- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Bilmiyorum babam artik istemiyor bu evliliği sürdürmeyi anneme çok eziyet ediyor gerci evlendikten üç gun sonra annemi dövmeye başlamış annem gidecem deyince budefa babam ben annene biraktim karari kendisi bilir diyor yani ikiside burnundan kıl aldırmıyorAh samire ne kocadan guldun ne ailenden
Annenle babani cagir al karsina konus. Diger kardeslerinin varligi senin bunu yapmana engel degil. Ne dertleri varsa guzelce anlatsinlar uzlastir onlari.
Oyle gitti zaten iki sene önce şimdi babam eger gidersen bidaha dönüşün olmaz diyecek bundan eminim ama bu defa annemde orda durmaz beni getirin derse yine üzülen yıpranan ben olacamSamire annen gitsin kafasını dinlesin ..
Oyle gitti zaten iki sene önce şimdi babam eger gidersen bidaha dönüşün olmaz diyecek bundan eminim ama bu defa annemde orda durmaz beni getirin derse yine üzülen yıpranan ben olacam
Artik bende usandim geri çekildim yine konusacam bakalim ne diyecek aynen cocuk gibiler sanku ben evin büyüyügumKoskoca insanlar. .
Neden böyle sürekli anlaşmazlık. .
Annene bir karar ver artık bıktım de . .
İşin zor samireArtik bende usandim geri çekildim yine konusacam bakalim ne diyecek aynen cocuk gibiler sanku ben evin büyüyügum
Bende öyle yapmayi düşünüyorum inanki 24 yaşındayım ama sanki 54 o kadar ruhum yaşlanmış ki kimse samire ne düşünüyor samire derdi ne onu düşünen yok annem olsun babam olsun hepsi kendi halinde bende burda herkese herseye aglayim kendimi yipratayimannenle konus dicem ama gercı anlamayacak kafasına göre takılacak
o yuzden konusma. kendı haline ve akışına bırak
su akar yolunu bulur
Dua et ne olurİşin zor samire
Allah kolaylık versin cnmDua et ne olur
Sagol Allah razi olsunSamire dua ettiğim insanlardan birisin
Anneannem teyzelerim var yani anne tarafim hep orda onlarla anlassa onlarlada anlasamaz çok alıngan onlar birsey dese hemen orda ağlayacak bu defa yine bana diyecek beni üzecekKim var memlekette, annen kimin yanına gidiyor, anneannen dedem sağ mı?
E onlar boşanmasına birşey demiyorlarsa, Misal neden boşandın geldin bizim başımıza demeyeceklerse, bırak boşansın kurtulsun.Anneannem teyzelerim var yani anne tarafim hep orda onlarla anlassa onlarlada anlasamaz çok alıngan onlar birsey dese hemen orda ağlayacak bu defa yine bana diyecek beni üzecek
Yani onlardan da sıkıntı olabilir asil sorun annem bu defa bosandigina pisman olacak aman bende bilemedim vallaE onlar boşanmasına birşey demiyorlarsa, Misal neden boşandın geldin bizim başımıza demeyeceklerse, bırak boşansın kurtulsun.
Bilmiyorum babam artik istemiyor bu evliliği sürdürmeyi anneme çok eziyet ediyor gerci evlendikten üç gun sonra annemi dövmeye başlamış annem gidecem deyince budefa babam ben annene biraktim karari kendisi bilir diyor yani ikiside burnundan kıl aldırmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?