Anneme sevgilimin beni istemeye gelirse verir misin diye sordum

Poche

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2016
93
26
3
O da uzak memleket o kadar uzaklara veremem seni. Hem tanımıyoruz etmiyoruz nasıl emin olup güvenebiliriz diyor. Ama hiç kısıtlamıyo görüşme kes ilişkini falan da demiyor. Sizce naza mı çekiyor yoksa ciddi midir. 3 yıldır da beraberiz. Çok korkuyorum vermezler diye. Biraz içimi rahatlatın nolur :(

Araştırırsınız...dibindekinin de türlü türlü huyu çıkıyor yakınlık çözüm değil ki...önce annenizle tanıştırın arkadaşınızı daha sonra da aileleri tanıştırırsınız...
Hemen isteme olayı değil de tanımak adına annenize zaman verin.

3 yildir uzaktan nasıl iliski kurdunuz. Hem korkuyodur anneniz tanirsa sever..

3 yildir uzaktan nasıl iliski kurdunuz. Hem korkuyodur anneniz tanirsa sever..
3 yıldır uzakta değiliz 1 buçuk yıl yanyanaydık hergün 1 buçuk yıl da uzaktayız. Üniversitede tanıştık yani :)

Sana kıyamadığından uzağa gönderme demiştir :) tanıdıkça sevecektir belki de

• Beğen
Reactions: KV_
Sana kıyamadığından uzağa gönderme demiştir :) tanıdıkça sevecektir belki de
Seveceğine adım gibi eminim. Ailemi tanıyorum sonuçta onların isteklerini karşılamayacal birini çıkarmazdım karşılarına ama bi çıkarabilsem sevdiceğimi karşısına o da çok sevecek :KK3:

Kadıncağız da haklı, bunca yıl hep yanyanasınız seni her gün görmüş, öpmüş koklamış şimdi uzak diyarlara gitme ihtimalin onda panik hissi yaratır. İşin bir de koruma iç güdüsü boyutu var tabii, bir şey olursa hızlıca mudahale edip yetişeyim diye düşünüyordur. Tanıştırısan fikri değişebilir, güvenirse yazdığım sebeplerden dolayı çok istekli olmasada razı gelecektir.

Kızından ayrı kalmak istemediği için öyle söylemiştir. Sizin mutlu olacağınıza inanırsa karşı çıkmaz. zaten karşı çıkacak olan gorusmenize de izin vermez

Kadıncağız da haklı, bunca yıl hep yanyanasınız seni her gün görmüş, öpmüş koklamış şimdi uzak diyarlara gitme ihtimalin onda panik hissi yaratır. İşin bir de koruma iç güdüsü boyutu var tabii, bir şey olursa hızlıca mudahale edip yetişeyim diye düşünüyordur. Tanıştırısan fikri değişebilir, güvenirse yazdığım sebeplerden dolayı çok istekli olmasada razı gelecektir.
Yani haklısınız. Sadece üni de ayrı kaldık başka eve bile gtmem annemden ayrı kalmym dye nasıl olcak bilmiyorum :(

Kızından ayrı kalmak istemediği için öyle söylemiştir. Sizin mutlu olacağınıza inanırsa karşı çıkmaz. zaten karşı çıkacak olan gorusmenize de izin vermez
Bende öyle düşünüyorum. İstemesydi hiç izin vermezdi hep kızardı bana görüşme diye :(

Hahahaha sabah sabah ne güzel gülüyoruz bak :KK48:

Kafanı şimdiden takma, su akar yolunu bulur.
Kafaya takılacak tonla şey var zaten annem benim üzülmemi istemez. Bana bişey olsa önce o hisseder...

Rahmetli annem de gelmesin evime falan demişti sonraları benle konuşamadıklarını kocamla konuşuyodu ve çok seviyodu naz yapıyo olabilir.

Back
X