Hukuk istiyorum. 2 senedir aynı okul puanı geldi. Kayıt yaptırmadığım halde kesiliyor mu puanım? :S :S
Kardeşimin rehber hocasına sordum canım eger tercih sırasında bir okula yerleşen birisi ister kayıt yaptırsın ister kayıt yaptırmasın önümüzdeki sene okul puanın yarısı kesilir dedi.Kayit yaptirmazsan kesilmez.
Moralim bozuldu ama şimdikazananlar da çok çalışarak kazanmıyorlar mı benim neyim eksik bence ben de çok çalışırsam istediğim bölümü alabilirim Alamaz mıyım?
Kardeşimin rehber hocasına sordum canım eger tercih sırasında bir okula yerleşen birisi ister kayıt yaptırsın ister kayıt yaptırmasın önümüzdeki sene okul puanın yarısı kesilir dedi.
Amacım muhalefet olmak değil ancak ben sadece arkadaş çok kesin konuşunca bocaladım bir an. Sonuçta türkiye burası sistem an başı değişiyor. Evet çok çalışmadım çünkü ben bu sene üniversiteyi bırakıp geri geldim 6 ay anca hazırlanabildim, benim fikrim zaten bu sene de hazırlanmaktı. Bunu anneme de söylemiştim. Ancak sonuçlar açıklanınca, hele bir de iyi puan gelince sanki bunu söylediğimi unuttu. Onu üzmek istemiyorum ancak sevmediğim, istemediğim bir bölümü okuyarak kendimi harcayamam. Olmazsa ne ala derim. Bu yüzdendi sorumun çok çalışsam kazanır mıyım olması. Ben günde 2 saat falan çalışıyordum. İki kişi birden aynı şeyi söyleyince bir an istesem de kazanamazmışım gibi geldi, o yüzden sordum yani. Tahmin edin ki benim de kafam karışık, ben de üzüntülüyüm. Birinin yol göstermesini istediğim için açtım bu başlığı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?