Anneme dayanamıyorum

kendine gore hakli sebeplerin yanlarin vardir elbet ama bence bir insan annesiyle bu kadar resmi olmamali. esyalarina dokunsa ne olur dokunmasa ne olur. degil bir bucuk lira cuzdaninizdan 10 lira alsa bile bir anne icin dile getirilmeyecek bir fiyat.

Canim cok guveniyosan kendine
Anneni de begenmiyorsan
Cik bakalim kendi evine
Kendi parani kazan,kendi pisligini temizle,kendi karnini doyur ..
Begenmedigin kadinin yikadigini giyip
Yaptigini yemek agrina gitmiyor mu ?
Ayip be yuhhhh !

Asıl anne olsun, çocuğun altını alsın, üstünü değişsin, emek emek büyütsün. Sonra çocuğu cüzdanından izinsiz 1.5 lira aldı diye kıyamet koparsın da, annesi nasıl hissediyormuş anlasın. Ne kadar ayıp yaptığınız, insan kardeşiyle bile bunu yaşamaz, anneye böyle davranıp suçlu suçlu baktığını söylüyorsunuz bir de. Benim de annemle aram can ciğer kuzu sarması değil, üstelik onun için işimi bıraktım. Yine de cüzdanımdan para aldı diye olay çıkarmaktan utanırım.

Sinirlenmekte,kızmakta çok çok haklısın
Ben seni dünyaya getirdiği için üzerinde her türlü Hakkı olduğuna inanmıyorum
Senin bir birey olduğunun bilincinde olmalı annelik bunu gerektirir sonuçta seni doğurmadan önce sana danışan olmadı kendi seçimiydi bu.
Benimde annem ne yazık ki laftan anlayan bir insan olmadı olamadı hiçbir zaman ve bu bütün sülaleye maloldu çoğu Zaman
Bazı kadınların zekasında sorun olduğunu düşünüyorum ergen gibi davranabiliyorlar onca yaşlarına ve yaşanmışlıklarına rağmen seninkide onlardan
Yapabileceğin bişey ne yazık ki yok
Umarım mezun olduktan sonra hemen ayaklarının üzerinde durabilir kendi yolunu çizebilirsin aksi durumda daha kafayı çok çizdirir
Tecrübeyle sabit.

Birak ALLAH askina modern ayaklarina, ergence kimse odama girmesin karistirmasin ayaklarina annene saldirmissin resmen.
Odan pis olsa temizlemese onada kziarsin simdi sen. Ben calisiyorum odami temizlemiyor diye.

Madem okadar ayrin gayrin var. Madem okadar haklarin konusunda titizsin. Bundan sornada bi zahmet kendi yemegini kendin yap ye. Kendin kahvaltini hazirla ye. Kendin camasirlarini makina at. Yedigini topla vs. Madem ikinizinde ozel hayati olmali birbirinize saygi duymak zorundasiniz. Sende annene hic bir isini yaptırma. O kendi isini sen kendi isini yap..

Bazi cocuklarin annelerini sadece buyutup yetisitirip belirli yasa geldiğinde bana dokunma karisma olmasin istiyor.
Yok oyle bir dunya guzelim.

Ne oluyor belirli yasa gelince basiniz gogemi eriyor.?
Boyle seyler yüzünden anneme cemkirsem omur boyu vicdan azabi cekerim basligi gördüğümde burada onceden bir konu acilmisti zavalli bir kizin annesindem gordugu piskolojik ve fiziksel siddet iceren.
Onun gibi birsey cikacak sandim bukadar cildirdigina gore.

Bi git isine ya da burdaki milletide bosuna oyalama....

Aslinda su kk da birtanede canim sıkıldı konu actim diye bir bolum olmali.

