Bu yorumları okuyunca çoook rahatladım kızlar vallaha :)) yüzüm güldü :) evet turizm okuyordum onu yarım bıraktım ancak ona direk yerleşmemiştim sınavla kazanmıştım. Mutsuz olmaktansa bence değil bir sene beş sene bile feda edilebilmeli sonuçta o meslek 40 sene icra edilecek. Benim büyümek için bir acelem yok
Önce arkamda rabbimle, sonra da bileğimin gücüyle çalışıp kazanacağıma (inşallah) inanıyorum artık. Anneme de söyledim bunu. Düşündüğümden daha iyi karşıladı. Son iki gündür ders çalışma aşkımı o da gördü sanırım :) Ah avukatlık, ah o cübbeyi giyebilmek aah ahhh :) annem öyle bir gurur duyar ki benle eğer kazanırsamm :)
Teşekkür ederim tatlım darısı başına inşallah :)
hukuk kolay kazanılan bir bölüm değil ama en kötü ihtimalle yerinizde olsam sene kaybetmemek adına adalet myo yazarım hatta o bile yetmezse açık öğretim adalet yazarım 2 yıl adam gibi çalışır okulu yüksek dereceyle bitiririm dgs ye çalışırım. unutmayın ki dgsyi kazanmak lys kazanmaktan çok daha rahat. hukuk için dgs puanlarına netlerine ve kontenjanlarına bi bakın.
Zehrina bir şey sorcam ? Eğer adaleti açıköğretim okursak dgs ile hukuk fakültesi kazanılırsa örgün öğretime geçiş yapılır demi ? yani açıktan 2 yıl adalet sonra hukuk fakültesini okula giderek yani örgün eğitime geçiş yapılabilir demi ? off anlatamadım galiba ama anladın sen sanırımlütfen cevaplaa :)
anladım canım:) tabi yapılıyor. öncelikle örgün 2 yıllık adalet yazıp en son tercihine de açık öğretim adalet yazarsın. artık hangisi gelirse. örgünler gelmezse en kötü ihtimal açıktan yerleşirsin. ama açıktan okumak zordur düzenli çalışmak lazım. açıktan okursan dersleri veren kurslar var oradan dersleri alabilirsin. dgs de ise örgün okumuş 2 yıllık adaletçilerden hiçbir farkın olmaz eşit haklara sahip olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?