Annemden yıldım

Benimki de bana fazla iste dedi ben istemedim kendisi ne taktı allahın bir çeyreğini bile takmadı bana.
Ben kızıyorum çok böyle düşünenlere ama eşim de sağ olsun hiç bir şey de gözüm kalmadı.
Ben hiç istemedim 10 bileziğim oldu.
Yarın gelin alırken ne diyecek ben hiç takmayacağım mı?
Kimse böyle bir aileye kız vermez.

Forevermorenkkcim yalnız değilsin. Şöyle düşün kapıyı kapatınca dışarıda kalıyor, telefonu açmayınca konuşmuyorsun. Birde məcbur kalıp aynı çatı altında yaşayanları göz önüne getir şükür et haline. Ve yavaş yavaş kibarca ona bu konularla gelmemesini söyle. Gerekirse tartış bir defa iyice ondan sonra bakalım yine yapıyor mu.

Çoğu anneler öyle, müdahaleci emin olabilirsiniz. Ben araba kullanırken bile bana ne yapmamı söylüyor sürekli :) Konuşsan da anlamıyorlarlar maalesef, bukadar zıtlaşan bi insan ömrü hayatımda ben de görmedim. Söylesen hep iyilik içindir bu toksik davranışları. İlla kendi dedikleri olacak.

Hamile atağımı diye düşündüm ama yok değilmiş.
Çok konuşan bir adam olsa onu da beğenmeyecekti emin olun.
Yatağa giren , aynı evi paylaşan benim ben memnunum kendisinden diyin.
Asla ama asla doğum yapınca annenizi çağırmayın. Zaten lohusalık zor bir de annenizin kaprisi hiç çekilmez.
Doğum sonrası da ne yapın ne edin ya birini bulun ya da işe ara verin.

Ondan sonra da ajitasyon yapıyor işte benim vicdanımla oynuyor ama artık yemezler gerçekten bıktırdı çünkü

Ama neden ben anladın mi?
2 çocuğu daha var onlarla uğraşsın biraz beni rahat bıraksın artık

Yarın yumuşayıp da annenize bebeğinizi emanet edebilirsiniz anne evlat ilişkisi işte ama umarım bu hataya dusmezsiniz, ben bu kadar yakınıma sokmam annenizin yaptığını annem bana yapsa

Bende yasadim benzerlerini ama annem basimin tacidir,denge olacaksin.Sana celik gibi sabir dilerim.Idare ediceksin.Biri can digeri canan.

Hatta annemde arkadaslarimizi bile secme kontrol etme güdüsü vardi.Ya yapimdanmi bilmiyorum anneme kizamiyorum.Ama hicbir aile uyeni digerine ezdirme,bunu yaparkende hicbirini birine anĺatma,evet cok mesakatli.Derdini icine göm.Gun gelir hepsi kullanilir bir silah gibi

Keşke öyle saçma bir ego olsa ama dediğim gibi artık çıkış yolu bulamıyorum.
Başkası olsa görüşme ama anne yani ne yapacağım bilmiyorum

Senden aldıklarını onlara saklamıştır, bekle ve gör

Yarın yumuşayıp da annenize bebeğinizi emanet edebilirsiniz anne evlat ilişkisi işte ama umarım bu hataya dusmezsiniz, ben bu kadar yakınıma sokmam annenizin yaptığını annem bana yapsa

Kendisine sorsan benim iyiliğim için ama bu iyilik değil.
Kanser hücresi gibi yiyor beni

Hasta olurum diye korkuyorum içime nasıl gömeyim ?
Zorlanıyorum yani bu öyle kolay değil ki.
Zaten yıllardır uğraşıyorum daha ne kadar uğraşmam lazım?
Kadın anlamıyor işte

Keşke öyle saçma bir ego olsa ama dediğim gibi artık çıkış yolu bulamıyorum.
Başkası olsa görüşme ama anne yani ne yapacağım bilmiyorum
Annem melek gibi kadındır. Lohusalıkta o bile gözüme battı ben çok ağır geçirdim ama inanın yanınıza gelecek kişi bebeğe bakmaya değil, size bakmaya gelecek birisi olmalı. Destek bekleyen siz olacaksınız bebeğiniz değil. Zaten bebeğin tek ihtiyacı olan sizin kokunuz ve koynunuz

Insallah o dönem iyi geçer ( çok umudum yok ama )

Insallah o dönem iyi geçer ( çok umudum yok ama )
Umut hep var ya ! Hele bi kucağına gelsin , o pambuk ten yanağına değsin. Bak nasıl umut dolacaksın. Kendini bu kadar yıpratmana değmez. Ben çok zor zamanlar geçirdim , hep bu kafayı çok takmaktan. Rahat bırak kendini.

Allah yukarda aslında hiç baksın istemiyorum çünkü biliyorum onunda sıkıntısını çok yaşayacağım ama şuan başka yolum yok

Hayirli ugurlu olsun.
Ama hayatinin hatasini yaparsin. Dimdik ayaklarin üzerindeyken kadar sorun yasatan birine muhtac kaldiginda basina gelecekleri dusunmek bile istemiyorum.

Gerekirse borcla harcla bakici, ilerleyen zamanda da kreş diyorum. Burnundan getirir. Daha fecisi cocugun gözünde babasinin otoritesini yerle bir eder ve onarilmaz yaralar acar.

Benim annem de acayip memnuniyetsiz. Zor gercekten zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…