O da uzak memleket o kadar uzaklara veremem seni. Hem tanımıyoruz etmiyoruz nasıl emin olup güvenebiliriz diyor. Ama hiç kısıtlamıyo görüşme kes ilişkini falan da demiyor. Sizce naza mı çekiyor yoksa ciddi midir. 3 yıldır da beraberiz. Çok korkuyorum vermezler diye. Biraz içimi rahatlatın nolur
Araştırırsınız...dibindekinin de türlü türlü huyu çıkıyor yakınlık çözüm değil ki...önce annenizle tanıştırın arkadaşınızı daha sonra da aileleri tanıştırırsınız...
Hemen isteme olayı değil de tanımak adına annenize zaman verin.
Seveceğine adım gibi eminim. Ailemi tanıyorum sonuçta onların isteklerini karşılamayacal birini çıkarmazdım karşılarına ama bi çıkarabilsem sevdiceğimi karşısına o da çok sevecek
Kadıncağız da haklı, bunca yıl hep yanyanasınız seni her gün görmüş, öpmüş koklamış şimdi uzak diyarlara gitme ihtimalin onda panik hissi yaratır. İşin bir de koruma iç güdüsü boyutu var tabii, bir şey olursa hızlıca mudahale edip yetişeyim diye düşünüyordur. Tanıştırısan fikri değişebilir, güvenirse yazdığım sebeplerden dolayı çok istekli olmasada razı gelecektir.
Kızından ayrı kalmak istemediği için öyle söylemiştir. Sizin mutlu olacağınıza inanırsa karşı çıkmaz. zaten karşı çıkacak olan gorusmenize de izin vermez
Kadıncağız da haklı, bunca yıl hep yanyanasınız seni her gün görmüş, öpmüş koklamış şimdi uzak diyarlara gitme ihtimalin onda panik hissi yaratır. İşin bir de koruma iç güdüsü boyutu var tabii, bir şey olursa hızlıca mudahale edip yetişeyim diye düşünüyordur. Tanıştırısan fikri değişebilir, güvenirse yazdığım sebeplerden dolayı çok istekli olmasada razı gelecektir.
Kızından ayrı kalmak istemediği için öyle söylemiştir. Sizin mutlu olacağınıza inanırsa karşı çıkmaz. zaten karşı çıkacak olan gorusmenize de izin vermez