Okuduğunuzu anlamakta zorlanıyorsunuzsizin gibi aydinlar yuzunden cinsellik yaşı 12-14 lere düştü demek..
Esas Allah bu zihniyet ile sizlerin çocuklarını korusun..
Annem izin verdi nasilsa diye düşünmezler inşallah.
Insanlar özellikle kızlari okusun erkek milletinin oyuncağı olmasin kullanilmasin diye varini yoğunu cocuguna harciyor..
hadi konu sahibinin annesinin yüzüne yüzüne deyiniz ki sende cok yobazmissin ne var yani sevgilisi ile yattiysa diye..
aile değerlerini önemsememis etmis bi cahillik diyelim de size ne oluyor ki..annesinin ailesinin düşüncesi ortada işte niye insanlarin değerlerini sorguluyorsunuz?
siz gidin ne yapiyorsaniz yapin ama değer sahibi insanlara da saygı duyun..
sizin zihniyetinizde bize cooooo sığ geliyor..
yemişim aydın fikirlerinizi..
Umarım bebeğiniz kız değildirAllah aşkına şimdi siz 15 yaşında evliliğe razi olduğumu fikrine nereden kapildiniz???
Yahu ben kendim okulumu bitirip işimi kurup kendi gelecegini kendi hazirlayan hayatimin kumandasını bi erkeğin eline birakmayan biriyim..
32 yaşında evlendim kendi ayaklarim uzerinde duracagim guclu olacagim..
Ama hic bi zamanda aile değerlerinin cignemedim yasim bilmem kac size ne benim hayatim demedim.
Ben ailemin başını öne eğmedim.
Konu sahibi bunu yapmış.
Ailenin tepkisi ortada iken sizler neden benim tepkimi yadirgiyorsunuz..
Aile gibi düşünüyorum size ne?
Annesinin yüzüne karşı ahlakta neymiş sevissin istediği gibi diyemeyeceksiniz
Bana niye diyorsunuz peki?
Allah sabir versin o anneye demek mi suç?
cok kotu dimi
Hamilesiniz. Kınadığını yasarsin derler. Tam hamile iken böyle efelik laflar bilemiyorum . Allah göstermesin ama cok gördük. Efelik konusup ayni derde duseni
Evet herkesin kalbinin ekmeğini yediği yorumlarından belli oluyorbenim yorumumu kinama olarak algilayip, Allah sabir versin o aileye temennisini gormeyip,dogmamis cocuk hakkinda temennide bulunmak..
ne diyeyim herkes kalbinin ekmegini yermis
Umarım bebeğiniz kız değildir
Evet herkesin kalbinin ekmeğini yediği yorumlarından belli oluyor
benim yorumumu kinama olarak algilayip, Allah sabir versin o aileye temennisini gormeyip,dogmamis cocuk hakkinda temennide bulunmak..
ne diyeyim herkes kalbinin ekmegini yermis
Bana yazmanı bekledim. O sahadet parmagini kaldirma sebebini anlamadim konuyla ne alaka?okumaya gönderdigim kızım keyif sürüp elalemin oyuncagi olmuş :'( birde arsiz ki kalp krizi gecirmelik..
ayyy evlerden ırak Rabbim dusmanima yasatmasin :'(
Allah o anne babaya sabır versin.
Yazik.
Dur bakalım daha dogmamis bebege don bicilmez. Her sey istekle olsaydı.Annesi gibi cook güçlü ve Allahin rızasını gözeten bir kız olacak Rabbimin izniyle..
Allah size de böyle bir kız çocuğu nasip etsin dilerim
kocam diye belirtip birde oyuncak miyim diye sormak pek bi komik oldu
Bana yazmanı bekledim. O sahadet parmagini kaldirma sebebini anlamadim konuyla ne alaka?
Herkes kalbinin ekmegini yiyor buna hic suphe yok.
Kinama olarak algilanmayacak bir sey yazmamamis hatta direkt hakaret etmissin kıza.
1)el alemin oyuncagi olmuş
2)arsiz
3)kalp krizi gecirmelik
4)evlerden irak
5)düşmanma yaşatmasın
6)yazık
Bunlar senin kalbinin ekmegine gore sabir temennisi mi?
benim yazdığım yazıda temenni yok. Temenni iceren bir ifade mi var? Herkes kalbinin ekmegini yesin en adili bu
Bencede yaa annenin düşuncesi ne kadar yanlış gelsede doğmamış çocuğa böyle olur felan gerek yok..sonuçta hamile bi bayan..hormonlar alt üst ..buraya yazmış ki arkadas yorum almaya.. herkesin kendi değerleri var arkadas düşüncesini bildirmiş doğru veya yanlış gelebilir herkesin doğrusu yanlışı kendine..sağlıklı doğumlar diliyorum canimesas siz haddinizi bilin ve okuduğunuzu iyi anlayın.
