- Konu Sahibi puccakanka
-
aynen artık sözünü bile açmıyorum umrumda bile değil,ama sonra gelip böyle böyle demesinde neyse,dün büyük ablamla konuştum almanyada yaşıyo telefonla konuştuk ve 22 dakika konuşmusuz 20dkası küçük ablamın meselesi yüzünden heba oldu zaten ,,1 sene önce gelmiştide tatile izninde buraya almanyadan,annemle çok kavga etmişlerdi yeğenlerimizin yüzünden b. ablamında çocuğu vardı ama ötekiler kadar ilgili değildi ve buna b. abalam çok gücenmişti sanki bu senin torunun değil niye hep onları savunuyorsun diye kavgalar çıkmış aralarında ,ve b. ablamda anneme kızıyo niye bakıyosun çocuklara diye,,ve dün konuşmamızda hep k. ablamın meselesi konuşuldu istemeden ablam diyoki sanki biz onun kızları değiliz oldum olası her türkiyeye geldiğimde onun meselesi yüzünden ailemle ii vakit geçiremedim dedi ve sen anneme res çek eğer torunlarına bakmaya devam edersen bizi kaybediceksin yılların heba oldu zaten bu yaşta hala devam ediyorsun ya,,,ama sonra gelipte bize ah yıllarım çocuk bakmakla geçti offlama de dedi ,,,yapıcam ama dün annemin evindeydik tam eve dönücektik ayakkabilarımı giyerken ,bu ekmeklerin ne işi var dedim kokuyodu ablan köpeği getircekmişya tekrar ondan saklıyodum dedi bende hani almıcaktın bidaha köpeği dedim,,ve ekledim eğer o köpek bidaha bu eve girerse yemin olsun bidaha kapından içeri girmiycem ,ve bu lafım yakında yeğenlerim içinde geçerli olucak demedi deme onları yüz vere vere 2 kızınıda kaybediceksin dedim
triendy21 seni cok iyi anliyorum ve sonuna kadarda hak veriyorum sana.
Evlenmeyi biliyorsun, iki cocuk yapmayida biliyorsun bunun üstüne ayrilmayida göze aliyorsun, eeeee neden hala ailene yük oluyorsun?
Annen torunlarina bakmak mecburiyetinde degil, cünkü annenin hala yasayan bir hayatarkadasi yani esi var oda annenden ilgi bekliyor, yasi 51 onun kafasi artik cocuk seslerini duymaya bile tahammül edemez.Ancak esiyle gül gibi emekliligini yasamalari lazim.
Bu büyük sorumlulugu neden üstlensin?
Kadin 4 cocuk büyütmüs, simdi tam rahat edecekken birde iki torunmu cikti bu yastan sonra karsisina?
Aile huzuru hep böyle egoistler yüzünden bozulur nedense.
Kimse kusura bakmasin, ben olsam bakmazdim, anneyim diye ömür boyu köle degilim.
Herkes evlendikten sonra kendi hayatindan sorumludur.
triendy21 seni cok iyi anliyorum ve sonuna kadarda hak veriyorum sana.
Evlenmeyi biliyorsun, iki cocuk yapmayida biliyorsun bunun üstüne ayrilmayida göze aliyorsun, eeeee neden hala ailene yük oluyorsun?
Annen torunlarina bakmak mecburiyetinde degil, cünkü annenin hala yasayan bir hayatarkadasi yani esi var oda annenden ilgi bekliyor, yasi 51 onun kafasi artik cocuk seslerini duymaya bile tahammül edemez.Ancak esiyle gül gibi emekliligini yasamalari lazim.
Bu büyük sorumlulugu neden üstlensin?
Kadin 4 cocuk büyütmüs, simdi tam rahat edecekken birde iki torunmu cikti bu yastan sonra karsisina?
Aile huzuru hep böyle egoistler yüzünden bozulur nedense.
Kimse kusura bakmasin, ben olsam bakmazdim, anneyim diye ömür boyu köle degilim.
Herkes evlendikten sonra kendi hayatindan sorumludur.
