• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneme nasıl para yollarim

Arkadaşlar 300 lira gönderiyorum eşim 20-30 TL kesinti yapar diyor çok geldi bu o yüzden PTT yi düşünmedik. Annem hiçbir şekilde hesap actiramaz kendine yanlış şeylere imza attırırlar yani anlamaz bakmaz

Siz hesap acip, o hesaptan subeye havale ederseniz daha az kesinti olur. Benim ara ara kullandigim bi yontem
Subeden subeye havale asiri pahaliya geliyor.
300 Tlye 30 civari gider gerek yok. Ama hesabiniz olursa duser benim soyledigim digerlerinden farkli bir yoldu

3F3DF85F-9DBC-445E-BA6E-9B7674BE95DD.webp

PTT gönderim ücretleri burda var. Eşinizin dediği kadar çok çekmiyorlar. En mantıklısı PTT.

Kendinize hangi banka ile çalışıyorsanız o bankadan yeni bir TL hesap açıyorsunuz internet şubesinden.

Ardından müşteri hizmetlerini arayıp o hesap için banka kartı istiyorsunuz.

Banka kartı gelince şifresini vs alıp annenize kargoyla gönderiyorsunuz.

Diğer hesabınıza zaten kredili mevduat tanımlı olduğundan bu hesap eksiye inemiyor.

İki hesap da sizin adınıza olduğu için hesaplarınız arası virman işlemine hiçbir ücret ödemiyorsunuz.

Üstelik hesabın akıbetini internet üzerinden takip de edebiliyorsunuz.

Kendi adınıza ek kart çıkarttırıp oraya yatırırsınız. Hemde annenizin adına hesap açmış olmazsınız

Merhaba herkese... Arkadaşlar annemle 20 saatlik mesafede oturuyoruz. Babamın borçları var anneme para kalmıyor ben de anneme destek oluyorum. Annemin cat pat okuma yazması var kendi banka hesabı yok kardeşimle yaşıyorlar. Bu zamana kadar bir tanidigin kullanmadigi bankamatigi annemdeydi oraya para yolluyorduk çekiyordu. Şimdi o tanıdık kartını geri aldı. Eşim de ben asla kardeşinin hesabına para yollamam anneme vermez ayrıca gururuma yediremem diyor. Babamın kartları hep borç zaten yollasak banka çekiyor parayı. Ne yapabilirim? Kendi üzerime olan bir bankamatigi anneme yollasam eksi bakiyesi falan varsa annem bilemez onu çeker de çeker. Eksi bakiyeyi kapattirsam maaşım yüksek olduğu için bankalar kafasına göre biseyler yapıyorlar guvenemiyorum. Eşimin kardeşime güvensizliği ayrı bir dert zaten bişey de diyemiyorum bazı konularda haklı :110:
Havale yapın ptt annenizin adına

Merhaba herkese... Arkadaşlar annemle 20 saatlik mesafede oturuyoruz. Babamın borçları var anneme para kalmıyor ben de anneme destek oluyorum. Annemin cat pat okuma yazması var kendi banka hesabı yok kardeşimle yaşıyorlar. Bu zamana kadar bir tanidigin kullanmadigi bankamatigi annemdeydi oraya para yolluyorduk çekiyordu. Şimdi o tanıdık kartını geri aldı. Eşim de ben asla kardeşinin hesabına para yollamam anneme vermez ayrıca gururuma yediremem diyor. Babamın kartları hep borç zaten yollasak banka çekiyor parayı. Ne yapabilirim? Kendi üzerime olan bir bankamatigi anneme yollasam eksi bakiyesi falan varsa annem bilemez onu çeker de çeker. Eksi bakiyeyi kapattirsam maaşım yüksek olduğu için bankalar kafasına göre biseyler yapıyorlar guvenemiyorum. Eşimin kardeşime güvensizliği ayrı bir dert zaten bişey de diyemiyorum bazı konularda haklı :110:
ptt hesabi

Arkadaşlar 300 lira gönderiyorum eşim 20-30 TL kesinti yapar diyor çok geldi bu o yüzden PTT yi düşünmedik. Annem hiçbir şekilde hesap actiramaz kendine yanlış şeylere imza attırırlar yani anlamaz bakmaz
ptt banjamatiginden kartsuz islem tapiyorum 50o tl ye 6.5 kesiyor icerden yapunxa 30 civari kesiyor

Kargo ile yolla
Ben ceklerimi bile kargo ile yoluyorım

Hiç mi PTT yok yanınızda, hiç mi telefon açıp sormayı akıl edemediniz? Niye o kadar kesinti yapsın ya? Bir de yani denize düşen yılana sarılır, başka seçenek görünmüyor. Kesinti çoksa ne yapacaksınız? PTT başka yol yok

Garanti bankamatigi bulabilir mi anneniz?
Eğer öyleyse garanti cep bank ile 3 lira falan kesintiyle para gönderebilirsiniz.
Çok basit bir işlem. Gidiyor önce kendi cep numarasını,sonra sizin cep numarasını ve telefonuna gelen kodu giriyor. Ama tabii ilk seferde belki karıştırabilir, yanında kardeşi yeğeni falan varsa bir kere göstersin, bir ogrenirse iki dakikalık is

Back
X