Annem

Şunu yazmışsın ya ben dayanamıyorum bir kadının kendini bu hale getirmesine katlanamıyorum.:KK34:
Hayat sizin gördüğünüz gibi toz pembe degil bu durumda olan o kadar insan var ki Şöyle bi etrafiniza baksanız beni anlayanlar birseyler yazıyor anlamayanlar icinde burda destan yazsam bile alamayacakları için yazmaya gerek duymuyorum birsey

Allahım ya kadın her yaşta böyle mi olur anlamıyorum. İşte hiç bir zaman büyümeyen kişi.
Babam da evlenirim diyor ben böyle çocuk akilli insanlar gormedim insan bizim kaç yaşına gelmis cocuklarimiz var torunumuz var akıllı oturalim kimseye kendimizi rezil etmeyelim diye düşünen yok

Benim derdim bana yeter. Karı koca anlaşın beni karıştırmayın de.
Söyledim hatta anneme kizdim ağladım artik kaldiramiyorum dedim ama yine dayanamiyorum azicik bi sesi kötü gelsin annemin ne oldu ki acaba kendimi heder ediyorum annem sonucta onun aglamasina dayanamiyorum

Babam da evlenirim diyor ben böyle çocuk akilli insanlar gormedim insan bizim kaç yaşına gelmis cocuklarimiz var torunumuz var akıllı oturalim kimseye kendimizi rezil etmeyelim diye düşünen yok

Hee kadınlarda bekliyordu, baban geldi evleneyim diye.
Kıskandırma çabaları bunlar.

annen baban evi kreşe çevirmişler belkide sen onları barıştırdığın için hiç barışmayı becerememişler.bir kadının "babana kızsana" demesi çok saçma evlat bakış açısı başka karı koca bakış açısı başka. bıktıysan çekil kenara annen baban yapıyo ediyo üzüntüsünü sen çekiyorsun biraz da yapıp ettiklerinin sonuçlarına katlanmayı kendileri öğrensinler senin başını yiyecekler bir birleri ile tepişirken

Hayat sizin gördüğünüz gibi toz pembe degil bu durumda olan o kadar insan var ki Şöyle bi etrafiniza baksanız beni anlayanlar birseyler yazıyor anlamayanlar icinde burda destan yazsam bile alamayacakları için yazmaya gerek duymuyorum birsey

Ah Samire ahh!
Sadece sen yaşıyorsun sanıyorsun.
Ben seni öyle bir anlıyorum ki işte o yüzden daha çok kızıyorum.
Kabullenemiyorum.

annen baban evi kreşe çevirmişler belkide sen onları barıştırdığın için hiç barışmayı becerememişler.bir kadının "babana kızsana" demesi çok saçma evlat bakış açısı başka karı koca bakış açısı başka. bıktıysan çekil kenara annen baban yapıyo ediyo üzüntüsünü sen çekiyorsun biraz da yapıp ettiklerinin sonuçlarına katlanmayı kendileri öğrensinler senin başını yiyecekler bir birleri ile tepişirken
Doğru söze ne hacet

e samire barıştırmaya çalışma o zaman şimdi. bırak annen düzenini kursun. ikiniz yaşarsınız mis gibi
İstiyorum ki herkes gibi bizde ailemizle mutlu olalım beraber pazar kahvaltilari yapalim inanirmisiniz ben babamada o kadar cok üzülüyorum ki onun da aksamlara kadar sicakta çalışıp ekmek parasi kazanip bir deri bir kemik kaldigini bilirim onada kiyamiyorum karsimda ağladığı zaman yada bir yeri agridigi zaman içimden birseyler kopuyor ama olmadı bizden ne köy oldu ne kasaba ben burda sadece babam suçlu diyemem

e samire barıştırmaya çalışma o zaman şimdi. bırak annen düzenini kursun. ikiniz yaşarsınız mis gibi
Umarım bu fırsatı değerlendirir. :110:

katlanma zaten..
kimsenin önüne o toz pembe dediğin hayat sunulmuyor .. yaşadığın hayat senin gücün kadar yaşayacağın hayatda öyle..

Annemle babam barismis ben böyle hayatın. ..bende salak gibi ağladım akşama kadar

Back
X