Annemden yıldım

İşimiz zor,anneyle imtihan güç. Allah yardımcımız olsun

Üzüldüm annenle yaşadığın sıkıntıları okudukça,başka kardeşin varmı acaba onlaradamı hep böyle olumsuz davranışlar içinde acaba.

2 tane erkek kardeşim var benden küçükler ama genel olarak herkese modu bu.
Benim dediğim, benim isteklerim diye geziniyor.
Bana, kardeşlerime, babama, herkese yani

2 tane erkek kardeşim var benden küçükler ama genel olarak herkese modu bu.
Benim dediğim, benim isteklerim diye geziniyor.
Bana, kardeşlerime, babama, herkese yani

forever konuya bir göz gezdirdim cevaplarına
gerçekten senin annen bambaşka bir boyutmuş yaa
kızının altınlarına göz diken anne de görmedim vallahi
hadi damatı beğenmeyen anne çok var da seninkisi de her yönden faul be kardeşim.

Dominant kişilik güç bende benim dediğim olur modunda annende.

Evet ama artık kimse 3 yaşında çocuk değil.
Ben evliyim, eşim var, ailesi var.
Kv deye de böyle istediği şey olmadı mı düşman oluyor.

Dünya onun etrafında dönmüyor ki.

Hani çeyiz dizse düğün yapsa yine bir nevi alsın derim.
Ona rağmen cebinden 5 kuruş çıkmadı yine de aldı o altınları.
Bana geçen diyor ki bebek olacak ya 2-3 bin lira para vereceğim sana evlenirken hiç bir şey yapamadım.
Dedim kimsenin bir şeyini istemiyorum.
Hala içimde yaradır o altın mevzusu.
İnsan bir bilezik takamaz mıydı ya.

Tek kızıyım ben onun evin ilk evlenen çocuğuydum.

Evet ama artık kimse 3 yaşında çocuk değil.
Ben evliyim, eşim var, ailesi var.
Kv deye de böyle istediği şey olmadı mı düşman oluyor.

Dünya onun etrafında dönmüyor ki.
Kabullenmiyor demek ki bazı şeyleri.
Benim etrafımda olsun herşey bana itaat edilsin mantığı kesin,ben ne dersem o işi.

Düğünde takılan altınlarımı annen aldı yoksa.

Benim annemin de en büyük hobisi beni eleştirmek oje rengimden saç modelime kızımdan taktığım takıya hatta bazen bakışıma kadar eleştiriyor çok yorucu gercekten

Sanki bu yazıyı ben yazmışım gibi hissettim aynı aynı aynı hem anne hem eş profili hem yaşananlar birebir aynı tek fark benim annem il dışında şimdi doğum yapicam diye gelecek 1 aya ve stresi beni şimdiden aldı napcam doğum öncesi doğum sonrası 2 ay. İlk doğumumdan biliyorum lohusa halimle her gün ağlıyordum ki o kadar sakinken eşimde soğuk davranmaya başladı tavırlarından sıkıldığımdan her şeye karıştığından, ortamı görsen tımarhanelik ne lohusalığımdan ne bebeğimden hiç bişi anlamadım o stresten bebeğimin emdiği sütte gazlı oluyordu çocuk huzursuz ben huzursuz çok fenaydı. Annem başımın tacı o başka ama 2 çocuğa tek başıma bakarım o strestense

Aslında biraz benim annemi andırıyor. Hayatımın annemin kontrolcülüğüyle sürekli aramasıyla laf söylemesiyle geçti. İlk zamanlarda kocan aramıyor beni neden haftada gelmiyorsunuz durmuyorsunuz derdi. Bekarken de hep tripler. Ben çözüm bulamadım yani kendimi yıprattım anlamıyolar açıklama yapmak bizden enerji götürüyor. Şuan psikoloğa gidiyor daha iyi daha sakin mutlaka annenizinde bi sağlık problemi vardır üzmeyin kendinizi enerjiniz size lazım. Bu ara d vitamini düşüklüğü de depresyon yapıyor annemin çok düşünce hep etrada sarardı :)

Ben o hastane stresini geçen sene yaşadım.
25 gün beni delirttiler ikisi birden.
Eşime dedim sen işe git annemlerde evlerine gitsinler.
Kendi işimi kendim yaptım kafam rahattı.
Eğer doğum da kolay olursa kimse kalsın istemiyorum.

Kaos olacak çünkü biliyorum.

Nasıl aştınız durumları ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…