- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.333
- 298
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
Gelin alirken baska oluyo canimmm aaaa
Ben esime 3 5 bilezik neye gucun yeterse demistim annem net ol sukadar iste sunu iste bunu iste diye kafamin etini yedi
Ben istemedim esim 5, ailesi 5 takti
Simdi abim evlenecek 5 bilezik yapmis gelin bise istemiyo zaten diyo bende 1 takarim diyo
E anne benim 10 tane var kizin 6tane olacak haksizlik diyorum
E senin esin para verdi ailesine sana bilezik almalari icin diyor, e oglunda sana versin madem oyle diyorum yoook herkes senin kocanmi birikimini ailesine versin diyor.
Yani bisekilde cikiyor icinden ben pes ediyorum
Forevermorenkkcim yalnız değilsin. Şöyle düşün kapıyı kapatınca dışarıda kalıyor, telefonu açmayınca konuşmuyorsun. Birde məcbur kalıp aynı çatı altında yaşayanları göz önüne getir şükür et haline. Ve yavaş yavaş kibarca ona bu konularla gelmemesini söyle. Gerekirse tartış bir defa iyice ondan sonra bakalım yine yapıyor mu.Herkese kucak dolusu sevgiler.
Artık sabrımın son demlerindeyim.
Bu onunla ilgili açtığım kaçıncı konu bilmiyorum.
Artık başım ağrıyor sinirimden bebeğime bir şey olacak diye korkuyorum.
Konu annem; artık durup durup arıza çıkarmasından, her şeye alınıp küsmesinden, her şeyin istediği gibi olmasından olmayınca da kavga çıkarıp bir de haklı gibi özür dilenmesini beklemekten bıktım usandım!
O kadar çok şey sıralarım ki buraya ama yorgunum, sinirlerim yıpranmış halde.
En son beni çıldırttığı konuda benim eşim bana göre biraz daha sakin bir yapıya sahiptir.
Çok konuşmaz, tanımadığı ortamlara hemen ısınamaz.
Kadın şimdi kafaya taktı damadı neden böyleymiş?!
Ölemesin öldüremesin.
Bana kuzenlerimin eşlerinden örnekler, sana hiç yakışmıyorlar, keşke daha iyisi olsaydılar vs artık kaldıramıyorum.
Ben evleneli 4.seney girdim bebek bekliyorum ve eşimi seviyorum.
Evet zor yanları bazen beni delirttiği noktaları var ama dünyanın en iyi adamıdır.
Kim dört dörtlük? Ben değilim mesela.
Araya mesafe koy, arama diyenler olacak mutlaka mesafeliyim zaten normal anne kız ilişkimiz yok.
Bugüne kadar o kadar çok tartıştık ki kalmadı tükettik her şeyi.
Böyle olunca arayıp ona da ağlıyor.
Bebek haberini ilk alınca doğum izni bitsin ben bakarım dedi artık baksın da istemiyorum.
Onun kaprisleriyle de uğraşmak istemiyorum.
Bıraksalar eşimi alıp gideceğim o kadar bıktım insanlardan.
Öyle bir yazıp rahatlayayım dedim uzun olduysa af ola
Forevermorenkkcim yalnız değilsin. Şöyle düşün kapıyı kapatınca dışarıda kalıyor, telefonu açmayınca konuşmuyorsun. Birde məcbur kalıp aynı çatı altında yaşayanları göz önüne getir şükür et haline. Ve yavaş yavaş kibarca ona bu konularla gelmemesini söyle. Gerekirse tartış bir defa iyice ondan sonra bakalım yine yapıyor mu.
Çoğu anneler öyle, müdahaleci emin olabilirsiniz. Ben araba kullanırken bile bana ne yapmamı söylüyor sürekli :) Konuşsan da anlamıyorlarlar maalesef, bukadar zıtlaşan bi insan ömrü hayatımda ben de görmedim. Söylesen hep iyilik içindir bu toksik davranışları. İlla kendi dedikleri olacak.
Ben yillardir ugrasiyorum yok duzelmiyorlar.Ama neden ben anladın mi?
2 çocuğu daha var onlarla uğraşsın biraz beni rahat bıraksın artık
Yarın yumuşayıp da annenize bebeğinizi emanet edebilirsiniz anne evlat ilişkisi işteHerkese kucak dolusu sevgiler.
Artık sabrımın son demlerindeyim.
Bu onunla ilgili açtığım kaçıncı konu bilmiyorum.
Artık başım ağrıyor sinirimden bebeğime bir şey olacak diye korkuyorum.
Konu annem; artık durup durup arıza çıkarmasından, her şeye alınıp küsmesinden, her şeyin istediği gibi olmasından olmayınca da kavga çıkarıp bir de haklı gibi özür dilenmesini beklemekten bıktım usandım!