Allah evlerden uzak etsin Allah o aileye sabır versin demek kınama olmaz.
Hamilesin bak sende yaşa demek istiyorsanız şayet o sizin kalbinizin karaligindandir..
Siz hangi cüretle sizin gibi düşünmüyorum diye doğmamış çocuğa kader biçiyorsunuz?
Dur bakalım daha dogmamis bebege don bicilmez. Her sey istekle olsaydı.
He kocam olunca oyuncak olmuyorum demek ki. Oyuncak olmak için imzasız sevişmek gerekiyormuş. Halbuki yiğidimin seks oyuncağı olabilirdim gayet. Olamıyormuşum tüh
Bencede yaa annenin düşuncesi ne kadar yanlış gelsede doğmamış çocuğa böyle olur felan gerek yok..sonuçta hamile bi bayan..hormonlar alt üst ..buraya yazmış ki arkadas yorum almaya.. herkesin kendi değerleri var arkadas düşüncesini bildirmiş doğru veya yanlış gelebilir herkesin doğrusu yanlışı kendine..sağlıklı doğumlar diliyorum canim
sizin gibi aydinlar yuzunden cinsellik yaşı 12-14 lere düştü demek..
Esas Allah bu zihniyet ile sizlerin çocuklarını korusun..
Annem izin verdi nasilsa diye düşünmezler inşallah.
Insanlar özellikle kızlari okusun erkek milletinin oyuncağı olmasin kullanilmasin diye varini yoğunu cocuguna harciyor..
hadi konu sahibinin annesinin yüzüne yüzüne deyiniz ki sende cok yobazmissin ne var yani sevgilisi ile yattiysa diye..
aile değerlerini önemsememis etmis bi cahillik diyelim de size ne oluyor ki..annesinin ailesinin düşüncesi ortada işte niye insanlarin değerlerini sorguluyorsunuz?
siz gidin ne yapiyorsaniz yapin ama değer sahibi insanlara da saygı duyun..
sizin zihniyetinizde bize cooooo sığ geliyor..
yemişim aydın fikirlerinizi..
Sizin ustteki mesajiniza cevaben kiz cocuklari neden okutulmalidir aciklamasini yaptim.Allah aşkına şimdi siz 15 yaşında evliliğe razi olduğumu fikrine nereden kapildiniz???
Yahu ben kendim okulumu bitirip işimi kurup kendi gelecegini kendi hazirlayan hayatimin kumandasını bi erkeğin eline birakmayan biriyim..
Ama hic bi zamanda aile değerlerinin cignemedim yasim bilmem kac size ne benim hayatim demedim.
Konu sahibi bunu yapmış.
esas siz haddinizi bilin ve okuduğunuzu iyi anlayın.
Allah evlerden uzak etsin Allah o aileye sabır versin demek kınama olmaz.
Hamilesin bak sende yaşa demek istiyorsanız şayet o sizin kalbinizin karaligindandir..
Siz hangi cüretle sizin gibi düşünmüyorum diye doğmamış çocuğa kader biçiyorsunuz?
O sizin kültürünüz. Herkesin buyudugu, yetistigi kültür farklikızınız biriyle birlikte olunca neden yıkılıyorsunuz
sevgilimle birlikte oldum
evlenmeden sevgilimle birlikte de yaşadım
annemlerin evine de gittim kaldık sevgilimin ailesinin evinde de
kimse yıkılmadı 20 yıl önce
İki bekar insanın cinsellik yaşaması neden aile değerlerini çiğnesin ki? Evliyken başkasıyla görüşmek, evli insanlarla görüşmek gibi şeyler aile değerlerini çiğner. Tam olarak aile değerlerini çiğneyen şey ne bu konuda? Siz dini düşüncelerle yaklaşan birisiniz belli. Ama her aile müslüman değildir, bunu da bilin..Allah aşkına şimdi siz 15 yaşında evliliğe razi olduğumu fikrine nereden kapildiniz???
Konu sahibi bunu yapmış.
Evlilik disi cinsellik bence dogal degilOkumaya gitmiş bir de su içmiş bak sen şu işe demiyorsanız okumaya gitmiş bir de cinsellik yaşamış demeniz bir o kadar saçma. Çok doğal bir eylem bu ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?