anneme soylemelimiyim napim nolur yardim edin

Haklısınız ama ben başka birinin yorumunu alıntılayıp ona yazdım eğer beni de kastediyorsanız.
Konu sahibine henüz bir şey demiş değilim.
İki ucu .oklu değnek çünkü.

hayır ben gelen yazdım çünkü bu konuda belki de en son tartışılacak şey bu annenin çocuğuna bağırmış olması.dayak yiyen bir kadının normal davranmasını zaten kimse bekleyemez.

sen napıyosun pekı
o sana tokat atarken yuzunumu cevırıyorsun ona

sen kücük cocukmsn ki annene söyliceksn
biraz kendi ayaklarin üstünde durmayi güclü olmayi ögren
karar ver ve uygula
annen baban sana destek olur
ve böyle bi ortamda cocugunu yetistirme yazik ona

Çocuk neden sizden ayrı yiyor. Öncelikle çocukla aynı sofraya oturun. Geniş bir örtü üstüne eski giysiler. Sizin yediklerinizi keşfetmeye çalışıyor ve ona bağırıyor sunuz. Ve buda sizin de esiniz gibi öfke kontrolünün olmadığını gösterir. Esiniz ile birlikte bir uzmandan destek alın

İşin içinde dayak var çok kötü. Dayak bence çok küçük düşürücü birsey . Lütfen buna katlanmayin elalem ne derse desin kulaklarinizi tikayin. Kocanizdan dayak yemenizden iyidir. Hemen ayrilin ailenizle konuşun yanlarına dönün. Bilmiyorum eğitim durumunuz nedir bir iş bulun çalışın. Eğer üniversite mezunu degilseniz açıköğretim den bir bölüm okuyun kendinizi geliştirin bol bol kitap okuyun dimdik ayakta durun. Önünüzde hedefleriniz idealleriniz olsun . Herşey evlendim çocuk yaptım bitti değil. O sefil kocanizdan biran önce kurtulun. Sefil dedim kusura bakmayın ama kadınlara el kaldıran adamlar ancak sefil olabilirler.

Karektersi adamlar zatem kızların kaçmasını onaylıyor yoksa sabırla beklerdi bence annenlere git baskı yap tedavi olsun yoksa ömür boyu şiddet devam eder

vallahi konu açıp anket yapacağım..dayak yiyip de boşanmış,hem kendini hem çocuklarını kurtarmış kimler var diye???
burda gördüklerimin nerdeyse hepsi,pislik herif bana vurdu ile başlayıp"ama aslında özünde çok iyi bir insan ve çok iyi babadır" veya "boşanmak değil kocamın düzelmesini istiyorum" la bitiyor.
farklı ve mutlu sonu olan varsa yazsın lütfen..

Amcamın kızı sürekli eşinden şiddet görüyordu.Ev hanımı.çocukları var die boşanmıyordu. üç dört yıl önce yine bi gece kocası dövdü.kalktı ablasının evine gitmeye.tabi babam duydu ve bi sopa aldı gitti güzelce dövdü onun eşini
annemler teyzemler falan hepsi babamın peşinden gittiler. Kimse engel olamadı.Babam gör bak dayak nasılmış diyerek güzel bir gözdağı vermiş.Amcamın kızının dediğine göre o günden beridir hiç dokunmuyormuş ona artık şiddeti bırakmış yani.hep babama dio senin duacınım.
Boşanmayı düşünüyorsan, güzel bi gözdağını hakediyor Kocan
Tabi ondan sonrası düzelir düzelmez bilinmez ama böyleleri hakediyor.
Sahipsiz mi sanıyor seni.Ne o öyle her şeyde dayak

Burada da gördüğün şudur ki. Bu hayirsiz kocalarin hepsi !!!iyi!!! Baba cok haklisiniz.

Kocandan dayak yemek zoruna gitmiyor, seni doğuran, büyüt en annen azıcık bağırsa zoruna mı gidiyor?
Lütfen biraz mantıklı ol, kendine acımıyorsan çocuğuna acı ve boşa bu adamı.

Elinde mesleği olmayan kadınlarımız, kızlarımız inşallah bu sayfaya kadar okumuşlardır da kendilerine ders çıkarırlar.

Konu sahibinin tek çıkmazı parasızlık. Parası olsa, işine gidip gelse, çocuğu ile kendi evlerinde yaşasalar, çocuğu kreşe/okula gitse, kimsenin yanına sığınmak zorunda kalmasalar...Kendileri ne istiyorsa yeseler, içseler, tatillerini istedikleri gibi geçirseler.

Ahhhh ah.

evlilik için üniversite donduranlar da üniversite mezunu olup kocasının veya sevgilisinin egosu zedelenmesin diye ev hanımı olanlar da iyi okumalı
ama genelde pek okuduklarını anlamıyorlar o yüzden yine aynı tas aynı hamam

Kactın evlendın dıye dayaga mahkum yaşamak zorunda degılsın bırak kım ne dedı aılen sahıp cıkıyor çocuguba yazık ılerde onada şiddet gosterırse nasıl dayanıcaksın

Bence biran önce bir iş bakın, rica edin annenize diğer kardeşiniz okuldayken bayağ süre rahatca bakar.
Hani en kötü yarım gün falan çalışın. Aileniz de sizin elinizin ekmek tuttuğunu yapabildiğinizi görsün
Ondan sonra boşanmak için başvurun. Çünkü böyle erkekler o aşamada da çok sorun çıkartır.

yok gelenkutusu bunun okumakla ilgisi yok.daha geçen gün öğretmen olan bir kadın konu açmıştı üstelik tavırları bu konu sahibinden çok daha beterdi.

Bir zahmet şu millet ne der kafasından çık !!!
Yarın birgün o çocuk heder olsa millet birgün aa neoldu acaba diyip dedikodu malzemesini alır konuşur rahatlar !! kapısını kapatır rahatına bakar.Olan sadece o yavruya olur.

Annenin ufacık lafını kaldiramiyosun ama esin olacak odunun şiddetine katlaniyosun nasıl iş bu.. O senin annen lafı sana koymamali.. Üstelik kacmissin ama
Annen arkanda ne güzel bi çok kadın bu imkâna sahip değil
Bi ise girersin annen bakar bir süre çocuğa
Kardeşini düşünme onuda disipline etmek elinde
Lütfen bu şiddet ortamında durmayı daha fazla..

Bo
Boşver canim çocuğu olmayan anlamaz bizi..
Önce çocuklu olmanın nasıl bisey olduğunu yasasinlar sonra yorum yapsinlar

Kocanizdan pek bi farkiniz yok,ikinizde uzmana danisin.
Cokmu onemli yere dokulen salataniz cocugunuzun huysuzlugu gecene kadar ac kalmaniz.
Yaa nasıl yorum yspabiliyosunuz böyle çocuğunuz yok çocuklu olmanın nasıl bisey olduğunu sahip olmadan bilemezsin
Mükemmel anne yoktur mükemmel insan olmadığı gibi..
Ki bu kadın eşinden şiddet görüyor..
Empati yapmak bu kadarmi zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…