli yazardı, arardı, her fırsatta görüşmek isterdi
giderdim günlerce evinde kalırdım ama aldattı yani adam
o vaziyette bile ayakta uyutmuş
senin 3 aydır sanaldan konuşup yüzünü 1 kere gördüğün adamdan bu kadar emin olman
hayatın akışına ters
Çok haklısınız,sanırım ona inanmayı tercih ediyorum.Öyle söylediyse öyledir diyorum.

Çok korkunç bir senaryo,Allah korusun ya.🤲🤲Bunların hiçbirini yaşamak istemem.

Esnaf memurdan çok para alıyor annene deseydin.bir evi boyamaya en az altı Bin alıyorlar.su an inşaatçılar bile ayda yüz yüz elli bin alıyor.eskiden kimse kız vermezdi inşaatçı tesisatçı diye:).devir değişti annenin düşüncesi çok yanlış ve kırıcı.

Back
X