Anneme konuyu açtım...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nyks-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sevgili Nyks- sizi, eşinizi, eşinizin annesini ve sizin kendi ailenizi ben bile öğrendim artık.

Annenizin verdiği bu tepki beni hiç ama hiç şaşırtmadı. Hatta başlığı ilk okuduğumda "çok saçma bir hamle" dedim. Siz de biliyordunuz kendisinden bu cevapları alacağınızı, üzülmeniz yersiz bence.

Yerinizde olsam bu akşam başlardım kalacak yer ayarlamaya. Öğrenci yurdu bile olur. İşinize yakın olsun yeter. Tükürmüşüm borcuna, parasına. Ömür gidiyor.

Ama işte sizde o öz güven yok. Eşinizin arkadaşı hala üstüne vazifeymiş gibi arıyor, şöyle ağız dolusu bir HOŞT diyemiyorsunuz.

Artık onları geçtim çünkü anlaşamıyoruz. Ben nerdeyim o hala annemle önceden dışarı çıkardın şimdi neden çıkmıyorsun, annemle kahve için, annemle konuş, anneme gül vs vs
Ana kuzuları evlenmesin..

Hayır ben kararımı bildirmek istedim
Bildirirken ikna etmeye çalışmışsın diye algıladım.
Anne elbet yapıcı olmaya çalışacak, o değil siz biliyorsunuz neler olup bittiğini
Hakkında iyisi olsun umarım.

Tamam iste kavga cikar git ac davayi. Ne bekliyosun ki? Kocan arkadasina ablasina aratmaya baslamis yine ayni terane.
Evet hiç aramayan ablası aradı yani düşünün.
İçimdekilerin hepsini söyledim.
Borçtan bıktım annenle yaşamak istemiyorum psikolojimi düzenimi herşeyimi bozdunuz özelime saygınız yok içimde ne varsa söyledim. Akşam geleyim de konuşalım bitirelim diyor

Ya bir şey diyeceğim bekar olduğum için bazen daha objektif baktığımı düşünüyorum ve mesajlarımı önceden görenler biliyor . Bu kocaya bazı şeyleri iyi yaklaşımla , ilk önce nasıl desem bir cilve sonra cezayla , kendinin istediği muameleyi ilk önce sen yap gibi metodlarla çözme taraftarıyım ben . Ama senin kocan bunu anlayacak adam değil . Annen de kusura bakma ama biraz eski jenerasyon da kalmış . Sen takma anneni . Annenin desteği olmadan olmuyor mu ?

Onu da söylüyorum yahu herkesin onuru gururu tahammül sınırı duyguları farklı ben arkadaşının yönlendirmesiyle birşey yapamam çünkü karakterim farklı.
Ben hariç çevremdeki herkes o kadar normalleştiriyor ki olayı anlatamam size.

Tamam ne guzel iste. Daha fazla para kaptirma bu adama. Bak hala gelir gider diyo. gitmeden 2-3 bin daha yukliyim diyodur.

Bildirirken ikna etmeye çalışmışsın diye algıladım.
Anne elbet yapıcı olmaya çalışacak, o değil siz biliyorsunuz neler olup bittiğini
Hakkında iyisi olsun umarım.
Annem normalde hiç yapıcı değildir. Yaşadıklarımı anlattım bilsin evet ikna olsun diye ancak çekeceksin diyor başka birşey demiyor.

Nyks- Sen boşanmak istedikten sonra gerisi hikaye.
Bence o cesaretli adımı at artık.

Senin ne annene ne babana başka kimseye ihtiyacın yok.
Boşa artık şu adamı.
Yer de bulursun yurt da.

Olmuyor hanımefendi güzellikle de zorla da olmuyor. Eşim çok inatçı illa benim dediğim olacak diyor

Nyks- Sen boşanmak istedikten sonra gerisi hikaye.
Bence o cesaretli adımı at artık.

Senin ne annene ne babana başka kimseye ihtiyacın yok.
Boşa artık şu adamı.
Yer de bulursun yurt da.
Evet zaten annemden maddi bir beklentim olduğunu kendisine de asla söylemedim tek istediğim "hiç bişey senden değerli değil kızım olanları biliyorum biz manen arkandayız karar senin" demesiydi ama nerdee

Ben böyle kişilere saygıda duyamıyorum. Birde aileden... İşiniz zor kolaylıklar dilerim.
Evet malesef kendi ailemin düşünce yapısı çok ilginç.
Şimdi ben ayrılsam ufak bi ev kursam kendimce geçinsem afedersin diyecek ki bu parayı nerden buldun o....luk mu yapıyorsun abartmıyorum aynen böyle der

Evet zaten annemden maddi bir beklentim olduğunu kendisine de asla söylemedim tek istediğim "hiç bişey senden değerli değil kızım olanları biliyorum biz manen arkandayız karar senin" demesiydi ama nerdee

beklentini tamamen bitirmelisin.
senin aile düşman başına.
Bir insanın en önemlisi evladıdır. Bu kadar sorun ve mutsuzluk üzerine yapma kızım yuvanı yıkma kızım demek vicdansızlıktır.

Boşver.

Olmuyor hanımefendi güzellikle de zorla da olmuyor. Eşim çok inatçı illa benim dediğim olacak diyor

Bende zaten olmaz dedim . Hani annen kapıda karşıla vs demiş ya ona mütemadiyen yazmıştım ben
Niye bana kızdınız ki

Evet malesef kendi ailemin düşünce yapısı çok ilginç.
Şimdi ben ayrılsam ufak bi ev kursam kendimce geçinsem afedersin diyecek ki bu parayı nerden buldun o....luk mu yapıyorsun abartmıyorum aynen böyle der

Ben bu lafım yüzünden ban yer miyim.
Yersem de yiyim
O H A!
Ne demek bu ya. Ben kusura bakmayın ama annenizi de haklı bulamadım genel anlamda.
Her ailenin kurulup bir ömür sürmesi gerektiğini düşünmüyorum.
Kendi bildiğinizi okuyun.
İşiniz zor...

Haklısınız en iyisi sıfır beklenti. Ayrılınca da beni görmek isterlerse buyrun kapım burası istemezseniz de güle güle diyeceğim

Kendisini çok iyi tanıyorum düşünceleri pis ve dilinden dökülüyor malesef. Bana imalı imalı " kime güveniyorsun bu kadar" demesi de pislik düşündüğünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…