Var ama annem ve küçük kardeşim var 7 yaşında ikisi yaşıyorlar ve zar zor geçiniyorlar elektrik faturası birikmiş baya cezaevine kadar yolu varmış aramışlar cezaevine girebilirsiniz diye oda korkmuş ilk bana dedi borç para verebilir misin diye bende göz yumamamsiz calismiyormussunuz o yüzden vermek zorunda diye bir durum yok bana göre.
ama neden kem küm etti de sonra verdi.mesela daha öncede oldumu para mevzusu annenizle ilgili.bu önemli..
kavga etmeden güzellikle halledebilseydiniz daha iyi olurdu.ihtiyaci varsa sizinde elinizde varsa sorun cikarmak gereksiz ama sartlarinizi bilemiyorum.malum borç isteyen kv olsa oğlundan topa tutulur.biz zar zor geciniyoruz v.s(size şahsi demiyorum)
bence uzatmayin ve güzelce konuşun.ne düşündüğünü sorun ve ne düşündüğünüzü anlatin..
annen yalnız kadın. 2000 tl lik ne borc yapmış olabilir ? veya nasıl bu kadar borc yapabilir ? bu borc bu kadar büyümeden neden birşey demedi ? kadı ki eşin annenin borcunu ödemek zorıunda da degil. kendi ailesine bile bu para vermek zorunda degil. adamın hiç bir zorunlulugu yok .anneniz size guvenip mi bu borcu yapmış ? ne yapmış da yapmış?Ne yönden haklı peki söyler misin
Allah yardimcimiz olsun.evet gercektem zor bir durum cok iyi anlıyorum.evlat olarak elbette elinizden geldigince destek olmalisinuz.ama demek istedigim bunu yaparken esinizi mecbur gibi davranmayin.Var ama annem ve küçük kardeşim var 7 yaşında ikisi yaşıyorlar ve zar zor geçiniyorlar elektrik faturası birikmiş baya cezaevine kadar yolu varmış aramışlar cezaevine girebilirsiniz diye oda korkmuş ilk bana dedi borç para verebilir misin diye bende göz yumamam
Var ama annem ve küçük kardeşim var 7 yaşında ikisi yaşıyorlar ve zar zor geçiniyorlar elektrik faturası birikmiş baya cezaevine kadar yolu varmış aramışlar cezaevine girebilirsiniz diye oda korkmuş ilk bana dedi borç para verebilir misin diye bende göz yumamam
anladigim kadariyla ilk defa istemis 20000 degil 2000 tl alti ustu. kadinin evine ceza mi gelsin hayat sartlari zor odeyememistir iyi yapmissiniz devamlilik arz etmedikce cok bir sikinti yok. esinde halden anlasin azicikVar ama annem ve küçük kardeşim var 7 yaşında ikisi yaşıyorlar ve zar zor geçiniyorlar elektrik faturası birikmiş baya cezaevine kadar yolu varmış aramışlar cezaevine girebilirsiniz diye oda korkmuş ilk bana dedi borç para verebilir misin diye bende göz yumamam
konu sahibinn banlanmış oldugunu nerden anlıyorsunz ? ya bana da biri bunu acıklasın ?konu sahibi niye banlanmis ki?
geçici olarak hesap pasif yazıyor ya ordankonu sahibinn banlanmış oldugunu nerden anlıyorsunz ? ya bana da biri bunu acıklasın ?
profil ismi gri ve üzgün yaziyor ya o zaman başlanmış deniyor.konu sahibinn banlanmış oldugunu nerden anlıyorsunz ? ya bana da biri bunu acıklasın ?
Annen yalniz yasiyomus ne var 2000 vedi diye fakir mi oldunuz eşiniz cok anlayissiz daha arkasini aramasi gerkirdi baska ihtiyaci var mi sorun var mi diyeAnnem aradı kızım borç para verebilir misin 2000 dedi yanlız yaşıypr annem borcu varmış bende eşimşe konuştum eşimde burun kıvırdı sonra kavga ettik sonra getirdi parayı yatırdım anneme konuşmuyoz şuan hala kavgalıyız kim haklı sizce
Annem aradı kızım borç para verebilir misin 2000 dedi yanlız yaşıypr annem borcu varmış bende eşimşe konuştum eşimde burun kıvırdı sonra kavga ettik sonra getirdi parayı yatırdım anneme konuşmuyoz şuan hala kavgalıyız kim haklı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?