Iyi de hala kavga kiyamet kopuyor diyorsunuz. Annenize o evde hersey batiyor. Iyi bisey soyleseniz bile, ondan bisey cikarip yine sizinle kavga eder. Sevmedigi bir adamla birlikte. Ve sanirim size ragmen bu evlilik onun icin tahammul edilemez birsey. ENN dogrusu bosanmalari.Ama aldatmanın üstünden vakit geçti. Artık aldattığını sanmıyorum ama ben ona karşı bazen çok fazla nefret duyabiliyorum.
Arkadasım allah yardımcın olsun işin zor, baban bir de sizden biliyor bu hallerini sizi suçlu durumuna sokmuş.Psikoloğa götürdük ama orda gayet güzel davranıyor çünkü gerçekten çok zeki.. bir kere doktor ilaç verdi ama onları içmiyor beni aptal gibi yapıyor sizin işinize geliyor diyor. Yani tamamen onun keyfine bağlı evdeki huzurumuz.
Aile büyüklerinden güvenebileceğin birisi varsa ondan yardım alsan canım...Psikoloğa götürdük ama orda gayet güzel davranıyor çünkü gerçekten çok zeki.. bir kere doktor ilaç verdi ama onları içmiyor beni aptal gibi yapıyor sizin işinize geliyor diyor.
Iyi de hala kavga kiyamet kopuyor diyorsunuz. Annenize o evde hersey batiyor. Iyi bisey soyleseniz bile, ondan bisey cikarip yine sizinle kavga eder. Sevmedigi bir adamla birlikte. Ve sanirim size ragmen bu evlilik onun icin tahammul edilemez birsey. ENN dogrusu bosanmalari.
Aile büyüklerinden güvenebileceğin birisi varsa ondan yardım alsan canım...
Bu hallerinden mutsuz olduğunu ve sizi mutsuz ettiğinden bahsetsen...
Baban illaki çok iyidir ama pasif kalmış tatlımm...
Babana çok üzüldüm. .
Boşanmaları en iyisi. .
Kac yasinda anneniz?Bence de bosanmalari en iyisi ama malesef nisanın diyemem ki. Herkes beni suçlayacak benim yuzumden oldu diye. Ve gerçekten ne kadar kötü de olsa annem başına birşey gelmesini istememiki kardeşim de evlendi kurtulmak için. Biri boşanıyor şimdi yine evde. Yanlış bir evlilik de yapmak istemiyorum. Gerçekten çok çaresizlik artik
Kac yasinda anneniz?
Kıyamam üzülme...En yakinimizda olsa onun da en yakini vardir. Babam duyulursa kötü olur.çok boşluktayim
Kıyamam üzülme...En yakinimizda olsa onun da en yakini vardir. Babam duyulursa kötü olur.çok boşluktayim
Kıyamam üzülme...
Bi yol vardır mutlaka ...
Öyle düşünme canım her şey biz insanlar için ...Mutlaka vardır.. Ama ben bu yükü taşıyamıyorum artık. Ve sürekli bu huzursuzluğun içinde kavrulup gidiyoruz. Az mı sinir krizleri geçirdim. İnsanlar aileleri ile sıcacık evinde otururken, yada arkadaşlarım annelerinin canım annem bir tanedir fotoğraflarını paylaşırken ben durumun çok farklı boyutunda olduğum için her zaman kendi halime acımışımdır. Benimde psikolojim bozuldu. Her şeye bağırıyorum ani tepkiler veriyorum. 10 yıldır bu azap resmen. Allah vermiş yapacak birşey yok
Peki okeyde yine birini bulursa? Evi terkedip buldugu adama gitse? Bunlar olabilecek seyler. Cevremde o kadar goruyorum ki bunlari. Bak bizim basimiza ne geldi. Benim yengem 4 cocugunu birakip baskasiyla kacti. Gorucu usulu evlendiler. Yengem istememis abimle evlenmeyi ama babasi zorla vermis. Yengem baskasini seviyormus. Bir ara bana anlatmisti. Uzulmustum onun adina. Abimi hicbir zaman sevmedi. Cocuklari hem sever, hem doverdi. Cok kotu oldu cocuklar. Hırçın, arsiz... Evde kavga dovus eksik olmazdi. Bir ara abimin patronundan hoslandigini hissettik. Hem kiziyordum, hem jzuluyordum ikisi icinde. Baya bir zaman sonra, abimi birakip babasinin evine dondu. Abim gidip getirmek istedi. Gitme dedik, bosanin dedik. Abim dinlemedi bizi. Gitti. Tabi babasi yine gonderdi yengemi. Sanirim yine mecbur kalip geldi. 1 hafta sonra dort cocugunu da birakip, baskasiyla kacti. Olacagi buydu yani. Kekse abim bizi dinleseydi de gidip geri getirmeseydi. O sekilde bosansalardi. En azindan cocuklarla gorusurdu. Simdi cocuklar kac tildir annesini gormuyor. Hepsi buyudu. Ama nasil buyuduler. Dordunun de psikolojisi cok bozuk. Anne babalaeinin bu durumu, en cok onlari etkiledi. Demem o ki, ya annenizde biriyle gitmeye kalkarsa ne olacak? Hem annenize, hem size, hem de babaniza cok yazik olur bu durumda. Annenizle konusun. Bosaniyorsa bosansin, bosanmiyorsa da kendine ceki duzen versin.45 yaşında
Öyle düşünme canım her şey biz insanlar için ...
