Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elalem ne derse desin kendi işine bak. Annen seni değil elalemi düşünüyor. Yazık bir anne nasıl böyle konuşur ki. İçinden ne geliorsa onu yap. Bu dünyaya 1 kere geliorsun.Annem akşam yine aradı. Olmaz olamaz başımızı bi daha yere eğemezsin. Katlanacaksın. Biz insan içine çıkamıyoruz vs vs. Ama en kötüsü de şunu söyledi. Sen tek başıma kalıcam diyosun her gece eve birini almak için yalnız yaşamak istiyosun. Kesin senin aklını çelen başka biri var sen ondan ayrılmak istiyorsun. Çok içime oturdu bu söyledikleri. Küfüre yakın şeyler geçti arada. Kapattım sonra yine aradım. Sakın bi daha beni arama madem senin düşündüğün gibi çok yolluyum senin benim gibi kızın yok soran olursa 40 kere söylediğin için o..pu oldu dersin ararsanda asla açmıcam dedim
Annem akşam yine aradı. Olmaz olamaz başımızı bi daha yere eğemezsin. Katlanacaksın. Biz insan içine çıkamıyoruz vs vs. Ama en kötüsü de şunu söyledi. Sen tek başıma kalıcam diyosun her gece eve birini almak için yalnız yaşamak istiyosun. Kesin senin aklını çelen başka biri var sen ondan ayrılmak istiyorsun. Çok içime oturdu bu söyledikleri. Küfüre yakın şeyler geçti arada. Kapattım sonra yine aradım. Sakın bi daha beni arama madem senin düşündüğün gibi çok yolluyum senin benim gibi kızın yok soran olursa 40 kere söylediğin için o..pu oldu dersin ararsanda asla açmıcam dedim
Onları kırmamak gibi bir nezaketi gösteriyorsunuz ama karşınızdakilerin sizi anlamaya hiç niyetleri yok.İstiyorum ki onlarda kırılmasın güzellikle dinlesinler anlasınlar ama mümkün olmayacak sanırım.
Ve evet galiba gerçekten bomboş yere konuşuyorum
Annemi ikna etmeye çalışmıyorum ama gördüğüm kadarıyla kendi ailemle de inanılmaz tartışmalara gireceğim ve malesef çok onur ve gurur kırıcı konuşuyor ona üzülüyorumElin ekmek tutuyor. Pasif bir insan da değilsin belli ki. Sömürülüyorsun, mutsuzsun....
İçinden geleni yapmak için neden anneni ikna etmeyi çalışıyorsun ki. Sen bir bireysin. Kararını ver ve uygula. Senin konularını biliyorum. O kocayla çok bile durdun.
Evet haklısınız anlamadıkları gibi birde kırıp döküyorlarOnları kırmamak gibi bir nezaketi gösteriyorsunuz ama karşınızdakilerin sizi anlamaya hiç niyetleri yok.
Sizi önemsemeyen insanları sizde önemsemeyin.
Annemi ikna etmeye çalışmıyorum ama gördüğüm kadarıyla kendi ailemle de inanılmaz tartışmalara gireceğim ve malesef çok onur ve gurur kırıcı konuşuyor ona üzülüyorum
Ben öyle konuştuktan sonra da yazmış bana sen o telefonu açma da gör bakalım diye . Birde tehdit ediyor. Şeytan diyor hakaretten tehditten ver mahkemeye bunları daAh be Nyks, aile ne önemli aslında. Bu evliliği zaten annenin elalem sevdasına yaptın bunu bile idrak edememiş.
Ben olsam anneme içimi döker öyle silerdim. Söyle bilsin ne biçim bir anne. Güzel bir mesaj at belki idrak eder. "Benim ne olursa olsun arkamda olan bir annem olmadığı için ben bu evliliği yaptım. Mutsuz ol ama millet arkandan konuşmasın yeter diyen bir anne beni hak etmiyor, bundan sonra da beni arama. beni maddi manevi üzen, sömüren her kim varsa kurtulacağım ondan sen dahil. İstediğini düşünür istediğini söylersin umurumda değil. Bu kez el için değil kendim için hayatımı inşa edeceğim. Beni arama benim gibi bir kızın yok. En zor anımda beni millet için mutsuluğa mahkum edecek kadar anne olamamış birine ihtiyacım yok. Zor anımda yanımda değilsin artık annem de değilsin" gibi bir şeyler yazar yollardım sanırım.
