Annemi aşırı beğenen genç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayağımın tozuyla geldim herkese merhabalar. Geçtiğimiz günlerde teyzem bir rahatsızlık geçirdi gece hastanede kalması gerekti. Annemde teyzemin yanında kaldı. Aynı katta yoğun bakımda birinin güvenliği için üniformalı bir görevli varmış. Annemin anlattığına göre temiz yüzlü en fazla 25 yaşlarında biri.
Annem gidip gelirken bu gözlerini ayırmadan anneme bakıyormuş, annem bakışlarına ne kadar denk gelsem bana bakıyordu bende birine benzetti diye dusundugum için önemsemedim dedi. İki üç kez ayni şekilde fark etmiş annem hâla hem kendi yaşından hem de karsidakinin yaşının gençliğinden ötürü annem kötü bir niyet asla aklıma gelmedi dedi. (Bu arada annem 44 yaşında ve yaşını gostermeyecek kadar genç görünse de yine 40 yaşında görünüyor.)
Annem eve dönecek, asansör beklerken, bu annemin gözlerinin içine baka baka yanına gelmiş.
Annem "kardeş birine mi benzettin" demiş. Adam "yoook" demis. Annem "sen öyle dikkatli bakınca" demiş, adam "insan insana bakar" demiş. Annem sonra anlamış işin içinde başka şeyler var.
Teyzem hastaneden annemden sonra geldi. Annem teyzeme durumu anlatıp fark edip etmediğini sordu. Teyzemin bir anlatısı vardı annemden beter. Anlattığına göre koridorda adamın oturduğu yerden geçerken teyzem adamla annemin arasında yururken adam eğilip anneme bakmaya çalışıyormuş. Hatta dediğine göre annem eve geldikten sonra adam teyzemin olduğu koridoru dört dönüyormuş belliki annemi arıyormus.
Kusura bakmayın uzun oldu ama durum beni oldukça rahatsiz etti. Hem bakışlarını ayırmadan zıt bir şekilde bakması, hem teyzemin görmesinden bile çekinmeden annemi görmek için şekilden şekile girmesi, kendi yaşına bakmadan peşinden gitmesi, piskince konuşması ve annemi göremeyince başı donmuscesine aramasi falan çok rahatsız oldum. Siz ne düşünürsünüz merak ettim...
Daha yazsaniz okurum.Ne guzel noktalama ,hakikaten imlâniza da bayildim..Anneniz yasli sanmistim ama 44 gencecik elbette bakan cocuk cok genc ama rahatsiz olunucak birsey gormedim.Insan insana bakar (:

Daha yazsaniz okurum.Ne guzel noktalama ,hakikaten imlâniza da bayildim..Anneniz yasli sanmistim ama 44 gencecik elbette bakan cocuk cok genc ama rahatsiz olunucak birsey gormedim.Insan insana bakar (:
İnsan insana bakar da hiç mi düşünmez karşımdaki rahatsız olur ya da beni sapik zanneder diye.. buna şaşırdım. Bakışları fark edildiği anda bile bakışını çevirme gereksinimi duymaması vs...

İnsan insana bakar da hiç mi düşünmez karşımdaki rahatsız olur ya da beni sapik zanneder diye.. buna şaşırdım. Bakışları fark edildiği anda bile bakışını çevirme gereksinimi duymaması vs...
Cesaretini sanirim uniformasinin icinde gecirdigi yalniz gunlerinden almis ırz dusmani :) takilmayin belliki gorev icin orada gidecek.

Zannetmek?
Belli ki öyle zaten.
Bir erkek rahatsız edici boyutta kadın süzüyorsa tabi ki sapıktır.

Annem 65 yasinda yemyesil gozlu sarisin, pesine hep gencler takilirdi cok kizardi oysa tek kaşi havada gezer.Yani annemle kiyaslayinca bana normal geldi yaşi affedin normallestirmek istemem ama kadinin en guzel yaslari sanirim 40lar.

