Annemden yıldım

Ya annem bana evliliğin ilk başlarında kız anneleri gelir evlerine temizlik yemek yaparlar ya ( sözde öyle bir durum varmış ) ben çağırmadım diye bana küsen insan.
Düşün ne kadar huzurumu kaçırıyor.
Neymiş daha evime gelip yemek yapmamış, temizlik yapmamış.
Gel yap deyince de bir ton bahane bulur.
Ellerde ne analar var ya

Benim ki hep böyleydi yıllardır çekiyorum

Basi sonu farketmez.. bulantin olur, vucudundan enerji yiyor bitiriyoe bebek.. birde boyle gereksiz seylerle ugrasmak…Derdi bos yapmak canim cunku ayrilsanda kabahat beraber olsanda..yakin olmak gercekten zor kendi ailenlede.. ve annelermz gercekten bazen sinir bozucu oluyolar..ben olsam sitem etsede etmesede arama araligini uzatirim

Bundan öncesinde öyle dedim ama dersimi aldım cidden ona gebe olmak istemiyorum.
Zaten diken üstündeyim ki bir bakarsa üç bakmaz ben biliyorum.
Keşke beni yanıltsa

Benim hayatımda başka şeyler var düşünmem gereken ama bıraktım şuan listemde birinci sırada bu konu var.
Aslında baksan ne kadar boş, salakça ama kafamı kurcalıyor.
Biz her şeyi bıraktık bu konudan kendimizi yıpratıyoruz.
Bana hep dedi yakın otur diye asla istemedim, hala daha istemiyorum.
Ne kadar uzak o kadar iyi cidden kv den daha beter bana.

En azından onunla istemeyince görüşmüyorum ama kendi ailesi olunca insanın işler değişiyor :/

Ben oglumu 4 bucuk aylik bakiciya biraktim. Annemle kayinvalidem arada habersiz baskinlar yaptilar sadece. Ikisiyle de aram iyidir, oyle de kalmasi icin asla cocuklarima baktirmadim. Kendi huyumu da biliyorum cunku.. 2 yasina gelene kadar bakici, sonrasi kres..

Annenle ilgili duruma yorum yapamadim ama cocuk bakimiyla ilgili nacizane tecrubemi aktarmak istedim

Sknti stres bitmiyor inanki, sadece yer degistiriyor.. bazen gercekten gorusmemek daha iyi oluyor ne kadar sevsende..sevmek ayri anlasmak ayri seyler… sen bebegine kendine odakla ve disardaki herseyi disarda birakmayi dene

İnşallah umarım bende sizin kadar şanslı olurum bakıcı konusunda ikisi de baksın istemiyorum.

Sknti stres bitmiyor inanki, sadece yer degistiriyor.. bazen gercekten gorusmemek daha iyi oluyor ne kadar sevsende..sevmek ayri anlasmak ayri seyler… sen bebegine kendine odakla ve disardaki herseyi disarda birakmayi dene

Çok doğru herkes herkesle anlaşacak diye bir şey yok.
Biz anlaşamıyoruz işte.
Gerçi annemle kimse anlaşamıyor.

Ee o zaman demekki takmani gerektirecek bir durum yok, sorun sende degil demek kimseyle anlasamiyorsa

Ben evladıyım işte insan evladı için üzülmesin diye her şeyi yapmaz mı.
Bak benimkisi daha çilek kadar ben şimdiden ne hayaller kuruyorum onun üstüne

Gerçekten anlamazsa anlamasın o onun problemi.
Siz nasıl onu değiştiremiyorsanız o da sizi değiştiremez.

Üstünüze falan gelmeye imkan kalmasın hemen hadi işim var diyip çıkın, ne kadar hızlı yaparsanız o kadar etkili olur. Siz zaten bunu birkaç kere yapınca “tamam tamam sustum gitme otur” diyip kendisini frenleyecek.

Ben bu konuları açarsam kızımla iletişimim kopuyor diyecek, bedel ödemesi lazım ki kendini tutsun.

Yoksa kavga kıyametle kırgınlıkla giderse bencr hem iletişiminiz kopar hem de sonuç çıkmaz.

Çok doğru herkes herkesle anlaşacak diye bir şey yok.
Biz anlaşamıyoruz işte.
Gerçi annemle kimse anlaşamıyor.

Demek ki sorun sizde değil.

Kızıma ayrıcalık yapayım huyumu değiştireyim diye istisna yapmıyor geçimsiz insanlar ne yazık ki.
İlla ki bir bedel ödemeleri lazım.

Demek ki sorun sizde değil.

Kızıma ayrıcalık yapayım huyumu değiştireyim diye istisna yapmıyor geçimsiz insanlar ne yazık ki.
İlla ki bir bedel ödemeleri lazım.

Ben her tartışma da büyük bir sabırla diyorum ki yanlış düşünüyorsun ya da bak o olay öyle değil diyorum.
Bu sefer de ben salağım tabi okumamışım aklım almıyor moduna giriyor.
Değişik yani otur derdini çözmeye çalış o yok.
Kendine çeki düzen versin desen oda yok anca böyle insanların ömrünü yiyor.
Bunu da matah bir şey sanıyor.
Babam bile yılmış adam işini yapınca seviniyor.
Babam da diyor ki sırf çenesi kapansın, kavga gürültü olmasın diye yapıyorum.

Etrafındaki herkes alttan alacak pohpoh edecek yoksa yapmayan insanlar kötü.

forevermorrenk forevercım benimde annemle ilgili başlığım var. Babam vefat edeliden beri tam bir baş belası oldu. Konuşmuyorum, engelliyorum olmuyor. Konuşuyorum, biraz yüz verince başa sarıyoruz. İnan bende nasıl davranacağımı çözemedim. Eşime yapmadığını bırakmadı. Horladı, arkadaşlarının yanında küçük düşürdü.
Mesafeli olmak en güzeli. Onun arkasını toplamaktan çok sıkıldım. Yeri geldiğinde ne hali varsa görsün diyorum artık.

Bende salacağım artık yoksa akıl sağlığımdan olacağım.
Dediğin gibi yakın oluyoruz olmuyor, uzak duruyoruz olmuyor çünkü benim annemin ciddi problemleri var.
Yakında beni delirtecek.

Ben aslında o kadar alttan aldım ki onu artık sabrım bitti.

Ben çareyi hiç aramamakta buldum, görürsem konuşuyorum. Böyle çok huzrluyum, doğurdu diye işkence yapma hakkına sahip değil. Benim de çekirdek ailemi ve ruh sağlığımı koruma hakkım var.

Sen hala iyi yön arıyorsun ama doğumdan sonra yaşayacakların bütün ipleri koparacak, bakıcı olarak kendin istemeyeceksin zaten

Aynısıni arkadasim yasiyor.
Küsmek psikolojik siddettir.
%100 hakliyken arkadasim. Annesi ne yapip edip hakli cikmak icin kizini manipule ediyor. Az gorusuyor. Hee he deyip geciyorum artik, yoksa tartisma cikiyor diyor..

İpler kopar o zaman artık umurumda olmaz.
Zaten sabrımın son eşiğindeyim.
Hani şimdi insanlar aileleriyle görüşmüyorlar ya anlıyorum nedenlerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…