Annemi anlayamiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla bazısıda o kadar sınırsız oluyo ki öyle yükünü anneye atıp, hiç aman anne sende bizi bu yaşa kadar büyüttün onca emek bundan sonra hep rahat et demek yok.Anne de anne , anne anne eeee yeter canım
Annen sende o hassasiyeti görse böyle söylemezdi bence.Senin anca böyle anlıyacağını düşündüğü için öyle söylemiştir.
Rahat bırakın şu kadınları az bi nefes alsınlar.
Hayır bakar bakar ikinciye bakamıcam deyince bi de trip yer.

Evet ya çocukların bu bencillikleri nereye kadar bazen bende öyleyimde mesela o yüzden hiç çocuk yapmıcam ben büyütürsün evlendirirsin bu seferde torun bakmanı beklerler bakmazsan kötü anne olursunkendisi yoruldum benim kendi evim var diyor kadın kaç yaşında yorulma hakkı olmuyor

Annenim yerine koydum kendimi ben bile cok sinir oldum. Kadin caninin derdinde espriye bak boyle anlarsa eslri kaldirilmaz. Hem seninki sakayda anneninkide saka

Aynen öyle
Bende öyleyim demişsiniz en hızlısından değişin bence çocuk yapmama işine güvenmeyin.
Anneler candır biz anlamıcaz kim anlıcak onları

Siz annenize yetisememissiniz...İse girmissiniz en azından temizliğe birini gönderebilirdiniz.E kadın hasta siz size bakması için iyileşmesini istiyorsunuz..Bana böyle söylense daha büyük tepki verirdim...

benimkide arada ani çıkışlar yapıyor ne yapacaksınız duymazdan gelin ben öyle yapıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…