• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneme nasıl para yollarim

Gururuma yediremem derken? Eşinin annesine para yollayacak öyle saçmalıkmı olur?
Bence eşinin gönlü yok annene para göndermene.
Eşim ben unutsam dahi bana söylemeden yolluyor annem bize geldiğinde fazladan fazladan cebine para koyuyor yine ay başı o parayı da yolluyor hiç şüphem yok o konuda hatta ben biraz geciktirdim kart olmadığı için dün kızdı bana... Kardeşim biraz çalışmayı sevmeyen annemi çok kullanan duygu somurusu yapan bir insan. Koca adam ona asla o parayı kaptırmam diyor.

İki bankamatigimden birini kargoyla anneme yollayacağım dün eksi bakiyesini kapattirdik. İnternet bankacılığından da sürekli kontrol edicez böyle bir cozum bulduk. Annem doğumuma geldiğinde de ona ait hesap actiricaz. Bankamatik kartla kardeşim bir haltlar karistiramaz herhalde.

Eşim ben unutsam dahi bana söylemeden yolluyor annem bize geldiğinde fazladan fazladan cebine para koyuyor yine ay başı o parayı da yolluyor hiç şüphem yok o konuda hatta ben biraz geciktirdim kart olmadığı için dün kızdı bana... Kardeşim biraz çalışmayı sevmeyen annemi çok kullanan duygu somurusu yapan bir insan. Koca adam ona asla o parayı kaptırmam diyor.
Konu komşu yokmu yani hiçmi tanıdık yok? Gururuna yediremediği şeyi anlamadım ben. Ee kart yok diye çözümdemi yok.

Konu komşu yokmu yani hiçmi tanıdık yok? Gururuna yediremediği şeyi anlamadım ben. Ee kart yok diye çözümdemi yok.
Olur mu canım çözüm arıyoruz işte sadece en güvenli ve en az masraflı çözümü arıyoruz. Belki benim aklıma gelmeyen bir fikir çıkar diye sordum buraya. Eşimin gururuna yediremedigi kardeşimin çalışmadan annemden gecinmesi duygu sömürüsü yapması. Ona göndersek parayı anne ihtiyacım var borcum var bilmem ne diye parayı anneme ulastirmaz. Eşim de bunu kabul edemiyor.
Geçici olarak kendi bankamatigimi yolluyorum anneme

İki bankamatigimden birini kargoyla anneme yollayacağım dün eksi bakiyesini kapattirdik. İnternet bankacılığından da sürekli kontrol edicez böyle bir cozum bulduk. Annem doğumuma geldiğinde de ona ait hesap actiricaz. Bankamatik kartla kardeşim bir haltlar karistiramaz herhalde.
telefonunuza mesaj gelsin bence her harcamada veya her akşam mutlaka kontrol edin mobil bankacılıktan.
eşin de çok haklı çalışmayan eli kolu sağlam adama para yedirmeyin bu kardeşiniz dahi olsa.

Bankalar konusunda biraz onyargili misiniz?

Maasim yuksek diye baska seyler yaparlar, anneme yanlis seyler imzalatirlar gibi...

Ne bileyim hic basimiza boyle seyler gelmedi. Biz mi cok sorgusuz sualsiz guveniyoruz acaba? Mesela ne yapiyorlar maas yuksek diye?
maaş yüksek olmasa da kredi kartı yollamaya çalışıyorlar bir de istiyor musunuz demeden, kartımı yollamak için adres ve telefon bilgisi soruyorlar :KK53:

Merhaba herkese... Arkadaşlar annemle 20 saatlik mesafede oturuyoruz. Babamın borçları var anneme para kalmıyor ben de anneme destek oluyorum. Annemin cat pat okuma yazması var kendi banka hesabı yok kardeşimle yaşıyorlar. Bu zamana kadar bir tanidigin kullanmadigi bankamatigi annemdeydi oraya para yolluyorduk çekiyordu. Şimdi o tanıdık kartını geri aldı. Eşim de ben asla kardeşinin hesabına para yollamam anneme vermez ayrıca gururuma yediremem diyor. Babamın kartları hep borç zaten yollasak banka çekiyor parayı. Ne yapabilirim? Kendi üzerime olan bir bankamatigi anneme yollasam eksi bakiyesi falan varsa annem bilemez onu çeker de çeker. Eksi bakiyeyi kapattirsam maaşım yüksek olduğu için bankalar kafasına göre biseyler yapıyorlar guvenemiyorum. Eşimin kardeşime güvensizliği ayrı bir dert zaten bişey de diyemiyorum bazı konularda haklı :110:
Merhaba herhangi bir bankadan isme havale gönderebilirsiniz. Sadece anneniz çekebilir atm veya hesaba gerek yok. Örnek veriyorım x bankanın x şubesine şu kişi adına 100 tl göndermek istiyorum diyin. Annenizde sadece o bankanın o şubesinden parasını kimliğiyle çekebilir. Ya da ptt ile aynı işlemi yapabilirsiniz

İsme Havale en temizi. 2.25 işlem ücreti alıyorlar. Kullandığınız bankadan isme havaleye annenizin tc si doğum tarihi adı soyadı ve babasının ismini yazıp aynı bankadan ona en yakın şubeye yollayın. Anneniz gidip o şubeden kimliğiyle ek bir ücret vermeden çekebilir..

Back
X