Yok bu kadar ben utanarak para istedim eşim olarak calışmıyorum o çalışıyor sadece onun parası diye utanarak istedim oda laf söyliye söyliye verdiÖncesi var mı bunun?
Yoksa haklı değil.
Hala küs konuşmuyor benimle bnde konuşmuyorum bunun için küscekse küssün haksız annem borç istedi sonuçta okadar sıkıntıya girmese istemezdi kendi annesi olsa bana sormadan verirdi amaAnnem isteyecek o parayı ben verdim diye kocam küsecek 1 ay küssün keyfi bilir
eşin haklı.Annem aradı kızım borç para verebilir misin 2000 dedi yanlız yaşıypr annem borcu varmış bende eşimşe konuştum eşimde burun kıvırdı sonra kavga ettik sonra getirdi parayı yatırdım anneme konuşmuyoz şuan hala kavgalıyız kim haklı sizce
Peki ne borcuymus bu fuzuli bi sey mi? Kendi calistiginiz para olsa izin istemenize bile gerek yok ama esten isteyince sikinti olabiliyorYok bu kadar ben utanarak para istedim eşim olarak calışmıyorum o çalışıyor sadece onun parası diye utanarak istedim oda laf söyliye söyliye verdi
Ne yönden haklıymış cok haksız bence kırk yılda bişey istedim eşim degil mieşin haklı.
Aynen çalışmak istiyorum onada izin vermiyor ozamn söylegimi yapcakPeki ne borcuymus bu fuzuli bi sey mi? Kendi calistiginiz para olsa izin istemenize bile gerek yok ama esten isteyince sikinti olabiliyor
hala eşin haklı.Ne yönden haklıymış cok haksız bence kırk yılda bişey istedim eşim degil mi
Yok para biriktiriyor araba almak için hiç o paradan almak istemiyor annem ödicek dedim hazır parayı gördün ya ondan istiyon diyo banaNeden calismiyorsun bilmiyorum ama lütfen çalış,çalış ki bunun altinda ezilme
Esin haksiz tabi ki ,neden vermek istemedi peki ? Geri ödemez diye mi düsünüyor
Ne yönden haklı peki söyler misinhala eşin haklı.
Bencede ana baba başka ana baba başımızın tacı onlarında dediklerini yapmasak biizim evlatlıgımız nerde kalıyorEyvah Eyvah, artık ana babamıza da gönül rızası ile yardım edemeyeceksek sonumuzu millet olarak pek iyi göremiyorum.
Haa bu arada eşiniz HAKSIZ!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?