Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada liseliler bilmez eskiden kışlık kömür gelirdi kapıya bundan 30 yıl öncelerinden bahsediyorum. Ben de bize gelen kömürü para ile taşırdım. Amele oluyorum bende şu halde bi de tek çocuğum düşünün![]()
Para karşılığı kömür taşıdım işte, bu da kardeşine ders verecek ele ders verse para almayacak mı ? Mesela çocuk bakma konusu vardır aile büyüklerinden biri çocuğa bakarsa da para alabilir. Bana çok uzak gelmiyor böyle şeyler.yaa neden espriyle cevap veriyorsunuz, kışlık kömürü taşınmışsın sen, kardeşinle aynı konu mu bu allasen :)
Para karşılığı kömür taşıdım işte, bu da kardeşine ders verecek ele ders verse para almayacak mı ? Mesela çocuk bakma konusu vardır aile büyüklerinden biri çocuğa bakarsa da para alabilir. Bana çok uzak gelmiyor böyle şeyler.
ayy anlamamıştım afedersinben kendi adıma demedim zaten :) aynı fikirdeyim yapılabilir..
konu sahibi ilk sayfalarda herkese böyle cevap vermiş ya, onu yansıladım :)
bu aynı mı, şu aynı mı ?
kabul etmemiş kimsenin fikrini.
bence genelde büyükler iş yapmaya gönüllü olmayan öteki çocukları heveslendirmek için bunu yapıyor. çok mantıksız değil.
ayy anlamamıştım afedersintüm konuyu okumadım. bayadır banlıyım hızlı geçiyorum konuları
![]()
Sanki ahlaksız teklifte bulunmuşMerhana hanimlar siz olsaydiniz ne yaprdiniz.. konu şu:
Kardesim liseye gidiyor ve dersleri cok kotu.. ama ben her zman ders konusunda yardim etmeye hazirim.. gel calistir abla dese calistiririm.. ama pek yanasmiyor..kac kez de soyledim...
Bugun annem bana kardesine ders calistir sana para vereyim dedi.. o kadar bozuldum ve uzuldum kendimi yabanci gibi hissettim. Sanki kardesim öz cocuk ben komsu kiziyim da ozel ders teklifi yapiyor.. alindigimi soyledim belli ettim ama annem bir aciklama yapmadi sadce gelip öptu.. yani agzindan yanlislikla cikmadi o kelime bile isteye soyledi...
Muayyen gününüzdesiniz herhalde. Annenize kurulmuşsunuz, gelip bir de burada insanların içinizi rahatlatmak için söylediklerine dalga geçmeyin diyorsunuz. Daha bir şevkle yapın, motive olun diye böyle bir şey teklif etmiştir. Ne var bunda bu kadar alınacak anlamadım.Gelirim var ayrica bana para vermesi icin boyle bir yol mu izlenecek senin yorumuna gore ailemden para almam icin oz kardesime ders mi okutacagim
Ama sizi kullanmış,emeğinizin üstüne yatmış gibi olmasın diye teklif etmiştir.Bedava yapacağım iş için bana extra para teklif edilirse tabi ki üstüne atlarım :) desem de... Yeğenlerime ders verirken ablam bana para teklif etmişti ve tabi ki duymamazliktan gelmistim. Konuyu okuyunca hatırladım ablama tekrar sinir oldum :)
Hayatım takıntı yaptığın şeye bak ya. Benim annem de bana gel şu beyazlarımı çek sana para vereyim diyor. Mesela bende şöyle diyorum yok para verme şuna ihtiyacım var onu al. Ha para vermese ya da birşey almasa yine yaparım işini. Onun da ağzı alışmış işte. Bana birşey alması için işini yapmam da gerekmez şaka maksatlı takılıyoruzMerhana hanimlar siz olsaydiniz ne yaprdiniz.. konu şu:
Kardesim liseye gidiyor ve dersleri cok kotu.. ama ben her zman ders konusunda yardim etmeye hazirim.. gel calistir abla dese calistiririm.. ama pek yanasmiyor..kac kez de soyledim...
Bugun annem bana kardesine ders calistir sana para vereyim dedi.. o kadar bozuldum ve uzuldum kendimi yabanci gibi hissettim. Sanki kardesim öz cocuk ben komsu kiziyim da ozel ders teklifi yapiyor.. alindigimi soyledim belli ettim ama annem bir aciklama yapmadi sadce gelip öptu.. yani agzindan yanlislikla cikmadi o kelime bile isteye soyledi...