- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.333
- 298
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
Aynısıni arkadasim yasiyor.
Küsmek psikolojik siddettir.
%100 hakliyken arkadasim. Annesi ne yapip edip hakli cikmak icin kizini manipule ediyor. Az gorusuyor. Hee he deyip geciyorum artik, yoksa tartisma cikiyor diyor..
Ya annem bana evliliğin ilk başlarında kız anneleri gelir evlerine temizlik yemek yaparlar ya ( sözde öyle bir durum varmış ) ben çağırmadım diye bana küsen insan.
Düşün ne kadar huzurumu kaçırıyor.
Neymiş daha evime gelip yemek yapmamış, temizlik yapmamış.
Gel yap deyince de bir ton bahane bulur.
Ellerde ne analar var ya
Benim ki hep böyleydi yıllardır çekiyorum
Maalesef yanıltmaz, benimkinin yaptığını yapar, ipe un serer.Bundan öncesinde öyle dedim ama dersimi aldım cidden ona gebe olmak istemiyorum.
Zaten diken üstündeyim ki bir bakarsa üç bakmaz ben biliyorum.
Keşke beni yanıltsa
İstemezsen kendi annenle de görüşmezsin, arrık senin kendine ait bir ailen var, onlardan başka kimseye karşı sorumluluğun yok.Benim hayatımda başka şeyler var düşünmem gereken ama bıraktım şuan listemde birinci sırada bu konu var.
Aslında baksan ne kadar boş, salakça ama kafamı kurcalıyor.
Biz her şeyi bıraktık bu konudan kendimizi yıpratıyoruz.
Bana hep dedi yakın otur diye asla istemedim, hala daha istemiyorum.
Ne kadar uzak o kadar iyi cidden kv den daha beter bana.
En azından onunla istemeyince görüşmüyorum ama kendi ailesi olunca insanın işler değişiyor :/
Bencil ve kavgacı insanların tek sevdiği kendisidir ve kaostan huzursuzluktan beslenmeyi çok severlerBen evladıyım işte insan evladı için üzülmesin diye her şeyi yapmaz mı.
Bak benimkisi daha çilek kadar ben şimdiden ne hayaller kuruyorum onun üstüne
Kendinizi savunmaktan vazgecin. Mesela elestiri mi var. Niye boyle yaptin derse. Ben oyle uygun gordum deyin gecin. Aciklama yapmayin..Bende az görüşmeme rağmen yine böyle.
Biz seninle kardeş olabilir miyizBen her tartışma da büyük bir sabırla diyorum ki yanlış düşünüyorsun ya da bak o olay öyle değil diyorum.
Bu sefer de ben salağım tabi okumamışım aklım almıyor moduna giriyor.
Değişik yani otur derdini çözmeye çalış o yok.
Kendine çeki düzen versin desen oda yok anca böyle insanların ömrünü yiyor.
Bunu da matah bir şey sanıyor.
Babam bile yılmış adam işini yapınca seviniyor.
Babam da diyor ki sırf çenesi kapansın, kavga gürültü olmasın diye yapıyorum.
Etrafındaki herkes alttan alacak pohpoh edecek yoksa yapmayan insanlar kötü.
Benim de var anne konumforevermorrenk forevercım benimde annemle ilgili başlığım var. Babam vefat edeliden beri tam bir baş belası oldu. Konuşmuyorum, engelliyorum olmuyor. Konuşuyorum, biraz yüz verince başa sarıyoruz. İnan bende nasıl davranacağımı çözemedim. Eşime yapmadığını bırakmadı. Horladı, arkadaşlarının yanında küçük düşürdü.
Mesafeli olmak en güzeli. Onun arkasını toplamaktan çok sıkıldım. Yeri geldiğinde ne hali varsa görsün diyorum artık.
Benimki de yıllarca kavga çıkardı, buraya tayin istemiyorsunuz çocuğuna ben bakardım burada olsan diye. İkinci hamileliğimde memleketime tayinimiz çıktı, ilk çocuğum zaten küçük, gel doğum iznimi alana kadar bak oğluma dedim. "ben iki çocuğumu bir başıma büyüttüm bak başının çaresine" dedi. Eşime ne kadar mahçup olduğumu anlatamam. Doğum iznim bitince melek gibi bşr bakıcı denk geldi evlatlarıma, allah ondan razı olsun, benden iyi baktı vallahi, darısı senin başına. Bizim gibi sahipsizlere allah yaedım ediyor, hiç üzme kendini, senin de vardır bir açık kapın bir yerde
Maalesef yanıltmaz, benimkinin yaptığını yapar, ipe un serer.
İstemezsen kendi annenle de görüşmezsin, arrık senin kendine ait bir ailen var, onlardan başka kimseye karşı sorumluluğun yok.
Bencil ve kavgacı insanların tek sevdiği kendisidir ve kaostan huzursuzluktan beslenmeyi çok severler
Kendinizi savunmaktan vazgecin. Mesela elestiri mi var. Niye boyle yaptin derse. Ben oyle uygun gordum deyin gecin. Aciklama yapmayin..
Saglikli bi durum degil yasadiginizAnnem kendimi bildim bileli öyleydi hiç değişmedi.
Ben kendimi düzelttikçe hep daha fazlasını bekledi ama benden bu kadar artık vazgeçtim.