Niye herkes sana nefret kusmuş anlamış değilim,hayır ne hakaret etmişsin ne bi şey demişsin,hiçbir mentalitesi olmayan o senin annen değil mi istediğini yapar demeler falan,olay sanki annenin istediğini yapamayışıymış gibi,olay dışındaki her şeye takılmalar falan,olayı abuk yerlere çekmeler,ne istemiş de ne yapamamış,odadaki eşyaları karıştırıp, atma isteği annelik iç güdüsü de kimsenin haberi mi yok,birey olamamış insan mantığından kaynaklanıyor herhalde,ki sen annenle güzel güzel konuşmuşsun ama davranışlarına devam etmiş,ben ortaokul dönemimden beri anneme derim, anne odamı ben temizleyip düzenlerim,odamda her zaman çok fazla kitap ayrıca bi de üstüne tonla ders kitaplarım olurdu,annem de saygı duyup odamdaki tek bir çöpe dokunmazdı,ne oldu anneliği yarım mı kaldı,yoo hayır,kv'lerin her şeye müdahale edişini geçtim eşlerinin eşyalarını,eşlerinin hayatına müdahale edişinden rahatsızlık duyarlar,annesine düşkün eşe "gıcık" olurlar,e hani anneydi? E hani hakkıydı,çocuğuna istediğini yapmak? Çarpık bi mantık işte boşver sen,ama cüzdanından para alma mevzusuna çok takılma dalgınlıktır,bi şeydir yani.

Not:anneyim.

Annen sana hesap vermek zorunda değil.

Benim annemde beş dakika diye çıkar iki saate gelir eve,bakındım hava aldım koca gün kapalı bunalmışım der...

Ya da cüzdanımdan para alır gerektiğinde alsın tabi,parası yoktur,bozuğu bitmiştir.Onun canı sağolsun.

Odaya girmesi karıştırması da her annede var benimde annem sigara uyuşturucu vs var mı ye her şeyi karıştırırdı. O zamanlar sinir olurdum ama umursanacak şeyler değilmiş evham yapmış neticede kendince.

Can sıkıcı olabilir ama Bu tür şeyler yüzünden anneye hırsız,yalancı demek saygısızlık. Onun sana verdiği emeği ne yapsan ödeyemezsin. Nelere katlanıyorlar bizim için.
Benim annem de bunları yaptı çokta sıktığı oldu.Ama kırmadan alıştırdım onu bişeylere.

Anneye bunları demek sadece hadsizlik,çocukluk.

Kocam annesinin lafına bakıyor ona çok sık gidiyor diye ağlayan tipler ana ilahisi kesilmiş konuda.. :) Gelsin bakiyim yatak odanıza oğlumun iç çamaşırlarına bakıcam çekil dese bakiyim ne oluyor o zaman.. O da bi ana dimi en nihayetinde? :)

Bence konu anlaşılmadı.. Kişisel şeylere dokunulmaz bu kadar net bu..
Annem de olsa cüzdanımı karıştıramaz yahu.. Bende onunkini karıştıramam.. İstesin veririm, istiyim verir.. Kıza hakaretler edilmiş sayfalarca bu ne canım..

Yok canım çalışmıyormuş okuyor tatile gelmiş anasida kahrını çekiyor.anasının parasıdır kesin o da cevap vermiyor kendisi

Evli bayanlar acaba kendi kayınvalideleri oğullarının cüzdanından habersiz para alsa aynı tepkiyi mi verecekler merak ediyorum.

"Aaaaaa tabi ki eşimin annesidir, anne ne demek sen biliyor musun, tabi ki alabilir kocamın cebinden/cüzdanından para, hem de habersiz, onu kaç sene büyütmüş, emek vermiş"

Ben burada kadınlarımızın kendine bile saygı duymayışını görüyorum ne yazık ki, konu kötü evlat, fedakar anne meselesi değil.

Anne demek sahibimiz demek değil. Siz kendi sınırlarınızı bilmezseniz (annenizle dahi) yarın öbür gün kv ile olanlara ses çıkaramıyorsunuz işte. Sonra yemekleri beraber yiyip yatmaya kendi evinize gitmeyi "evlilik" sanıyorsunuz. Bunaldım diye de gelip buraya konu açıyorsunuz. Peh.

Ablamm kalbimiz birmiş.. :))

Kocanız size saygı duymasa ve "saygı istiyorsan git kendine ayrı ev tut" dese haklı mı sizce?
Saygı görmek aynı evde yaşayan insanların hakkı değil mi?

Evli insanla annesinin evindeki bekar insan bir mi acaba? Hatta evli bile olmasina gerek yok cok sınır koyacaksa o birey birey diyip durdugunuz birey kendi evini tutacak. Hicteeee kaynanama ses cikaramayan biri olmadim anneme terbiyesizlik yapmadim diye. Annenin saygisizligi ne burada cuzdandan para aldi izinsiz esyadini kullandi odasina girdii NE BUYUK SAYGISIZLIK. Kusura bakmayinda bunuda cekemeyen gidecek herseyide evlilikle kiyaslamayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…