Dik dur lütfen dik dur. Güçlü bir kadınsın sen. Böyle bir anneye, aileye rağmen çekip oturmadığın kendini daha fazla sömürmelerine izin vermediğin için güçlüsün.
Lütfen dik dur ve iki aileden de kurtul. Bir iki yıl sonra her şey güzel olacak
Ben öyle konuştuktan sonra da yazmış bana sen o telefonu açma da gör bakalım diye . Birde tehdit ediyor. Şeytan diyor hakaretten tehditten ver mahkemeye bunları da
Bence yapabilirsin.
Eski konundan biliyorum az çok. Seni dövüp sövüp kocana yollamasalardı belki sen kayınvalideyle yaşamayı kabul etmeyecektin. Bu evliliğin zaten bir numaralı suçlusu bunlar.
Kuruş yararları yok.
Ciddi ciddi sil onlar.
Fazlalıklarından kurtul
Yanlış hatırlamıyorsam Nyks ya 24 ya 28 yaşındaydı.Hayatının en güzel yaşları aslında.
Ailesi yüzünden gencecik yaşında başına gelmeyen kalmamış.Bir evlilik yapmış ayrılmış diye daha da zor bir evliğe mahkum ettiler.Hani kocasını geçtim birde kayınvalide ile yaşamaya mecbur bırakıyorlar.İstediğin kadar mutsuz ol yinede ayrılma diyorlar.
Gencecik kız ...Böyle aile hiç olmasın daha iyi.Faydadan çok zararları var.
Nyks kendinde o kuvveti bulsa ailesinide kocasınıda silmeli hayata sıfırdan başlamalı.
Evet malesef kendi ailemin düşünce yapısı çok ilginç.
Şimdi ben ayrılsam ufak bi ev kursam kendimce geçinsem afedersin diyecek ki bu parayı nerden buldun o....luk mu yapıyorsun abartmıyorum aynen böyle der
24 yaşındayım. Malesef. Annem diyor ki 24 yaşındasın kaç kere evleneceksin. Diyorum ki erkek görmek istemiyorum ne evlenmesi. Kendi ağzınla söylüyorsun 24 yaşındasın diye bir ömür çekmemi mi istiyorsun diyorum ses yok.Yanlış hatırlamıyorsam Nyks ya 24 ya 28 yaşındaydı.Hayatının en güzel yaşları aslında.
Ailesi yüzünden gencecik yaşında başına gelmeyen kalmamış.Bir evlilik yapmış ayrılmış diye daha da zor bir evliğe mahkum ettiler.Hani kocasını geçtim birde kayınvalide ile yaşamaya mecbur bırakıyorlar.İstediğin kadar mutsuz ol yinede ayrılma diyorlar.
Gencecik kız ...Böyle aile hiç olmasın daha iyi.Faydadan çok zararları var.
Nyks kendinde o kuvveti bulsa ailesinide kocasınıda silmeli hayata sıfırdan başlamalı.
Desin desin de ergenken, bekarken, nişanlıyken, evliyken bile benim kötü kadınlığımı ağzından düşürmeyen biri. Psikolojimi bozdu. Çalışıyorum para kazanıyorum ooo ne iş yapıyorsun da bu kadar para alıyorsun az kazanıyorum bu sefer bize para vermiyorsun diye kavga ediyorDesin ne olacak? Allah aşkına.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Tam olarak böyle düşünüyor evet. Hatta saçma sapan diyor ki babanla biraz konuştuk sen boşanırsan kimsenin bizi tanımadığı bi yere doğuya taşınalım demiş babam. Bizim yüzümüz hep yere mi eğilecek demiş. Aslında ben anneme konuyu napayım diye açmadım anneme haberin olsun diye açtım olay nerelere geldi
İşi mesleği olmasa ben zaten yapabilirsin hepsini sil demem.
Ama maaşı var, düzgün işi var.
Şu an zaten üç kişi geçindiriyor. Tek kişi geçinmek çok daha kolay olacak.
Belki bir bilemedin iki sene zorlanır maddi anlamda ama sonrasında her şey öyle güzel akıp gidecek ki onun için. Gerçekten özgür olacak sırtında kimse olmayacak. Eminim yavaşla harika bir çevre kuracak.