Oyle bir hakkin varsa mutlaka acmalisinDava açmalımıyım sizce
HAKKIN VARSA MUTLAKA AÇ. Zehir zıkkım olsun, bunlar resmen hırsızDava açmalımıyım sizce
Gitsin cok istiyorsaAnnem hala tehdit ediyor evi alırsan ben giderim babana bakarsın neler neler üste çıkıyor bi de kızıyor bana getirdiği bilezikleri de kağıda yazacakmışım el yazımla güya ispat diye
Hakkım var ama elimde whats up mesajları var sadece annem yazdı abinlere harcadım diye o kayıtlar da yeterli olur mu bilmiyorumOyle bir hakkin varsa mutlaka acmalisin
Abimden istedim haberim yoktu dedi annem bana para gönderiyordu zaman zaman ama senden aldığından haberim yoktu dedi ama 15 cumhuriyet altınından haberi varmış annem dedi şimdi yine abinin haberi yok diyor aırf korumak içinBence abinizi arayıp çalınan altınlarının kendisinde olduğunu söyleyin ve geri isteyin
Caldi demek istediniz heralde.Annem benim oğlumun mevlütünde gelen altınları bikaç bileziğimi gizlice alıp abime vermiş araba alacaklar diye üstelik abim evli ve onların da altınları var ama gelinimiz ben bozdurmam dedi diye. Kendi altınlarını bozdurmadılar annem benden aldı onlara götürdü haberim de yok üstelik
Abin vermiyor haberi olduğu halde umursamadı annem abimi koruyor ben öderim diyor ödedi de yarısını ama ben kalan kısmını kabul etmiyorum abim ödesin diyorum annem kıyameti koparıyor abin ödeyemez onun maaşı az diyor üstelik arabayı yenilediler cip aldılar bi de tatillere gidiyolarCaldi demek istediniz heralde.
Abime mesaj attım söyledim altınları ama umursamadı haberim yok dedi inkar etti bi de arabayı yenilediler cip aldılar antalyaya tatile gidiyolarAbin vermiyor haberi olduğu halde umursamadı annem abimi koruyor ben öderim diyor ödedi de yarısını ama ben kalan kısmını kabul etmiyorum abim ödesin diyorum annem kıyameti koparıyor abin ödeyemez onun maaşı az diyor üstelik arabayı yenilediler cip aldılar bi de tatillere gidiyolar
Tamam annenizde artık sizde evlenmissinizya hani neden bu kadar altinlari dahi eline verecek kadar münasebet?Neden siz de degilde onda altinlar.Kadinin yaptığını zaten hiç konusmaya değmez bile.Annem benim oğlumun mevlütünde gelen altınları bikaç bileziğimi gizlice alıp abime vermiş araba alacaklar diye üstelik abim evli ve onların da altınları var ama gelinimiz ben bozdurmam dedi diye. Kendi altınlarını bozdurmadılar annem benden aldı onlara götürdü haberim de yok üstelik
Konu sahibi daha iyi açıklar ama bazen şu olabiliyor. Özellikle uzakta yaşıyorsanız, akraba eş dost altın hediyesini anneye, size iletmek üzere veriyor.Tamam annenizde artık sizde evlenmissinizya hani neden bu kadar altinlari dahi eline verecek kadar münasebet?Neden siz de degilde onda altinlar.Kadinin yaptığını zaten hiç konusmaya değmez bile.
Gec bile kaldin, en basinda gidecektin. Neyse yinede git sikayet et ikisinide.Ben de saklasın diye anneme vermiştim güvenip abim araba alırken verdiğim 15 cumhuriyeti bana söyledi ben tamam dedim nerden bileyim inkar edecek vermeyecek şimdi haberim yoktu diyor sizce yasal yollara başvurmalımıyım ihtar çekmelimiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?