Anneme borç para vermek

Tirit

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2017
37
13
3
28
Annem aradı kızım borç para verebilir misin 2000 dedi yanlız yaşıypr annem borcu varmış bende eşimşe konuştum eşimde burun kıvırdı sonra kavga ettik sonra getirdi parayı yatırdım anneme konuşmuyoz şuan hala kavgalıyız kim haklı sizce

Gonulsuz verdikten sonra hic vermeseymis. Anneniz boyle burun kivirarak verdigini bilse ne kadar uzulur kadin. :/

Annem isteyecek o parayı ben verdim diye kocam küsecek 1 ay küssün keyfi bilir
Hala küs konuşmuyor benimle bnde konuşmuyorum bunun için küscekse küssün haksız annem borç istedi sonuçta okadar sıkıntıya girmese istemezdi kendi annesi olsa bana sormadan verirdi ama

eşin haklı.

Yok bu kadar ben utanarak para istedim eşim olarak calışmıyorum o çalışıyor sadece onun parası diye utanarak istedim oda laf söyliye söyliye verdi
Peki ne borcuymus bu fuzuli bi sey mi? Kendi calistiginiz para olsa izin istemenize bile gerek yok ama esten isteyince sikinti olabiliyor

Neden calismiyorsun bilmiyorum ama lütfen çalış,çalış ki bunun altinda ezilme

Esin haksiz tabi ki ,neden vermek istemedi peki ? Geri ödemez diye mi düsünüyor

borç ne için
ayrıca para sizin maaştan mı
eşinizin mi
eğer eşiniz sadece çalışıyorsa niye ondan istemiyor

Makbul olanı borç ne demek geri vermesine gerek yok denilmesi, tabi bu biraz insanların maddi gücüyle alakalı.
Aileye borç verildiği için surat yapılmasının benim için haklılığı yoktur.

Neden calismiyorsun bilmiyorum ama lütfen çalış,çalış ki bunun altinda ezilme

Esin haksiz tabi ki ,neden vermek istemedi peki ? Geri ödemez diye mi düsünüyor
Yok para biriktiriyor araba almak için hiç o paradan almak istemiyor annem ödicek dedim hazır parayı gördün ya ondan istiyon diyo bana

Eyvah Eyvah, artık ana babamıza da gönül rızası ile yardım edemeyeceksek sonumuzu millet olarak pek iyi göremiyorum.

Haa bu arada eşiniz HAKSIZ!

siz calismiyormussunuz o yüzden vermek zorunda diye bir durum yok bana göre.
ama neden kem küm etti de sonra verdi.mesela daha öncede oldumu para mevzusu annenizle ilgili.bu önemli..
kavga etmeden güzellikle halledebilseydiniz daha iyi olurdu.ihtiyaci varsa sizinde elinizde varsa sorun cikarmak gereksiz ama sartlarinizi bilemiyorum.malum borç isteyen kv olsa oğlundan topa tutulur.biz zar zor geciniyoruz v.s(size şahsi demiyorum)
bence uzatmayin ve güzelce konuşun.ne düşündüğünü sorun ve ne düşündüğünüzü anlatin..

Eyvah Eyvah, artık ana babamıza da gönül rızası ile yardım edemeyeceksek sonumuzu millet olarak pek iyi göremiyorum.

Haa bu arada eşiniz HAKSIZ!
Bencede ana baba başka ana baba başımızın tacı onlarında dediklerini yapmasak biizim evlatlıgımız nerde kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…