NYKS bende devamlı takip ediyorum seni 24 yaşında bu yaşadıkların nedir ya böyle baskıcı köstel aileler yüznden yapılan okadar yanlış evlilikler varki ama seni, takdir ediyorum en azından şimdi kendine güvenin gelmiş kimseyey eyvallahın yok bence mümkünse ailenle alakanı kes kopar yoksa dahada çok zarar görüceksin en yakın arkadaşım küs olduğumuz bi dönemde tıpkı senin gibi bi aile yüzünden ilk isteyene kızı verdiler 18 inde benim akıllı arkadaşımda daha kötü durumda olmam heralde deyip kabul etti hala çok suçlu hisediyorum kendimi küs olmasaydık ben evlenmemesi için onu cesaretlendirebilirdim diye sonuçç saftirik bi koca çocuk gibi hat hatalrı getirdi boşanmak istedi aile baskısı yine boşandırmadı büüyk hatalr yaptı kocasını aldattıı boşanıcam dedii o saftirik koca kocasının aileis dahil olsun biz affettik boşanmayın dedi bunu duyan kızın ailesi yine onu boşandırmadı arkadaşım yine kurtulamadı şimdi 10 yaşında oğlu var ama çok mutsuz senin gibi cesaretli değil çalışıyım ayaklarımın üsütünde durıyım yetr artık bana karışmayın boşanıcam diyemiyor