Hiç annesi olmayan insanları düşün...
Sağlam durmak zorundasın , çok iyi bir geleceğin işin gücün hayallerin hepsi olacak.çalışıyormusun canım ?
Çalışmana sevindim maddi olarak altından kalkabileceksen , ayrı bir eve çık...Evet çalışıyorumHayırlısı olsun
Peki okeyde yine birini bulursa? Evi terkedip buldugu adama gitse? Bunlar olabilecek seyler. Cevremde o kadar goruyorum ki bunlari. Bak bizim basimiza ne geldi. Benim yengem 4 cocugunu birakip baskasiyla kacti. Gorucu usulu evlendiler. Yengem istememis abimle evlenmeyi ama babasi zorla vermis. Yengem baskasini seviyormus. Bir ara bana anlatmisti. Uzulmustum onun adina. Abimi hicbir zaman sevmedi. Cocuklari hem sever, hem doverdi. Cok kotu oldu cocuklar. Hırçın, arsiz... Evde kavga dovus eksik olmazdi. Bir ara abimin patronundan hoslandigini hissettik. Hem kiziyordum, hem jzuluyordum ikisi icinde. Baya bir zaman sonra, abimi birakip babasinin evine dondu. Abim gidip getirmek istedi. Gitme dedik, bosanin dedik. Abim dinlemedi bizi. Gitti. Tabi babasi yine gonderdi yengemi. Sanirim yine mecbur kalip geldi. 1 hafta sonra dort cocugunu da birakip, baskasiyla kacti. Olacagi buydu yani. Kekse abim bizi dinleseydi de gidip geri getirmeseydi. O sekilde bosansalardi. En azindan cocuklarla gorusurdu. Simdi cocuklar kac tildir annesini gormuyor. Hepsi buyudu. Ama nasil buyuduler. Dordunun de psikolojisi cok bozuk. Anne babalaeinin bu durumu, en cok onlari etkiledi. Demem o ki, ya annenizde biriyle gitmeye kalkarsa ne olacak? Hem annenize, hem size, hem de babaniza cok yazik olur bu durumda. Annenizle konusun. Bosaniyorsa bosansin, bosanmiyorsa da kendine ceki duzen versin.
Çalışmana sevindim maddi olarak altından kalkabileceksen , ayrı bir eve çık...
Hem şahit oldukların seni üzmez, arada derede kalman seni çok üzüyor, söylesen olmuyor söylemesen olmuyor.
Göz görmeyince gönül katlanır sanki ...
Ben annenizin sonunu iyi gormuyorum. Yine birini bulur okeyden. Hala israrla oynamasi da bir arayis icinde oldugunu gosteriyor. Yoksa ordan buldugu bir adam yuzunden intihar kadin, normalde o ortamdan uzak durmaya calisir. Ama anneniz hala okeye devam ediyor. Demekki hala arayis icerisinde. Ne denilebilir ki bilmiyorum. Allah kurtarsin yuvanizi.Ay bu aynı bizim durumBizde çok büyük şeyler yaşadık bu şekilde.. Benim asıl derdim anneme bunlar yüzünden yallaşamıyorum. Ondan bazen nefret ediyorum bazen nefret ettiğim için kendime kızıyorum. Annem ne de olsa.. Ama herkese bizi kötülemesinden de bıktım yoruldum. Anneme dediğiniz şekilde yaklaşsam biliyorum kıyamet kopar. Kendini bir yerden falan atar diye korkuyorum.
Ben annenizin sonunu iyi gormuyorum. Yine birini bulur okeyden. Hala israrla oynamasi da bir arayis icinde oldugunu gosteriyor. Yoksa ordan buldugu bir adam yuzunden intihar kadin, normalde o ortamdan uzak durmaya calisir. Ama anneniz hala okeye devam ediyor. Demekki hala arayis icerisinde. Ne denilebilir ki bilmiyorum. Allah kurtarsin yuvanizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?