- 8 Ağustos 2016
- 311
- 320
- 23
- 37
- Konu Sahibi Samire tmv
Allahım ya kadın her yaşta böyle mi olur anlamıyorum. İşte hiç bir zaman büyümeyen kişi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayat sizin gördüğünüz gibi toz pembe degil bu durumda olan o kadar insan var ki Şöyle bi etrafiniza baksanız beni anlayanlar birseyler yazıyor anlamayanlar icinde burda destan yazsam bile alamayacakları için yazmaya gerek duymuyorum birseyŞunu yazmışsın ya ben dayanamıyorum bir kadının kendini bu hale getirmesine katlanamıyorum.![]()
Babam da evlenirim diyor ben böyle çocuk akilli insanlar gormedim insan bizim kaç yaşına gelmis cocuklarimiz var torunumuz var akıllı oturalim kimseye kendimizi rezil etmeyelim diye düşünen yokAllahım ya kadın her yaşta böyle mi olur anlamıyorum. İşte hiç bir zaman büyümeyen kişi.
Söyledim hatta anneme kizdim ağladım artik kaldiramiyorum dedim ama yine dayanamiyorum azicik bi sesi kötü gelsin annemin ne oldu ki acaba kendimi heder ediyorum annem sonucta onun aglamasina dayanamiyorumBenim derdim bana yeter. Karı koca anlaşın beni karıştırmayın de.
Babam da evlenirim diyor ben böyle çocuk akilli insanlar gormedim insan bizim kaç yaşına gelmis cocuklarimiz var torunumuz var akıllı oturalim kimseye kendimizi rezil etmeyelim diye düşünen yok
Yok canim bilmiyorum da babamin arkadaşları söylemiş seni evlendirelim diye aman ne bileyim ya ne halleri varsa görsünlerHee kadınlarda bekliyordu, baban geldi evleneyim diye.
Kıskandırma çabaları bunlar.
Yok canim bilmiyorum da babamin arkadaşları söylemiş seni evlendirelim diye aman ne bileyim ya ne halleri varsa görsünler
Yani aslında aile diye birşey yok ortada sonucta bir erkeğin aklina karistiran da başka bir kadin düşüncesidir benceHım o zaman olay farklı, aileyi bozan arkadaş grubu
Hayat sizin gördüğünüz gibi toz pembe degil bu durumda olan o kadar insan var ki Şöyle bi etrafiniza baksanız beni anlayanlar birseyler yazıyor anlamayanlar icinde burda destan yazsam bile alamayacakları için yazmaya gerek duymuyorum birsey
Doğru söze ne hacetannen baban evi kreşe çevirmişler belkide sen onları barıştırdığın için hiç barışmayı becerememişler.bir kadının "babana kızsana" demesi çok saçma evlat bakış açısı başka karı koca bakış açısı başka. bıktıysan çekil kenara annen baban yapıyo ediyo üzüntüsünü sen çekiyorsun biraz da yapıp ettiklerinin sonuçlarına katlanmayı kendileri öğrensinler senin başını yiyecekler bir birleri ile tepişirken
Oyle gitti zaten iki sene önce şimdi babam eger gidersen bidaha dönüşün olmaz diyecek bundan eminim ama bu defa annemde orda durmaz beni getirin derse yine üzülen yıpranan ben olacam
Umarım bu fırsatı değerlendirir.al sana fırsat samire annen gitsin düzenini kursun peşinden sende yanına git..
İnsallah annem giderse bende artik katlanmam diye düşünüyorumal sana fırsat samire annen gitsin düzenini kursun peşinden sende yanına git..
İnsallah annem giderse bende artik katlanmam diye düşünüyorum
e samire barıştırmaya çalışma o zaman şimdi. bırak annen düzenini kursun. ikiniz yaşarsınız mis gibiİnsallah annem giderse bende artik katlanmam diye düşünüyorum
İstiyorum ki herkes gibi bizde ailemizle mutlu olalım beraber pazar kahvaltilari yapalim inanirmisiniz ben babamada o kadar cok üzülüyorum ki onun da aksamlara kadar sicakta çalışıp ekmek parasi kazanip bir deri bir kemik kaldigini bilirim onada kiyamiyorum karsimda ağladığı zaman yada bir yeri agridigi zaman içimden birseyler kopuyor ama olmadı bizden ne köy oldu ne kasaba ben burda sadece babam suçlu diyememe samire barıştırmaya çalışma o zaman şimdi. bırak annen düzenini kursun. ikiniz yaşarsınız mis gibi
e samire barıştırmaya çalışma o zaman şimdi. bırak annen düzenini kursun. ikiniz yaşarsınız mis gibi
Umarım bu fırsatı değerlendirir.![]()
katlanma zaten..
kimsenin önüne o toz pembe dediğin hayat sunulmuyor .. yaşadığın hayat senin gücün kadar yaşayacağın hayatda öyle..
Annemle babam barismis ben böyle hayatın. ..bende salak gibi ağladım akşama kadare samire barıştırmaya çalışma o zaman şimdi. bırak annen düzenini kursun. ikiniz yaşarsınız mis gibi