O kadar çok şey sıralarım ki buraya ama yorgunum, sinirlerim yıpranmış halde.
En son beni çıldırttığı konuda benim eşim bana göre biraz daha sakin bir yapıya sahiptir.
Çok konuşmaz, tanımadığı ortamlara hemen ısınamaz.
Kadın şimdi kafaya taktı damadı neden böyleymiş?!
Ölemesin öldüremesin.
Bana kuzenlerimin eşlerinden örnekler, sana hiç yakışmıyorlar, keşke daha iyisi olsaydılar vs artık kaldıramıyorum.
Ben evleneli 4.seney girdim bebek bekliyorum ve eşimi seviyorum.
Evet zor yanları bazen beni delirttiği noktaları var ama dünyanın en iyi adamıdır.
Kim dört dörtlük? Ben değilim mesela.
Araya mesafe koy, arama diyenler olacak mutlaka mesafeliyim zaten normal anne kız ilişkimiz yok.
Bugüne kadar o kadar çok tartıştık ki kalmadı tükettik her şeyi.
Böyle olunca arayıp ona da ağlıyor.
Bebek haberini ilk alınca doğum izni bitsin ben bakarım dedi artık baksın da istemiyorum.
Onun kaprisleriyle de uğraşmak istemiyorum.
Bıraksalar eşimi alıp gideceğim o kadar bıktım insanlardan.
Öyle bir yazıp rahatlayayım dedim uzun olduysa af ola
Hamile atağımı diye düşündüm ama yok değilmiş.
Çok konuşan bir adam olsa onu da beğenmeyecekti emin olun.
Yatağa giren , aynı evi paylaşan benim ben memnunum kendisinden diyin.
Asla ama asla doğum yapınca annenizi çağırmayın. Zaten lohusalık zor bir de annenizin kaprisi hiç çekilmez.
Doğum sonrası da ne yapın ne edin ya birini bulun ya da işe ara verin.
Senden aldıklarını onlara saklamıştır, bekle ve görBenimki de bana fazla iste dedi ben istemedim kendisi ne taktı allahın bir çeyreğini bile takmadı bana.
Ben kızıyorum çok böyle düşünenlere ama eşim de sağ olsun hiç bir şey de gözüm kalmadı.
Ben hiç istemedim 10 bileziğim oldu.
Yarın gelin alırken ne diyecek ben hiç takmayacağım mı?
Kimse böyle bir aileye kız vermez.
Yarın yumuşayıp da annenize bebeğinizi emanet edebilirsiniz anne evlat ilişkisi işteama umarım bu hataya dusmezsiniz, ben bu kadar yakınıma sokmam annenizin yaptığını annem bana yapsa
Bende yasadim benzerlerini ama annem basimin tacidir,denge olacaksin.Sana celik gibi sabir dilerim.Idare ediceksin.Biri can digeri canan.
Hatta annemde arkadaslarimizi bile secme kontrol etme güdüsü vardi.Ya yapimdanmi bilmiyorum anneme kizamiyorum.Ama hicbir aile uyeni digerine ezdirme,bunu yaparkende hicbirini birine anĺatma,evet cok mesakatli.Derdini icine göm.Gun gelir hepsi kullanilir bir silah gibi
Senden aldıklarını onlara saklamıştır, bekle ve gör
Ben yillardir ugrasiyorum yok duzelmiyorlar.
Annem melek gibi kadındır. Lohusalıkta o bile gözüme battıKeşke öyle saçma bir ego olsa ama dediğim gibi artık çıkış yolu bulamıyorum.
Başkası olsa görüşme ama anne yani ne yapacağım bilmiyorum
Annem melek gibi kadındır. Lohusalıkta o bile gözüme battıben çok ağır geçirdim ama inanın yanınıza gelecek kişi bebeğe bakmaya değil, size bakmaya gelecek birisi olmalı. Destek bekleyen siz olacaksınız bebeğiniz değil. Zaten bebeğin tek ihtiyacı olan sizin kokunuz ve koynunuz
Umut hep var ya ! Hele bi kucağına gelsin , o pambuk ten yanağına değsin. Bak nasıl umut dolacaksın. Kendini bu kadar yıpratmana değmez. Ben çok zor zamanlar geçirdim , hep bu kafayı çok takmaktan. Rahat bırak kendini.Insallah o dönem iyi geçer ( çok umudum yok ama )
Nasıl yapacağım ki?
1 sene en fazla bebeğime kendim bakarım sonrasında çok küçük olacak.
Kreşler alır mı ?
İnan var ya erteledim hep bugüne kadar ama Allah yukarda şahit ikisine de gebe kalmak istemiyorum.
Allah yukarda aslında hiç baksın istemiyorum çünkü biliyorum onunda sıkıntısını çok yaşayacağım ama şuan başka yolum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?