aynen artık sözünü bile açmıyorum umrumda bile değil,ama sonra gelip böyle böyle demesinde neyse,dün büyük ablamla konuştum almanyada yaşıyo telefonla konuştuk ve 22 dakika konuşmusuz 20dkası küçük ablamın meselesi yüzünden heba oldu zaten ,,1 sene önce gelmiştide tatile izninde buraya almanyadan,annemle çok kavga etmişlerdi yeğenlerimizin yüzünden b. Ablamında çocuğu vardı ama ötekiler kadar ilgili değildi ve buna b. Abalam çok gücenmişti sanki bu senin torunun değil niye hep onları savunuyorsun diye kavgalar çıkmış aralarında ,ve b. Ablamda anneme kızıyo niye bakıyosun çocuklara diye,,ve dün konuşmamızda hep k. Ablamın meselesi konuşuldu istemeden ablam diyoki sanki biz onun kızları değiliz oldum olası her türkiyeye geldiğimde onun meselesi yüzünden ailemle ii vakit geçiremedim dedi ve sen anneme res çek eğer torunlarına bakmaya devam edersen bizi kaybediceksin yılların heba oldu zaten bu yaşta hala devam ediyorsun ya,,,ama sonra gelipte bize ah yıllarım çocuk bakmakla geçti offlama de dedi ,,,yapıcam ama dün annemin evindeydik tam eve dönücektik ayakkabilarımı giyerken ,bu ekmeklerin ne işi var dedim kokuyodu ablan köpeği getircekmişya tekrar ondan saklıyodum dedi bende hani almıcaktın bidaha köpeği dedim,,ve ekledim eğer o köpek bidaha bu eve girerse yemin olsun bidaha kapından içeri girmiycem ,ve bu lafım yakında yeğenlerim içinde geçerli olucak demedi deme onları yüz vere vere 2 kızınıda kaybediceksin dedim
aynen artık sözünü bile açmıyorum umrumda bile değil,ama sonra gelip böyle böyle demesinde neyse,dün büyük ablamla konuştum almanyada yaşıyo telefonla konuştuk ve 22 dakika konuşmusuz 20dkası küçük ablamın meselesi yüzünden heba oldu zaten ,,1 sene önce gelmiştide tatile izninde buraya almanyadan,annemle çok kavga etmişlerdi yeğenlerimizin yüzünden b. ablamında çocuğu vardı ama ötekiler kadar ilgili değildi ve buna b. abalam çok gücenmişti sanki bu senin torunun değil niye hep onları savunuyorsun diye kavgalar çıkmış aralarında ,ve b. ablamda anneme kızıyo niye bakıyosun çocuklara diye,,ve dün konuşmamızda hep k. ablamın meselesi konuşuldu istemeden ablam diyoki sanki biz onun kızları değiliz oldum olası her türkiyeye geldiğimde onun meselesi yüzünden ailemle ii vakit geçiremedim dedi ve sen anneme res çek eğer torunlarına bakmaya devam edersen bizi kaybediceksin yılların heba oldu zaten bu yaşta hala devam ediyorsun ya,,,ama sonra gelipte bize ah yıllarım çocuk bakmakla geçti offlama de dedi ,,,yapıcam ama dün annemin evindeydik tam eve dönücektik ayakkabilarımı giyerken ,bu ekmeklerin ne işi var dedim kokuyodu ablan köpeği getircekmişya tekrar ondan saklıyodum dedi bende hani almıcaktın bidaha köpeği dedim,,ve ekledim eğer o köpek bidaha bu eve girerse yemin olsun bidaha kapından içeri girmiycem ,ve bu lafım yakında yeğenlerim içinde geçerli olucak demedi deme onları yüz vere vere 2 kızınıda kaybediceksin dedim
Sizin gibi bir evlat yetiştirmemek için elimden geleni yapacağım. Evlatlarım birbirlerine ömür boyu destek olsunlar, birbirlerinin kuyusunu kazmasınlar ve birbirlerinin evlatlarını kendi evlatları gibi görsünler inşallah.
"köpeği eve alma, yakında bu sözüm yeğenlerim için de geçerli olacak"...
Aman Allahım bu nasıl bir laftır..!! İnsan yeğeni için bu lafı nasıl söyler, kaldı ki sen de annesin. Senin çocukların da girmesin ninelerinin evine, madem ablanın köpeği girmiyor..
İçimden geçenleri yazsam kesin ban alırım, ama bu kadar öfkelenmeye değmez.
Allah sana merhamet versin, içine biraz Allah korkusu gelsin inşallah.
Ablanın da her zaman bahtı, şansı açık olsun dilerim ki.
Neyse ki annenin içindeki insani duygular bitmemiş de, evladına ve torunlarına sahip çıkıyor.
Ablanın kuzularını da Allahım başta teyzelerinden olmak üzere, tüm kötü niyetli insanlardan korusun. O yetimlerin karşısına daima iyi insanlar çıksın inşallah.
o kadar o kadar memnunum ki tek çocuğum olduğuna ve asla başka yapmayacak olmama hoş böyle çocuklarım olsa birini kaybedeceğim kesinmiş ama boşananı değil kardeşi olacağına düşmanı olsun en azından haberi olur kardeş diye düşman taşıdığını bilmeden yaşamaz
canım, ben de konu sahibinin yazdıklarını şaşkınlıkla okuyorum. öyle korkuyorum ki çocuklarımın birbirlerine böyle düşman olmasından..
Inan dua ettim demin, ne olur yavrularım böyle olmasın birbirlerine karşı diye.
Ablamın nöbetleri oluyor, doktor kendisi. Yavrusu, yani yeğenim elif'im bizde kalıyor. Kuzumun babası da annesinden ayrı, bir süredir de eski eniştem amerika'da ve baba-kız görüşemediler. Elif'imin canı sıkkın diye geldiğinde koynumda uyutuyorum ben onu. şu anda da bizde, kızımla koyun koyuna uyuyorlar.
Eşim ikisini parka götürmüştü, bisikletten düşmüş, sıyrılmış ayak parmağı. Teyzem diye bir ağlaması var.
Allahım kadın diyor ki "köpek girmeyecek bu eve, aynısı yeğenlerim için de geçerli"
aklım almıyor benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?