- 23 Nisan 2017
- 1.032
- 1.509
- 133
- Konu Sahibi CilliSardunya
-
Ayy sanki bilmiyorum ben nasıl yapıldığını..Sizi nasıl yaptıklarını bilseniz depresyona girersiniz kesin
Hadi güzel güzel uyumalar o zaman bundan sonra sanaYatağı çektiğimi anlamaz belirgin bişey yok
Dedim sabahAnnene yatak odanizdaki yatak dönseniz gicirdiyo ben uyuyamiyorum deyin . Seni takmazsa da annenin yatağı gicrdarken anne diye seslen,sabahta her döndüğünüzde gıcırtı geliyor uyuyamıyorum deyin.
Sanki dönerken oluyo gibi anladığınızi ifade edin. Hakikaten ebeveynlerinde o anı duymak travma olur sanırım.
ben olsam ne utanırdımBişey demedi ama sanki tavır yaptı gibi
Olmasın varsın zor bir durumO kadar da değil yahuyani öyle ses yok. Komşulara gidecek bişey de yok. Başka odada ki duymaz ben yan odada olduğum için duyuyorum. Uykuda olsam fark etmezdim bile
Utandı gibi de zaten yüzüme bakmadı. 14 yaşında tam anlayamasa da anlar evet. Çocuklar büyüdükçe sıkıntı oluyo. Aman sizde dikkat edinben olsam ne utanırdım
büyük kızım 14 yaşında odan bile utanıyorum anlayacak mı diye (ki uyumuyor olsa anlar)
Teşekkür ederimBen sizi haklı buldum, anne babayı o şekilde düşünmek rahatsız edicine kadar düzensiz olursa olsun ya yatağın yerini değişeceksiniz yada annene 'anne siz dönerken bile yatak gıcırtısı geliyor, uykum bölünüyor' diyeceksiniz. Hic birini yapamazsanız kulak tıkacı alın çok iş görüyor. Takınca benim dünyayla bağlantım kesiliyor vala
Yok hepsini okumadim canim hemen yorum yaptimTeşekkür ederimanneme söyledim okumadınız sanırım bütün yorumları. Ve yataklarını azcik öne çektim. Kulak tıkacı değil de pamuk tıkıyordum evde gürültü olunca uyuyamayacağım zaman. Ama rahatsızlık veriyor oda
Inşallah diyelimYok hepsini okumadim canim hemen yorum yaptimsorun hallolduysa tamam o zaman sıkıntı yok
Bazen su kk da cocuklara yapilan zulmü anlamıyorum.
Evlât buyuyup evlenmedigi surece haksız goruluyor burada nedense.
Annem hamile konusunda da kizi taşlamadiklari kalmisti bir sana mi soracak diye.
Burada da ne yapsin kadin diye sert cikanlar var gordugum üzere.
Kardesim yapacak bisey kirk kat el gelse ayni evde yasasan onun fikrini alirsin bisey yaparken kendi caninin evladının fikrini de alacaksin özen göstereceksin.
Annene konuyu ac. Yıllar önce bende boyle bisey yaşamıştım ve anneme söylemiştim. Sorun da çözülmüştü.
peki onlar fark ederse ne olacak? yatak öne çekilmiş neden diye sorarlarsa ne diyeceksiniz? :)Tamam teşekkür ederim. Şimdilik yatağı çektim öne onuda alıyım hirdavatcidan
tek başına nasıl çektin ? keşke bizi de yardıma çağırsaydınTamam teşekkür ederim. Şimdilik yatağı çektim öne onuda alıyım hirdavatcidan
Annenizle konuşun duvardan ses geldiğini rahatsız olduğunuzu sonuçta şundan dolayı ses oluyor demek zorunda değilsiniz.Lütfen dalga geçmeyin. Çoğunuzun yaşı benden büyük akıl almak için yazıyorum. Annemlerin odası ile odam yan yana ve onların yatak başı ile benim yattığım duvar aynı. Yani oda da ne olursa genelde duyuyorum. Özel hayatları beni ilgilendirmez ama ister istemez rahatsız oluyorum huzursuz oluyorum. Anne baba sonuçta gözümde onları o şekilde düşünmek rahatsız ediyor. Ve ister istemez tavır alıyorum onlara karşı ve baktıkça aklıma geliyor bir iki gün.. Yatak başlığı gicirdiyor. Yani onlar yatakta dönerken de duyuluyor çoğu zaman. Yani anneme desem mi demesem mi bilemedim..
Odamın konumunu değiştiremem bu şekilde rahat oluyor. Off
O ne demek ya hu?ben de duyuyorum hatta gece 9dan sonra asla odamdan çıkmam ışığım hep kapalıdır. sonuçta onların evi ve ben onlara bir yüküm. hatta yanlarında tv izlerken annem yatmıyo musun dediğinde kalkar odama geçerim. asla söz konusu etmem. ben geçici bir misafirim sonuçta evde
ben de duyuyorum hatta gece 9dan sonra asla odamdan çıkmam ışığım hep kapalıdır. sonuçta onların evi ve ben onlara bir yüküm. hatta yanlarında tv izlerken annem yatmıyo musun dediğinde kalkar odama geçerim. asla söz konusu etmem. ben geçici bir misafirim sonuçta evde
Minik bir hatunum ama güçlüyüm diyormusumtek başına nasıl çektin ? keşke bizi de yardıma çağırsaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?