- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
- Konu Sahibi Pamukprensali
-
Can sikicak ne var ben zaten onun bakamayacaginin farkındayım ki o zaman iyileşme olmuştuAnnenizin durumunda olsam ben de o sakayi kaldirmazdim. Kadin zaten elinden geleni yapmis, sakasi bile can sıkmaya yetmez mi?
Bazen insanlar bu tarz sakalar yerine sadece tesekkur duymak istiyor. Anneniz zaten kendine bakamiyor, bu yeterince depresif hale getirmistir.Can sikicak ne var ben zaten onun bakamayacaginin farkındayım ki o zaman iyileşme olmuştu
Belki de bunlari söylemeden anlasilmayi bekliyordur?sürekli imada bulunma nedeni sizin onu anlamadiginizdan da olabilir.bana deseydi ki ben artık yaşlanıyorum ins sorunsuz gecer gebeliğin benim gücüm yok dese kirilmazdim surekli ima da bulunuyor surekli yardım etmiyorsun yapmiyorsun
Ayrica bu konuda hassas olduğumu biliyor 4 bebek kaybettim 1 tanesi 7 aylık daha hassas olmasını beklemem cok normalAnnenizin durumunda olsam ben de o sakayi kaldirmazdim. Kadin zaten elinden geleni yapmis, sakasi bile can sıkmaya yetmez mi?
Kayiplariniz icin üzüldüm. Anneniz de su an cok hassas olabilir.Ayrica bu konuda hassas olduğumu biliyor 4 bebek kaybettim 1 tanesi 7 aylık daha hassas olmasını beklemem cok normal
Ben zaten elimdej geldiğince temizliğine gidiyorum ama benimde bir evim ve çocuğum var ayrica ise girmiştim daha ne yapabilirimBelki de bunlari söylemeden anlasilmayi bekliyordur?sürekli imada bulunma nedeni sizin onu anlamadiginizdan da olabilir.
O da elinden geldigince bakmis işte.Daha ne yapsın.Ben zaten elimdej geldiğince temizliğine gidiyorum ama benimde bir evim ve çocuğum var ayrica ise girmiştim daha ne yapabilirim
Hakli kadin. Sonucta onun yaninda çok da olamamissiniz. Kadin size 9 ay bakmis ve karşılıl gorememiş. Az bile demis vence. Bencil olan sizsiniz . Hasta kadina gel yine bak demek hhatta siz onunla ilhilenemezken tam olarak,sizin ayibiniz oyle saka olmaz. Hoş şaka degil zaten isteginiz buymuş7 yıllık evliyim hamilelegim cok kotu gecti 9 ay annem bana baktı Allah razı olsun şu an oğlu 3.5 yasinda annem sonbaharda göz retinasi yırtıldı ağır kaldırmak eğilmek yasak dediler aylarca hafta içi kendi evimde hafta sonu annemlerde temizlik yaparak geçirdim hafta içi gitmiyordum oğlumun okulu var diye ramazan ayında ise başladım tabi gidemedim oraya kendi evime bile yetisemedim oğlumda vardı annem sürekli bir trip halinde şakasına iyileş hadi 2.cocuk icin seni bekliyorum dedim gülerek ki tek temennim saglikli gebelik yaşayıp hic kimseye muhtaç olmamakbaşka kapıya yeter sana baktığım dedi halbuki şaka yapmıştım yani annemi anlayamıyorum insan yaşlandıkça karşılıklı mi iş yapıyor ya da bencillesiyormu bana deseydi ki ben artık yaşlanıyorum ins sorunsuz gecer gebeliğin benim gücüm yok dese kirilmazdim surekli ima da bulunuyor surekli yardım etmiyorsun yapmiyorsun diye yetişemiyorum ama yok anlamiyorlar beden olarak da çok güçlü kuvvetli sayılmam üzülüyorum
Annenizin yerine koyun kendinizi. Benim ki daha evlenmeden çocuk yaparsan bana güvenme diyor7 yıllık evliyim hamilelegim cok kotu gecti 9 ay annem bana baktı Allah razı olsun şu an oğlu 3.5 yasinda annem sonbaharda göz retinasi yırtıldı ağır kaldırmak eğilmek yasak dediler aylarca hafta içi kendi evimde hafta sonu annemlerde temizlik yaparak geçirdim hafta içi gitmiyordum oğlumun okulu var diye ramazan ayında ise başladım tabi gidemedim oraya kendi evime bile yetisemedim oğlumda vardı annem sürekli bir trip halinde şakasına iyileş hadi 2.cocuk icin seni bekliyorum dedim gülerek ki tek temennim saglikli gebelik yaşayıp hic kimseye muhtaç olmamakbaşka kapıya yeter sana baktığım dedi halbuki şaka yapmıştım yani annemi anlayamıyorum insan yaşlandıkça karşılıklı mi iş yapıyor ya da bencillesiyormu bana deseydi ki ben artık yaşlanıyorum ins sorunsuz gecer gebeliğin benim gücüm yok dese kirilmazdim surekli ima da bulunuyor surekli yardım etmiyorsun yapmiyorsun diye yetişemiyorum ama yok anlamiyorlar beden olarak da çok güçlü kuvvetli sayılmam üzülüyorum
Madem şakasına söylediniz cevaba bu kadar takılmamanız lazım.7 yıllık evliyim hamilelegim cok kotu gecti 9 ay annem bana baktı Allah razı olsun şu an oğlu 3.5 yasinda annem sonbaharda göz retinasi yırtıldı ağır kaldırmak eğilmek yasak dediler aylarca hafta içi kendi evimde hafta sonu annemlerde temizlik yaparak geçirdim hafta içi gitmiyordum oğlumun okulu var diye ramazan ayında ise başladım tabi gidemedim oraya kendi evime bile yetisemedim oğlumda vardı annem sürekli bir trip halinde şakasına iyileş hadi 2.cocuk icin seni bekliyorum dedim gülerek ki tek temennim saglikli gebelik yaşayıp hic kimseye muhtaç olmamakbaşka kapıya yeter sana baktığım dedi halbuki şaka yapmıştım yani annemi anlayamıyorum insan yaşlandıkça karşılıklı mi iş yapıyor ya da bencillesiyormu bana deseydi ki ben artık yaşlanıyorum ins sorunsuz gecer gebeliğin benim gücüm yok dese kirilmazdim surekli ima da bulunuyor surekli yardım etmiyorsun yapmiyorsun diye yetişemiyorum ama yok anlamiyorlar beden olarak da çok güçlü kuvvetli sayılmam üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?