- 12 Aralık 2011
- 358
- 564
- 303
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amacınız ailenizden kurtulmaksa ailenizin söylediklerini neden dinliyorsunuz o zaman? Kafanıza göre davranın.Asla anlaşamadığım, dünyaya bambaşka pencerelerden baktığım ailemle çalışma durumum da yokken bir sene daha kalmak. Çekip gidebilsem evlenmesem de olur ama şartlarım çok zor aile yapım yüzünden. Rest çektiğimde de direkt duygu sömürüsü yapıyorlar.
Aynen katılıyorum size..
Benim babamın bir lafı bu yatak odası takımı için. Ama burda söylemem uygun kaçmaz...
Soyledin bir kere kacamazsin....Evet kesinlikle çok saçma. Bir tane kadın da çıkıp yahu ben oturma odası niye almıyorum , her adeti yerine getirdiniz de bu mu eksik diye sormuyor ?
Al işte , bana niye pasliyorsun ?
Ben dedim canım. Oturma odası ve beyaz eşyayı aldım. Yatak odası bana da hep saçma geliyorduEvet kesinlikle çok saçma. Bir tane kadın da çıkıp yahu ben oturma odası niye almıyorum , her adeti yerine getirdiniz de bu mu eksik diye sormuyor ?
Al işte , bana niye pasliyorsun ?
Eşyalarınızı taksitle alın takı larla da kapatın borcu kadının belki parası yok nerden çıkarıp versinYa bu kadın beni delirtecek. Şu an nişanlıyım evlenme sürecindeyiz. Nişanlım mobilya işlerini ayarlamaya çalışıyor, onlarda kız tarafı yatak odası ve beyaz eşya alırmış, bildiğim kadarıyla bizim burada da böyle.
Bugün anneme söyledim, benim durumum yok ben alamam hiçbir şey dedi. E o zaman eşyalı ev tutalım şimdilik zaten 1-2 seneye taşınacağız diyorum onu da kabul etmiyor. Ya bu kadın ne yapmaya çalışıyor? Seneye de durumumuz süper olmayacak ki, borçlarımız var. Üniversitedeki kardeşim de eve çıkıyor tam zamanı gibi, yani borçlar ne zaman bitecek belli değil ki.
Ayrıca nişanlım beni ve annemi memleketlerine davet etti, oradaki mobilyacı tanıdıkları ve uyguna alabiliriz iyi eşyaları. Diyor ki ben bi istişare edeyim danışayım.
Ya Allah aşkına bana söyler misiniz, bunun istişare edilecek neyi var? Gidip sadece bakıcaz mobilyalara, beğenirsem seçicem işte. Yok illa babasına, abisine anasına, kardeşine soracak. Su içerken bile sorar zaten ben hayatımda bu kadar pasif ve bağımlı bir kadın görmedim ama bana gelince aslan kesiliyor. Üstüne de bana duygu sömürüsü yapıyor Allah aşkına ben haksız mıyım?
Bunu ben de hep düşünmüşümdür neye göre bu ayrım diye sonra karar verdim ki ölçüt olsun diye böyle bi ayrım var. Falancalar bütün oturma odasını 3 e kıza aldırmış bizimki 5e bize aldırdı vs demesinler diye herhalde. Kimin ne alacağı standartlarla belli olsun gibi bişey herhalde. Bir de şeyi hiç anlamam 50 sene önce televizyon almak diye bişey yokmuş 60 sene önce de buzdolabı vs. Bunlar neye göre erkek tarafına bırakılmış kim karar vermiş yani. Nasıl hemen adet oluvermiş.Büyük harflerle yazmak istiyordum yasası diye yazamıyorum.
Lütfen lütfen şu kadınlar yatak odasını alma adetine rest çeksinler.
Kız tarafı yatak odası mi alır yahu .. Kız babasına yatak odası aldırılir mi ?
Mutfağı alıyorlar. Öyle ıvır zıvır gibi görünüyor milyarlar tutuyor. Bir sürü beyaz eşya aliniyor büyük küçük.
Bir de yatak odası ekleniyor. Ee hadi illa alacak neden oturma odası değil, salon değil neden yatak odası ?
Bunu ben de hep düşünmüşümdür neye göre bu ayrım diye sonra karar verdim ki ölçüt olsun diye böyle bi ayrım var. Falancalar bütün oturma odasını 3 e kıza aldırmış bizimki 5e bize aldırdı vs demesinler diye herhalde. Kimin ne alacağı standartlarla belli olsun gibi bişey herhalde. Bir de şeyi hiç anlamam 50 sene önce televizyon almak diye bişey yokmuş 60 sene önce de buzdolabı vs. Bunlar neye göre erkek tarafına bırakılmış kim karar vermiş yani. Nasıl hemen adet oluvermiş.
Benim fikrimce ya her şey eşit ikiye bölünmeli ya da çiftler kendileri ödemeli. Böylece aileler de o pahalı bu ucuz demez.
Konu sahibi, alınmayin ama annenizin birilerine akıl sorması bana pasiflik gibi gelmedi de sizin tavırlarınız daha pasif gibi geldi.
yatak odasını kız tarafının alması bana da çok tuhaf geliyor.rahatsız edici. bir arkadaşımın babası demişti: hem kızımı verecem hem de damat kızıma şey etsin diye bir de yatak odası mı alacam. biraz ayıp bi cümleydi ama söyledi. ve yatak odası almadı baba.Büyük harflerle yazmak istiyordum yasası diye yazamıyorum.
Lütfen lütfen şu kadınlar yatak odasını alma adetine rest çeksinler.
Kız tarafı yatak odası mi alır yahu .. Kız babasına yatak odası aldırılir mi ?
Mutfağı alıyorlar. Öyle ıvır zıvır gibi görünüyor milyarlar tutuyor. Bir sürü beyaz eşya aliniyor büyük küçük.
Bir de yatak odası ekleniyor. Ee hadi illa alacak neden oturma odası değil, salon değil neden yatak odası ?