Annemi affedemiyorum..

Üsteki yorumlardan birinde okudum
Gerçekten çok ilginç, bende çok araştırıyorum bu bilinc altını, benimde çocukluğumda sorunlar v as r.
Sevgisiz ilgisiz buyumusum.ve anladigm öğrendiğim kadariyla o sevgisizlik ilgisiz lik halen benimle birlikte geliyor.
İşte zaman zaman kendime çalışmalar affetmeler yaptim. Eskiye nazaran daha iyiyim

Imkan bulursaniz terapiye gitmenizi öneririm.

Lotuscum canim evet aynen oyle. Senin zaten hali hazirda giyaben tanidigin iki minnosumun aralarinda cok belirgin bir fark vardi. Birisi her seye temkinli yaklasan, asiri tedbirli bir cocukken digeri cok daha sakar olmasina ragmen daha cesurdu. Neden mi? Ben temkinli olana hamileyken asiri kanamayla hastanelik olup onu kaybetme endisesi yasadim ciddi anlamda. Oburunun hamileligi benim acimdan daha zor gecse bile onu kaybetmem soz konusu olmadigi icin o baya rahat bir cocuk hangisinin hangisi oldugunu sen bul artik

Gittim , ama maddiyattan yarım kaldı.simdi yine gitmek istiyorum.biraz toparlanayim yine gideceğim
Keşke biraz daha fiyatları makul olsa...
Herkesterapialsindiye isminde bir insta hesabi var. Bir mesaj atin. Makul ucretli terapistlere yönlendirme yapıyorlar.

Kesinlikle katılıyorum, bilimsel bir açıklaması var mı araştırmamıştım hiç, 0-5 yaş arası benim için önemi olan şeyleri hatırlıyorum, öyle anne baba anlatımıyla da değil direkt kendim hatırlıyorum, bilinçaltımız belki her şeyi saklamıyordur ama bizim için önemli olan olayların alt bellekte saklı olduğuna inanıyorum şahsen.

1 yaş çocuğunun da yaşadığı olay hafızasında kalır.

Annesini sevmeyen evladını sevemez mi.
Ne alaka ya.
Annemi sevmiyorum evet ama evladıma ölürüm. Bunu biliyorum kimseye kanıtlamak zorunda değilim. Siz istediğinize inanın. Umrumda bile değil cahil zirvasi tüm yazdiklariniz

Harbi cahilsin. Net . Okumadım çoğunu bildiğin cahil zirvasi

Kalbime dokundu yazdiklariniz. . Hepsi o kadar doğru ki.. teşekkür ederim

Söyledim. Pek umrunda olmadı ama babama da söyledim. Hep içine atan ben, söyledim. Tabiki bu beni daha kötü bir evlat yaptı onların gözünde. . Ama hep ben üzüldüm hep ben düşündüm. Biraz da onlar düşünsün. Düşünmeyecekler biliyorum ama onlarsa bildiğimi bilsinler istedim.
Bu beni kötü evlat yapsa da bildiğimi farkında olduğumu bilsinler diye söyledim.
Ama onlar durumu o kadar normal görüyor ki.

Sormama gerek yok anne ve babama bakarak söylüyorum evet geçinilebiliyordu. Gaz yağ kuyruğu ne alaka yahu ? Madem geçinemeyecek kadar kötü haldesin o zaman neden çocuk yapıyorsun ? Çocuk çekmek zorunda mı bunlari ? Hadi biri kazaydi ikincisi...
Ki gayette geçiniliyormuş ortada ayrım var. Erkek kız ayrımı. Sapla samanı karıştırıp saçmalamışsınız.

Ne geçinememesi yahu.
O devrin şartlarında bile kendi evleriydi ayrıca da arabaları vardı.
Hatrı sayılan insanlardı diyorum ama nafile.
Yani istese bakacak birini bulurdu yanında bırakırdı. Anne olunca anlarsın yazmış birde
Anne olunca annemin ne vicdansız olduğunu anladım evet . Şu fikrim var mi neyse adı. Doğru düzgün tenezzül edip okumadım bile yazdıklarını. zirvalayip duran cahil , cehaletini de basma kalıp sözlerini de alıp bir zahmet git.

Arkadaşın kafasına göre gaz yağ kuyruğu var diye doğurup boğup öldürmedi diye şükür etmemiz gerekiyor.
Evet çöplüğe de atmamış. Yetimhaneye de vermemiş. Çünkü bunlar iyi anne olmak için yeterli.
Bu kadar kolay anne olabilmek.
Doğur. Boğma, çöpe atma. Yetimhaneye verme .
Tamaaaam en iyi anne sensin.
Yani bile demek istemiyorum ama muhakeme gücü olmayan hayvanlar dahi yapmıyor bunları zayen bakıyorlar gayet yavrularına..

Ben hic ayrılmadım 31 yaşındayım ve sevmiyor
Halam ve babana gıcık onların aynısi olduğum icin ağzıyla diyor.

Böyle muhakeme yeteneği kıt empati yoksunu insanlar var maalesef. Anne olunca asıl anne nasıl olmamalı onu anlamışsındır sen. Gerçekten çok zırvalamış. Normal de uzun uzun cevap verirdim ama değmeyeceğini fark ettim.

Bence siz fikrinizi zikrijizi kendinize saklayın. Lütfen bukadar sacma konusan 1 mitinglerde gördüm 2 sizde gördüm. Lütfen susun

Bunların kafa yapısı bu. Doğurdun ya kutsalsın. Çiftleşip hamile kalıp doğurunca dokunulmazlık kazanıyorsun çünkü. Maddi durum maddi durum demiş. Maddi durumunuz iyi imiş. Ki bundan bağımsız maddi durumu kötü olan çocuk yapmayacak. Öyle bir yerlerinin keyfi için doğurup doğurup eziyet edersen kendi evladindan nefret görürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…