- 22 Mayıs 2016
- 9
- 5
- 1
- 39
- Konu Sahibi dikenli_gul
-
Niye bu kadar takıldığını merak ettim ben de.
30 yıl önce zaten vazgeçmiş,şimdi diye bu kadar rahatsız etti ki?Neden hala alışamadınız,zira size destek olan üvey anneniz varmış.Eksikliğini hissettiğiniz konu ne? İlgiye muhtaç değilsiniz ki.
Sürekli destek olmak zorunda da değil ,artık ayrı hayatlarınız var.
Ben de tam tersi mırç mırç tepemde ilgili vs olursa deliririm.
bi insanin annesininin yerini babasinin yerini kardesinin yerini ve evladinin yerini uveyleride gelse kimse alamaz.hayatindaki anne acigini iletisimi keserek dahada acarsin.onun nasil sana davrandigina takilma arada sen ara sor iletisimi kesme. kendinde bir hata arama.evet yasanmislik olmadigi icin anneniz size karsi mesafeli.bizler dogar dogmaz cocugumuzu sarip sarmalamasak oksamasak koklamasak hastaliginda basinda durmasak bi kasik yemek yediginde mutlu olmasaydik nerden bilecektik anneligi..boyke dusun ve hayatindan keyif almaya calis ve sen yavrularina sicacik bi anne ol..
onlarla beraber yasadi o zaman.bu durumu cozmek icin tee cocukluga gidip basa alip hatalari duzeltmek gerek oda mumkun degil.yada annenin kendini duzeltip sana yakin olmaya calismasi gerek..yasanmislik gercekten onemli ama birde ayni cati altinda olupta arada mesafeler olan anne kizlarda var sevgisini sicakligini gosteremiyorlar oda ayri bi durum.ne diyecegimi bilemedim.Görüştüğümde bu sefer kardeşlerime olan sıcaklığı onlara sarılması beni bitiriyor. Bana bir kere bile içten sarılmadı.
Bir anne tabi ki evladına destek olmalı. Gelip bana bakmadığı için değil bir kere bile arayıp nasılsın demediği üçin üzgünüm. Evet üvey annem var ama bir anne kadar olanıyor maalesef. Bir yerde seçim yapması gerekince kendi doğurduğu kardeşimi seçiyor. Bu konuda gep rahatsızım ama lohusalık dönemi insan daha çok duygusal oluyor daha çok ilgi bekliyor.
Bunları aynı o şekilde annene söylesen bile sanırım ters tepip daha çok uzaklaşmasını sağlayacaksın.Bir anne tabi ki evladına destek olmalı. Gelip bana bakmadığı için değil bir kere bile arayıp nasılsın demediği üçin üzgünüm. Evet üvey annem var ama bir anne kadar olanıyor maalesef. Bir yerde seçim yapması gerekince kendi doğurduğu kardeşimi seçiyor. Bu konuda gep rahatsızım ama lohusalık dönemi insan daha çok duygusal oluyor daha çok ilgi bekliyor.
doğurmakla ana olunmuyor canım bence içinde kalmasın söyle ben umursayacağını sanmıyorum ama içinde kalmamış olur ve sonrada unut anneni kendi hayatına bak sana zararından başka bir şeyi dokunmamış kadının.biraz uzun olucak ama okuyup yardım ederseniz çok mutlu olurum.
benim annem ve babam ben bebekken ayrılmışlar ben babam ile büyüdüm. annemde babamda evlendi ve ikisininde yeni eşlerinden 2 çocuğu oldu. annem senelerce yurtdışında yaşadı evlenince yazın tatile geldiğinde beraber vakit geçirirdik. ama mesela annem mart ayında geldiyse bana ağustosta geldim derdi. o arada yaptığımız telefon görüşmelerinde Türkiye'de olduğunu söylemezdi. bende bunu bir kere teyzem arkadaşına anlatırken duydum. kardeşin ne zaman geldi dedi oda mart'ta geldi dedi.
sorunum şu ki annem manevi olarak bana hiç destek olmuyor. 2 çocuğum var ilk doğumumda 3 günlük lohusaydım evimde halamlarla karşılaştı diye bırakıp gitti aylarca aramadı. ben bir süre sonra aldım bebeğimi gittim. şimdide 2 aylık bebeğim var doğumdan sonra evime geldi benim başımda üvey annem kalıyordu (öz annemden daha çok destek olur bana) annem geldi 45dk anca oturdu takısını bırakıp gitti. bir daha da aramadı. bugün annemin 2. eşinden olan kız akrdeşimin doğum günü ona facebook üzerinden bir yazı yazmış ki annesinin koynunda yatan insan bile ağlar. ben lohusayım arayıp sormuyor. neden?
beni o büyütmediği için mi bu kadar değersizim gözünde. neden her seferinde benden vazgeçmesi bu kadar kolay oluyor. sürekli gezmekte yok şampiyonluk kutlaması yok 19 mayıs şenlikleri bırak onlarıda gel kızını gör.
ben şimdi ne yapayım bana n'olur akıl verin. bir daha aramayayım mı? yoksa arayıp bir şey yok gibi mi konuşayım. artık dayanamazsamda 30 yıldır içimde birikenleri kusucam yüzüne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?