Anneme söylemeli miyim ?

Dedim sabah evet isterse yaşım 30 olsun yine aynı şeyleri hissedeceğim

Ben sizi haklı buldum, anne babayı o şekilde düşünmek rahatsız edici ne kadar düzensiz olursa olsun ya yatağın yerini değişeceksiniz yada annene 'anne siz dönerken bile yatak gıcırtısı geliyor, uykum bölünüyor' diyeceksiniz. Hic birini yapamazsanız kulak tıkacı alın çok iş görüyor. Takınca benim dünyayla bağlantım kesiliyor vala

Teşekkür ederim anneme söyledim okumadınız sanırım bütün yorumları. Ve yataklarını azcik öne çektim. Kulak tıkacı değil de pamuk tıkıyordum evde gürültü olunca uyuyamayacağım zaman. Ama rahatsızlık veriyor oda

Yok hepsini okumadim canim hemen yorum yaptim sorun hallolduysa tamam o zaman sıkıntı yok

hay Allah razı olsun ya. ahali "aman ben de duyurur muyum" diye düşüneceğine bir de çıkmış çocuğa kızıyorlar. oldu olacak yanlarına alsınlar öğretsinler "bak kızım bunu böyle yapıyosun, sonra şurdan şöyle"

çoğumuzun ergenken ana babasının aktif cinsel hayatı vardır ama duymadık etmedik. demek ki dikkat edilince duyurulmayabiliyo. ama bazı kk hanımları için kocişi her şeyin üstünde olduğundan çocuğu gözü görmez camdan aşağı bile atabilir

Annenizle konuşun duvardan ses geldiğini rahatsız olduğunuzu sonuçta şundan dolayı ses oluyor demek zorunda değilsiniz.

ben de duyuyorum hatta gece 9dan sonra asla odamdan çıkmam ışığım hep kapalıdır. sonuçta onların evi ve ben onlara bir yüküm. hatta yanlarında tv izlerken annem yatmıyo musun dediğinde kalkar odama geçerim. asla söz konusu etmem. ben geçici bir misafirim sonuçta evde

O ne demek ya hu?
Niye bu kadar dışladın kendini?

Burada anlatmam doğru mu bilmiyorum ama bekarken benim de aynı şekildeydi.Cinsellikten tiksinmiştim senelerce midem bulandı evlenince vajinismus olduğum anlaşıldı.Ebeveyn olmak gerçekten zor, yapılan en ufak yanlış ne yazık ki çocukların bilinçaltına işliyor.Bunun çözümüne bak mutlaja

Nasil yani, ayri yasiyorsunuz da ailenizi ziyarete mi gittiniz? Oyleyse bile bu dedikleriniz hic normal degil, ben 18 yasindan beri ailemden ayriyim su an yurtdisinda yasiyorum ve evliyim ama ailemin evine gittigimde hemen eskisi gibi olurum hic de kendimi yuk ya da misafir olarak gormem. Belirli bir yastan sonra evlatlik kategorisinden dusmuyorsunuz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…