Anneme çok kızgınım sizce haksız mıyım ?

Abimler arabalarını değiştirip jip almışlar tatile gittiler iyice sinir oldum benden aldıklarını inkar ettiler annem maaşıyla ödüyor güya onların bişey verdiği yok

Kızlar annem paranın bir kısmını getirdi yani yarısını kalanı da ödiycem diyor ama abin veremez olmaz diyor ben ısrarla abimler harcadı onlar versin diyorum annem ortalığı havaya kaldırıyor olmaz diyor ben hem abime hem anneme ihtar çekicem bir yandan erkek arkadaşım da baban onların miras hakkından kessin paranı diyor ızatma diyor ısrarla mahkemeye falan verme diyor

Abim haberim yoktu diyor çünkü inkar ediyor

Aynı şeyi kaynanası yapsa ortalığı yıkacak kadınlar, konu anneleri oldu mu kızgınlıklarında bile "haksız mıyım" diye tereddüte düşüyorlar. Bunun adı da almak değil çalmak. Anneniz de olsa bacınız da olsa sırf kan bağı var diye bu tür şeylerde göz yummaya devam ettikçe aynı döngüyü yaşayıp durursunuz.

Bence abinizi arayıp çalınan altınlarının kendisinde olduğunu söyleyin ve geri isteyin
Abimden istedim haberim yoktu dedi annem bana para gönderiyordu zaman zaman ama senden aldığından haberim yoktu dedi ama 15 cumhuriyet altınından haberi varmış annem dedi şimdi yine abinin haberi yok diyor aırf korumak için

Caldi demek istediniz heralde.

Caldi demek istediniz heralde.
Abin vermiyor haberi olduğu halde umursamadı annem abimi koruyor ben öderim diyor ödedi de yarısını ama ben kalan kısmını kabul etmiyorum abim ödesin diyorum annem kıyameti koparıyor abin ödeyemez onun maaşı az diyor üstelik arabayı yenilediler cip aldılar bi de tatillere gidiyolar

Abime mesaj attım söyledim altınları ama umursamadı haberim yok dedi inkar etti bi de arabayı yenilediler cip aldılar antalyaya tatile gidiyolar

Valla çok kızdım. İnsan anasına güvenemeyecekse kime güvenecek?

Ananız da oğlan delisi analardan mı? İnsan biraz düşünmez mi bu torunumun babası başında yok, kızım ona hem analık hem babalık ediyor diye. Ne güzel ya, gelin işten çıkıyor çocuğu oldu diye, ama siz çocuğunuza tek başınıza yetmek zorundasınız.

Evladımın hakkı ödenmezse iki eli bu dünyada da ahirette de yakanızda olsun, hiçbir işleri rast gitmesin diye söyleyin

Tamam annenizde artık sizde evlenmissinizya hani neden bu kadar altinlari dahi eline verecek kadar münasebet?Neden siz de degilde onda altinlar.Kadinin yaptığını zaten hiç konusmaya değmez bile.

Tamam annenizde artık sizde evlenmissinizya hani neden bu kadar altinlari dahi eline verecek kadar münasebet?Neden siz de degilde onda altinlar.Kadinin yaptığını zaten hiç konusmaya değmez bile.
Konu sahibi daha iyi açıklar ama bazen şu olabiliyor. Özellikle uzakta yaşıyorsanız, akraba eş dost altın hediyesini anneye, size iletmek üzere veriyor.
Örneğin bizim düğünümüze katılamayan bir akraba bizim yaşadığımız şehre gelmişti ama biz o sırada tatildeydik. Hediyemizi kayınvalideye teslim etmiş.

Ben de saklasın diye anneme vermiştim güvenip abim araba alırken verdiğim 15 cumhuriyeti bana söyledi ben tamam dedim nerden bileyim inkar edecek vermeyecek şimdi haberim yoktu diyor sizce yasal yollara başvurmalımıyım ihtar çekmelimiyim

Gec bile kaldin, en basinda gidecektin. Neyse yinede git sikayet et ikisinide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…