Anan oduyorsa bırak odesin. Kasa kiralamak falan varken annene ne diye altın verdin ki başta?Ben de saklasın diye anneme vermiştim güvenip abim araba alırken verdiğim 15 cumhuriyeti bana söyledi ben tamam dedim nerden bileyim inkar edecek vermeyecek şimdi haberim yoktu diyor sizce yasal yollara başvurmalımıyım ihtar çekmelimiyim
Yahu birak kim oderse odesin, hatta annen odesin ki bir daha senden izinsiz parani almak gibi fikirlere kapilmasin.Harcayan abim o altınlarla araba alan abim ama annem abimi koruyor kendi ödüyor
Alan anneniz, ödeyen anneniz. Ödesin hepsini, oğluna hediyesi olur. Sizlik bir durum kalmasın yeterli.Yani annem zaten ödüyor ben abimin ödemesini istiyorum
Bi de bana kızıyor evi alıyorum diye şimdi alt katlarında oturuyorum ya kira ver o zaman diyor
Siz artık kimin odedigine değil, paranızı kurtarmaya bakın.Yani annem zaten ödüyor ben abimin ödemesini istiyorum
Yazık o abi de o parayla alınan maldan hayır göreceğini zannediyor . Boşandığı için kadını ezik görüp gözden çıkarıyorlar. O anneye YAZIKLAR OLSUN YUH TÜHYa bu senaryo bana tanidik geldi. Benzer isler yuvasi dagilan evladi basarisiz gibi gorup yuvasi dagilmayana akitma yapmak ustelik tek basina gecinmeye calisan bir kadindan. Sizi hazir da bosanmisken kendine bakici abinize de maddi destekci olarak goruyor gibi geldi kusura bakmayin onyargi belki ama yakinimin birebir biyle oldu
Teyzenlee kuzenlerin de kendi islerine baksin ,onlara ne oluyormus. Ben hic akrabamla gorusmuyorum su anda.Babam bana yapılan haksızlığı gördü haberi yoktu öğrenince abimler otursun diye ev almıştı o evi bana bağışladı ama teyzem kuzenlerim abinin evini nasıl alırsın diyolar hain ilan edildim şimdi de bana yapılan haksızlığı anlattığım halde
Annem benim oğlumun mevlütünde gelen altınları bikaç bileziğimi gizlice alıp abime vermiş araba alacaklar diye üstelik abim evli ve onların da altınları var ama gelinimiz ben bozdurmam dedi diye. Kendi altınlarını bozdurmadılar annem benden aldı onlara götürdü haberim de yok üstelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?