- 5 Temmuz 2016
- 782
- 775
- 53
- Konu Sahibi burcudeniz
-
Canim cok guveniyosan kendine
Anneni de begenmiyorsan
Cik bakalim kendi evine
Kendi parani kazan,kendi pisligini temizle,kendi karnini doyur ..
Begenmedigin kadinin yikadigini giyip
Yaptigini yemek agrina gitmiyor mu ?
Ayip be yuhhhh !
Yok canım çalışmıyormuş okuyor tatile gelmiş anasida kahrını çekiyor.anasının parasıdır kesin o da cevap vermiyor kendisiBu ne ya boyle evlat mi olur. Calismaya basladin kendini bisey sanmissin. Calisana kadar kimin parasini yiyordunda simdi annen hirsiz oldu ekmek parasi aldi diye. Bu nasil bi terbiyesizlik ya yok odasina giriyormus bilmem ne cik git kendine ev al ev tut madem.
Evli bayanlar acaba kendi kayınvalideleri oğullarının cüzdanından habersiz para alsa aynı tepkiyi mi verecekler merak ediyorum.
"Aaaaaa tabi ki eşimin annesidir, anne ne demek sen biliyor musun, tabi ki alabilir kocamın cebinden/cüzdanından para, hem de habersiz, onu kaç sene büyütmüş, emek vermiş"
Ben burada kadınlarımızın kendine bile saygı duymayışını görüyorum ne yazık ki, konu kötü evlat, fedakar anne meselesi değil.
Anne demek sahibimiz demek değil. Siz kendi sınırlarınızı bilmezseniz (annenizle dahi) yarın öbür gün kv ile olanlara ses çıkaramıyorsunuz işte. Sonra yemekleri beraber yiyip yatmaya kendi evinize gitmeyi "evlilik" sanıyorsunuz. Bunaldım diye de gelip buraya konu açıyorsunuz. Peh.
Ayy bazilarinada sinir oldum bir bireymis bilmem neymiş. Sanki kadin dovup sovup psikolojik baski uyguluyor. Birey olmayi cok bilen anasinin evinde pineklemez efendim. Gidecek ev kuracak o birey. Oyle anne, baba evinde horozlanmaya benzemiyor hayat
Evli bayanlar acaba kendi kayınvalideleri oğullarının cüzdanından habersiz para alsa aynı tepkiyi mi verecekler merak ediyorum.
"Aaaaaa tabi ki eşimin annesidir, anne ne demek sen biliyor musun, tabi ki alabilir kocamın cebinden/cüzdanından para, hem de habersiz, onu kaç sene büyütmüş, emek vermiş"
Ben burada kadınlarımızın kendine bile saygı duymayışını görüyorum ne yazık ki, konu kötü evlat, fedakar anne meselesi değil.
Anne demek sahibimiz demek değil. Siz kendi sınırlarınızı bilmezseniz (annenizle dahi) yarın öbür gün kv ile olanlara ses çıkaramıyorsunuz işte. Sonra yemekleri beraber yiyip yatmaya kendi evinize gitmeyi "evlilik" sanıyorsunuz. Bunaldım diye de gelip buraya konu açıyorsunuz. Peh.
Ve istemediğim şeyleri yapma hakkına sahip öyle mi? Benim hakkıma girebilir yani rahatlıkla?
Super yorumAyy bazilarinada sinir oldum bir bireymis bilmem neymiş. Sanki kadin dovup sovup psikolojik baski uyguluyor. Birey olmayi cok bilen anasinin evinde pineklemez efendim. Gidecek ev kuracak o birey. Oyle anne, baba evinde horozlanmaya benzemiyor hayat
Evli insanla annesinin evindeki bekar insan bir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?