Ama bunlarla birlikte ömrümün geçeceğini ve insanların asla değişmeyeceğini söylemiyor.Valla anneniz ne iyi yapıyor. Sizi doldurup doldurup eşinize bilendirse daha mı iyi?! Tam bir anne gibi zor zamanların olduğunu, bunların geçeceğini söylüyor.
Anlamak istemiyorlar o da mahalle baskısı yüzünden. İnsanların ne dediği benden daha önemli çünküAnlatamazsın çünkü anlamak istemiyorlar.
Israrla istediğini söyle ve kararlı ol yapacak bir şey yok maalesef.
İstiyorum ki onlarda kırılmasın güzellikle dinlesinler anlasınlar ama mümkün olmayacak sanırım.Kimseye bir sey anlatmayin. Sorana CANIM ISTEDI deyin. Bu hayat sizin amnenizden destek yok gordunuz. anneniz anlamiyorsa kimse anlamaz otesi yok.
Kararinizi verin uygulayin. Yolunuzdan cevirmek isteyene kulaginizi tikayin bis yere konusup gucunuzu tuketmeyin
Annem beni mecbur kılıyor. İstiyor ki susayım oturayım ses etmiyim. Bana her yapılana eyvallah edeyim. Kısacası çile çekeyimanneniz hakli
Ah hanımefendi bunu anlatamıyorum işte. İnsanlar asla değişmez. Artık o kadar doldum ki borç bile umrumda değil.Borclari odeyene kadar yablarinda kal bemce kavga gurultu etmeden. Kredi borcunu kapatinca pilini pirtini topla git. Bunlar seni yer bitirirm
Evet. Elalem için sus sabret deniyor. Annemin şartları ile benimki farklı. Mesela annem bana hamile iken babama kaçmış. Yani mecbur kalınmış bir evlilik. Bence şuan sorsam ve dürüstçe cevap verse eminim ki tekrar olsa babamla evlenmek istemezBir insan mutsuzsa onu o evlilige zorlamak iyi birseymi hic sanmiyorun herkesin sorunu sikintisi var ama biktim artik tukendim dedirtecek kivama geliyorsa insan ne anlami var o evliligin cevredeki bu baskiyi anlamiyorum aman yeterki bosanma mutsuz da olsan diyorlar sanki
Beni çok iyi anlarsınız o halde. Çok mu zor bu istediklerimiz. Anlamıyorum.Vallahi konu sahibi arkadaşım,madem maddi gücün var,kendine güveniyorsun kaynana falan çekme hiç.İşine yakın minik bir ev kirala rahatına bak ve bunları yaparken kimseciklere haber verme.
Annem,annem,annem diye direten varsa da buyursun otursun anacığıyla.Pişman olup senle oturmak isteyen de senin düzeninin senin kurallarının geçerli olduğu eve gelsin.
Küçük bir Bebek'le eve hapsolduğum bu günlerde tek hayalim bunu yapmak.Boğazıma kadar dolu ve öfkeliyim.
Hayır ben kararımı bildirmek istedimAnnenize neden anlattınız?
Üst akıla mı ihtiyaç duydunuz boşanmak için?
Artık onları geçtim çünkü anlaşamıyoruz. Ben nerdeyim o hala annemle önceden dışarı çıkardın şimdi neden çıkmıyorsun, annemle kahve için, annemle konuş, anneme gül vs vsÖnceki konuları biliyorum. Ne biçin insan bunlar ya. Böyle erkek mi olur? Gitsin anasıyla borç içinde yaşasın. Bulsun başka enayi onu tırtıklasınlar bi ömür.
Keşke deseyiniz önce anan bi sigarayı bıraksın onun masrafıyla kira ödüyor insanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?