Sadece bakmakla kalacaksa baksın bakabildiğince madem; görmemezliğe gelin,bir daha ne zaman göreceksiniz sonuçta takmayın. Binbir çeşit insan var dışarda herkese ne baktın, ne konuştun, ne dedin diye takarsak ohoo... ama güvenlik görevlisi olarak çalıştığı yerde de dikkat çekecek kadar birine bakması hoş değil tabiki. Eğer daha fazla rahatsız edici bir davranışta bulunursa sözlerle taciz vs o zaman düşürsünüz.

Bugün benim de yan masamda bir kız oturuyordu. O kadar güzeldi ki gözlerimi alamadım galiba gördüğüm en güzel kızlardan biriydi. Dönüp dönüp tekrar bakmış bile olabilirim. Lezbiyen değilim,sapık hiç değilim ama çok beğendim. Olabilir yani.
Evet oluyor öyle biz bile kadın halimizle güzel kadınlara bakabiliyoruz. Bana da şık giyindiğimde süslendiğimde hemcinslerim bakıyor sokakta çoğu zaman, rahatsız mı oluyorum hayır ☺️ bakılan insan beğenilen insandır bence ama tabiki tacize girmemek şartıyla.

Annem 65 yasinda yemyesil gozlu sarisin, pesine hep gencler takilirdi cok kizardi oysa tek kaşi havada gezer.Yani annemle kiyaslayinca bana normal geldi yaşi affedin normallestirmek istemem ama kadinin en guzel yaslari sanirim 40lar.
Annem gençtir ve yaşıtlarına göre daha hoş görünür çok güzel gorundugunu, ilgi çektiğini soyleyemem. Kendi halinde örtülü bir anne, genç kızların çok olduğu yerde neden bu kadar ilgi çekti ona şaşırıyorum.. :))

Evet oluyor öyle biz bile kadın halimizle güzel kadınlara bakabiliyoruz. Bana da şık giyindiğimde süslendiğimde hemcinslerim bakıyor sokakta çoğu zaman, rahatsız mı oluyorum hayır ☺️ bakılan insan beğenilen insandır bence ama tabiki tacize girmemek şartıyla.
Son mesajımı okur musunuz:)

Annem gençtir ve yaşıtlarına göre daha hoş görünür çok güzel gorundugunu, ilgi çektiğini soyleyemem. Kendi halinde örtülü bir anne, genç kızların çok olduğu yerde neden bu kadar ilgi çekti ona şaşırıyorum.. :))
İlgi çektiğini siz düşünüyorsunuz belki de gıcık olmuştur o yüzden bakıyordur :)) Belki de siz kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz.

Hani bir de kusura bakmayın ama sırf konu açmış olmak için açılmış bir konu gibi bu. Bakmış yani? Ekşi sözlükte bu tip durumlar için çok güzel bakınızlar veriyorlar ama tabi burada kullanmak olmuyor :)

42 yaşındayım bende. Tabiki kendimi yeni nesille bir tutmuyorum ama öyle teyze modunda değilim yani. Sizler böyle konuşunca bir garip oluyorum 🤭
Öyle demeyin 42 yaş ne ki bizler küçükken 40-50 yaşlar evet çok yaşlı gelirdi, ama artık devir değişti şimdi o yaştaki bayanlar da genç sayılıyor gayet ☺ Aslına bakarsanız bence bakımla da alakalı bi durum. Kadın kendini salmadığı sürece her yaşta güzel☺

İlgi çektiğini siz düşünüyorsunuz belki de gıcık olmuştur o yüzden bakıyordur :)) Belki de siz kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz.

Hani bir de kusura bakmayın ama sırf konu açmış olmak için açılmış bir konu gibi bu. Bakmış yani? Ekşi sözlükte bu tip durumlar için çok güzel bakınızlar veriyorlar ama tabi burada kullanmak olmuyor :)
Bunu öğrendiğime sevindim. Oradaki kadar insanların cirkinlesmesine müsade edilmiyor demek, güzel...

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X