En son konuşmam da dedim zaten bundan sonra benden bu kadar sen keyfine bak dedim.
Yeter ya kendim 30 yaşındayım hala nerede yanlış yapıyorum diye kendimi eleştirip durdum.
Halbuki ben yanlış değilim.
Saglikli bi durum degil yasadiginiz
Biz seninle kardeş olabilir miyizaynılarını yaşadım, hala da yaşıyorum
Annenizin eşiniz hakkında söylediklerinin ne önemi var, siz memnun ve mutlu iseniz.
Ben memnunun diyin, konuşmasına da izin vermeyin.
Kimse kimseyi beğenmek , sevmek zorunda değil.
Ayrıca anne de olsa hakkıyla annelik yapamadıktan sonra , kendi sağlığınız ve huzurunuz için gerektiği kadar fazla samimi olmadan görüşebilirsiniz.
Açıkçası böyle bir anneye en başında bile bebeğime bakabilir düşüncesine kapılmanız bile ilginç geldi bana.
Benim de annemle buna benzer bir ilişkim var, ama benim için onun fikirlerinin bir önemi yok.
İlişkinizi sınırlandırmak zorundasınız.
Ahh canim ben seni hatirladimHerkese kucak dolusu sevgiler.
Artık sabrımın son demlerindeyim.
Bu onunla ilgili açtığım kaçıncı konu bilmiyorum.
Artık başım ağrıyor sinirimden bebeğime bir şey olacak diye korkuyorum.
Konu annem; artık durup durup arıza çıkarmasından, her şeye alınıp küsmesinden, her şeyin istediği gibi olmasından olmayınca da kavga çıkarıp bir de haklı gibi özür dilenmesini beklemekten bıktım usandım!
O kadar çok şey sıralarım ki buraya ama yorgunum, sinirlerim yıpranmış halde.
En son beni çıldırttığı konuda benim eşim bana göre biraz daha sakin bir yapıya sahiptir.
Çok konuşmaz, tanımadığı ortamlara hemen ısınamaz.
Kadın şimdi kafaya taktı damadı neden böyleymiş?!
Ölemesin öldüremesin.
Bana kuzenlerimin eşlerinden örnekler, sana hiç yakışmıyorlar, keşke daha iyisi olsaydılar vs artık kaldıramıyorum.
Ben evleneli 4.seney girdim bebek bekliyorum ve eşimi seviyorum.
Evet zor yanları bazen beni delirttiği noktaları var ama dünyanın en iyi adamıdır.
Kim dört dörtlük? Ben değilim mesela.
Araya mesafe koy, arama diyenler olacak mutlaka mesafeliyim zaten normal anne kız ilişkimiz yok.
Bugüne kadar o kadar çok tartıştık ki kalmadı tükettik her şeyi.
Böyle olunca arayıp ona da ağlıyor.
Bebek haberini ilk alınca doğum izni bitsin ben bakarım dedi artık baksın da istemiyorum.
Onun kaprisleriyle de uğraşmak istemiyorum.
Bıraksalar eşimi alıp gideceğim o kadar bıktım insanlardan.
Öyle bir yazıp rahatlayayım dedim uzun olduysa af ola
Bende evin tek kiziyimOlabiliriz :)
Aslında evin tek kızıyım yaşımız da yakın ne vardı arkadaş olsak annemle
Ahh canim ben seni hatirladim
En son konunda yorumlasmistik
Bende anneden yana buyuk skntidaydim
Bende anlatsam sayfa dolar, benimde esim sessiz sakin oturakli birisidir. Anneme gore bizim icimize girmedi, sohbet etmiyor falan her seferinde biseler cikarir. Ama dogru olani ben biliyorum oyuzden takilmakdan gectim.
Soyle 3 aydir rahatiz diyebilirim
Psikologa gidiyor, hatta psikolog anneme laf arasinda "sen damadina cok dua et" demis (psikolog benide biliyor annemle skntilarimiz varken bende gitmistim) annemin algiladigi sey: duzelmesi icin bol bol dua etmem gerektigini ima etti psikolog
Annende gitse psikologa belki biseler degisir. Gitmezmi ?
Bende evin tek kiziyim
Heralde evin tek kizi olanlar bunu yasamaya mahkumlar
Benimkide oyle kiz, annem abim kardesim babam toplanip 10milyar degerinde bilezik yaptilar.şimdi önceki konunu okudum da
kendileri 1 kuruş yardım etmemiş bir de damadı mı beğenmiyorlar
ilginçmiş...
imkanın varsa çocuğa baktırma
çocuğa da bakınca işler içinden çıkılmaz bir hal alıyor.
Benimkide oyle kiz, annem abim kardesim babam toplanip 10milyar degerinde bilezik yaptilar.
Esim tek basina altinlar gelinlik damatlik restoran bisuru sey.... Bide annem ne desin dugunde takilanlari ona vermemisim
Tek bir şey söyleyeceğim, çocuğunuza baktirmayin , bakıcı tütün imkanınız varsa
Gelin alirken baska oluyo canimmm aaaaBenimkisi bırak bileziği bana gelen altınları vermedi
Sorsan oda masraf yapmış onun hakkıymış.
Yalan çünkü 1 lira masrafı olmadı.
Bana zaten hiç katkısı olmadı ama sorsan kız evlendirdi.
Ben onu gelin alırken göreceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?