Anneme çok kızgınım sizce haksız mıyım ?

Anan oduyorsa bırak odesin. Kasa kiralamak falan varken annene ne diye altın verdin ki başta?

Geç kaldın yasal yol işi için ondan bir şey çıkacağını sanmıyorum anandan paranı almaya bak.

Whatsaptan alacak verecek borç konuların da yazılan miktar karşı tarafın da borcu kabul etmesi delil sayılıyor haberler de bir avukat açıklamıştı .
Yani annenize 20 altin borcun var diye yazarsan annen de sana hayır 20 değil 15 cumhuriyet diye yazarsa borcu kabul ettiğini gösterir delil yerin e geçiyor diye.

Whats upta annem zaten sıralıyor benden aldıklarını yazıyor abinlere harcadım o parayı da diyor mahkeme kabul edermi bilmiyorum

Yani annem zaten ödüyor ben abimin ödemesini istiyorum

Harcayan abim o altınlarla araba alan abim ama annem abimi koruyor kendi ödüyor

Tamda şuan tazeyken çıkmazsa kıyamet. O altınların gelmeyeceğine yemin edebilirim ama ispatlayamam. Anne oğul soracak birini bulmuş. Soğuk su diyorum.

Harcayan abim o altınlarla araba alan abim ama annem abimi koruyor kendi ödüyor
Yahu birak kim oderse odesin, hatta annen odesin ki bir daha senden izinsiz parani almak gibi fikirlere kapilmasin.

Ama abinede annenin bu mesajlarini at, yasattigi rezaleti en azindan bilsin.

Aile olayları mahkemeye tasinmasin derim normalde ama bence bu olayda elinden geleni yap. Annenin maaşı ne kadar ki 15 altını ne ara ödeyecek. Yani eşinden boşanmış kızının ve annesi babası ayrılmış torununun hakkını çalıp ogluşuna vermis hasta olunca da kızım bana baksın diyecek. Gerçekten sinir oldum ya.
Biraz cazgirlik yap devamı gelir yoksa o anneyle abi senin çok hakkını yerler.

Burada kızının miras hakkını oğlana verdi diye kızıyoruz normalde ama bu direkt kızın parasını oğlana vermiş. Nasıl bir insan ya.

Annem emekli maaşıyla getiriyor ama uzun sürecek abimi hiç konuya dahil etmiyor zaten ihtar çekicem ikisine de

Babam bana yapılan haksızlığı gördü haberi yoktu öğrenince abimler otursun diye ev almıştı o evi bana bağışladı ama teyzem kuzenlerim abinin evini nasıl alırsın diyolar hain ilan edildim şimdi de bana yapılan haksızlığı anlattığım halde

Yani annem zaten ödüyor ben abimin ödemesini istiyorum
Siz artık kimin odedigine değil, paranızı kurtarmaya bakın.
Her doguran anne olamıyor. Anneniz kendinizi korumanız gereken bir kişi.
Siz çocuğunuzla yaşam savaşı veriyorsunuz. Yanınızda olması gereken kişi üzgünüm ama sizin düşmanınız. Kendinizi ve çoçuğunuzu ondan ve oğlundan koruyun lürltfen

Evlat ayırıyor ve hırsızlık yapıyor , çok acı bir durum ama asla affetmeyin bunu yaptığından utansın

Yazık o abi de o parayla alınan maldan hayır göreceğini zannediyor . Boşandığı için kadını ezik görüp gözden çıkarıyorlar. O anneye YAZIKLAR OLSUN YUH TÜH

Abine mesajlari falan iletip hemen para odenmezse ikinizide polise sikaet edecegim neden demiyorsunuz bisey yapin ve korksunlar yani

Teyzenlee kuzenlerin de kendi islerine baksin ,onlara ne oluyormus. Ben hic akrabamla gorusmuyorum su anda.

Eşiniz ne dedi buna? Haberi var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…